Μην χασετε

Οι 4 συνήθειες που δημιουργούν “ψαλίδα” στα μαλλιά σου

Τι να αποφύγεις για να μη γεμίσεις “ουρές”

Advertisements

Η ψαλίδα είναι ίσως το πιο κοινό πρόβλημα των γυναικών με μαλλιά μέτριου ή μακριού μήκους. Μπορείς όμως να την αποφύγεις αν σταματήσεις μερικές κακές συνήθειες και ακολουθήσεις τα σωστά βήματα.

Αυτές είναι οι συνήθειες που μακροπρόθεσμα δημιουργούν ψαλίδα στα μαλλιά σου:

– Δεν φροντίζεις τα μαλλιά σου αρκετά: Η καθημερινή ρουτίνα, όπως κάνεις και στο πρόσωπο σου, θα προωθήσει την υγεία και λάμψη των μαλλιών σου. Επένδυσε σε ένα έλαιο κατά της ψαλίδας, όχι μόνο για να σταματήσεις την περαιτέρω επέκταση της, αλλά και για να βελτιώσεις την όψη της ήδη υπάρχουσας ψαλίδας.

– Δεν προσέχεις τη θερμοκρασία των εργαλείων αλλά και κατά τη διάρκεια του styling στα μαλλιά σου: Για να μη φθαρεί η ποιότητα της τρίχας, η θερμοκρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 185 βαθμούς. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η εφαρμογή ενός προϊόντος προστασίας κατά της θερμότητας. Τέλος, πάντα ξεκίνα τη διαδικασία του styling  Ποτέ μα ποτέ μην προχωρήσεις τη διαδικασία όταν τα μαλλιά σου δεν έχουν στεγνώσει τελείως.

– Πειράζεις διαρκώς τα μαλλιά σου: Αν έχεις τη συνήθεια να πιάνεις και να περνάς με τα δάχτυλα σου τα μαλλιά σου, θα πρέπει να το σταματήσεις, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει ψαλίδα.

– Παραμελείς το κομμωτήριο: Κατά μέσο όρο, θα πρέπει να επισκέφθεσαι το κομμωτήριο για ανανέωση κάθε 2μιση μήνες.

womenonly.gr

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα