Μην χασετε

Οι 5 πιο ασφαλείς χρωματικοί συνδυασμοί για εσένα που διστάζεις να φορέσεις το κίτρινο

Τα πιο safe χρώματα για να φορέσεις το κίτρινο αυτή τη σεζόν.

Μπορεί να περίμενες το μωβ να κάνει την έκπληξη αυτή τη σεζόν στους δρόμους, μιας και η Pantone ανακοίνωσε ότι το ultra violet είναι το χρώμα της χρονιάς, αλλά μάλλον θα αργήσει λίγο να κυριαρχήσει. Αυτό το καλοκαίρι, το χρώμα που θα δεις παντού, το βλέπεις ήδη δηλαδή, είναι το κίτρινο και συγκεκριμένα το marigold. Μία ζεστή και έντονη απόχρωση που κλέβει τις εντυπώσεις από μόνη της. Αν δε, συνδυαστεί και με άλλα χρώματα, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να απογειώσει κάθε σου εμφάνιση.

Ξέρω όμως ότι το κίτρινο παρά του ότι έχει τόσες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε ξανθές και μελαχρινές, δεν είναι εύκολο να το διαλέξεις. Ειδικά, το marigold δυσκολεύει τα πράγματα λόγω της έντασής τους. Σου έχω όμως, safe συνδυασμούς παρακάτω για να δεις ότι δεν πρόκειται για κάτι πολύ έντονο και επιτέλους να βρεις τρόπους να το εντάξεις στο street style σου.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι μία ακόμα κατηγορία που έχει αρχίσει να επανέρχεται. Με ένα ανοιχτό, γλυκό καφέ λοιπόν, μπορείς να ταιριάξεις το marigold για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Advertisements

Φυσικά με το λευκό είναι ένας ιδανικός συνδυασμός που θα σου χαρίσει ένα πολύ φωτεινό outfit.

Το μαύρο θα κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο βάσει της αντίθεσης.

Ένας ακόμα ιδιαίτερος αλλά καθόλου δύσκολος συνδυασμός του κίτρινου είναι αυτός με το μπλε και κυρίως σε αποχρώσεις που μοιάζουν προς το petrol. Τόλμησέ το και δεν θα μετανιώσεις το αισθητικό αποτέλεσμα από αυτό το χρωματικό πάντρεμα.

My tip: Αν ακόμα δεν σε έχω πείσει, τότε θυμήσου ότι το denim πάει με όλα και κάνε έτσι την αρχή.

Advertisements

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα