Μην χασετε

Οι 4 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για αυτό το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι είναι γεγονός ότι η μόδα προστάζει την ευκολία και την άνεση στα πάντα: από τα ρούχα μας μέχρι το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας. Έτσι και αναφορικά με τα κουρέματα που θα επιλέξουμε, αυτά πρέπει να είναι low-maintenance, δηλαδή να μην απαιτούν ιδιαίτερο styling και προσπάθεια από πλευράς μας για να δείξουν όμορφα.

Συγκεντρώσαμε τα τέσσερα πιο in και effortless κουρέματα που φέτος το καλοκαίρι θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια και θα αναδείξουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου. To κλειδί βρίσκεται στην κίνηση και την υφή των μαλλιών που καλό είναι να δείχνουν φυσικά, σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι και δεν έκανες τίποτα για να “κάτσουν”.

 

 

Advertisements

#1. Curtain Bangs

Ένα trend προερχόμενο από τα 70s, που όμως έχει γίνει η απόλυτη μόδα τον τελευταίο χρόνο, καθώς αποτελεί το νούμερο ένα haircut που ζητάει η πλειονότητα των γυναικών από τους κομμωτές τους. Κι αυτό γιατί φαίνεται σαν να έχεις αλλάξει τελείως το στιλ μαλλιών σου χωρίς στην ουσία να κάνεις κάποια τρομερή αλλαγή σε αυτά: κόβεις απλά πλαϊνές αφέλειες.

 

Ένα τρομερά βολικό “κούρεμα” που είναι η καταλληλότερη ιδέα για τις κοπέλες που θέλουν μεν να ανανεώσουν το στιλ τους αλλά δεν είναι έτοιμες για κάτι πιο δραστικό στα μαλλιά τους. Επίσης, δείχνει τέλειο με τα περισσότερα χτενίσματα (βλ. αλογοουρές, κότσοι, πλεξούδες και half-ups) αφού οι αφέλειες πλαισιώνουν πολύ όμορφα το πρόσωπο και τονίζουν το βλέμμα και τα χείλη.

Advertisements

 

 

#2. Το 70s κούρεμα

Τα 70s φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν φέτος, με ό, τι αφορά αυτή τη δεκαετία να γοητεύει αφάνταστα τις beauty addicts. Mετά το Farrah Fawcett Flip χτένισμα, το μοντέρνο shag haircut (δηλαδή η lob κουπ με αφέλειες και φιλάρισμα) αναβαθμίζεται αποκτώντας μια ανάλαφρη υφή και κίνηση – γυρνώντας δηλαδή στις 70s ρίζες του.

 

Advertisements

 

Οι πλαϊνές αφέλειες παίζουν  κι εδώ τον ρόλο τους, δίνοντας ένα casual retro vibe στο όλο κούρεμα, ενώ ο όγκος και τα beach waves καθίστανται απαραίτητα για να ολοκληρώσουν το look.

 

 

#3. Βlunt bob

To κλασικό κοντό καρέ είναι πάντα in λόγω της ευελιξίας που προσφέρει αλλά και της αβίαστης κομψότητας που χαρίζει, κάνοντας όλα τα looks να δείχνουν chic και ταυτόχρονα μοντέρνα.

 

Το ένα μήκος (χωρίς κανένα φιλάρισμα) θα δώσει όγκο στις άκρες ενώ η συγκεριμένη κουπ θα σε δροσίσει από τις πολλές ζέστες του καλοκαιριού.

 

 

 

#4. Μεσαίου μήκους μαλλιά

Για τις fans των μακριών μαλλιών, το μεσαίο μήκος είναι κι αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο το καλοκαίρι, ενώ τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις είναι άπειρα.

 

Είναι το μήκος που κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα ενώ το φιλάρισμα και τα πολλά layers θα δώσουν ωραία κίνηση στα μαλλιά σου. Απόφυγε τα κοντύτερα κουρέματα αν έχεις πολύ χοντρή τρίχα ή πολλά μαλλιά, καθώς δεν θα σου επιτρέπουν να πιάνεις ψηλά τα μαλλιά σου όταν ζεσταίνεσαι.

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα