Μην χασετε

Οι 4 (καλύτεροι) λόγοι για να μην τα ξανά βρεις με τον πρώην σου

Οι πρώην, φίλε μου, είναι ένα ζήτημα που πολλούς απασχόλησε, πολλούς ε-πόνεσε και λίγοι το διαχειρίστηκαν σωστά.

Είναι δύσκολο και το ξέρω, από εκεί που έχεις συνηθίσει τη συνύπαρξη με έναν άνθρωπο, να απομακρυνθείς από κοντά του, να δώσεις οριστικό τέλος στην κοινή σας καθημερινότητα και να μην (ξανά) ασχοληθείς μαζί του.

Και επειδή ακριβώς είναι δύσκολο, έκανες μια και δυο και τρεις φορές το ολέθριο λάθος να επιχειρήσεις επανένωση. Μια έπεσε στον καιάδα, δυο έπεσε στον καιάδα, τρεις έπεσε στον καιάδα η προσπάθεια και σε έσυρε μαζί της μέχρι κάτω.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Advertisements

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι γιατί ΔΕΝ πρέπει να τα ξανά βρεις μαζί του ή μαζί της (αφού έχει περάσει καιρός που χωρίσατε και άρχισε να σου λείπει) συνέχισε την ανάγνωση, γιατί σου έχω τους 3 βασικότερους και καλύτερους λόγους.

Και είναι οι εξής:

1. Αυτό που νιώθεις πλέον δεν ανταποκρίνεται (ακριβώς) στην πραγματικότητα

Τι εννοώ; Όταν μας λείπει κάποιος, με τον οποίο περάσαμε πολλά εύκολα και δύσκολα, τείνουμε να εξιδανικεύουμε το παρελθόν και να τον βλέπουμε σα Θεό. Αν, λοιπόν, έχεις κρατήσει ΜΟΝΟ τα θετικά, σκέψου και λίγο όσα σε πλήγωσαν ή σε μείωσαν στη στάση του και σκέψου καλά αν θες μια τέτοια επάνοδο στη ζωή σου!

Advertisements

2. Χωρίσατε για κάποιο λόγο

Τουτέστιν, πόσο εύκολα ξανά κολλάει το γυαλί; Όταν παίρνεις μια απόφαση και λες θέλω να χωρίσουμε, αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο, που συνήθως δύσκολα αναστρέφεται! Εμπιστέψου και στήριξε την απόφασή σου.

3. Επιστρέφοντας δίπλα της/του, παρατείνεις το μαρτύριο

Που σημαίνει ότι θα πονέσει ξανά αργότερα. Μπορεί τώρα να νιώθεις μόνος/η, αλλά πίστεψέ με, δε θα είναι πάντα έτσι.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Advertisements

4. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν

Και αυτό συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Το να θες να επιστρέψεις σε προηγούμενη κατάσταση είναι νοσταλγία, αλλά και ψευδαίσθηση ότι θα έχεις ακριβώς ότι είχες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα