Μην χασετε

Οι 4 βασικοί λόγοι που κάνουν τους άντρες να μην θέλουν να παντρευτούν (όταν έχουν σοβαρή σχέση)

Είστε καιρό μαζί και δεν βλέπεις φως στο τούνελ; Θέλεις να παντρευτείτε αλλά εκείνος δεν κάνει καμία νύξη σχετικά με αυτό το θέμα; Οι λόγοι που ένας άντρας δεν προχωράει στον γάμο είναι πολύ συγκεκριμένοι και παρόλο που μπορεί να σε στεναχωρήσουν είναι πέρα για πέρα αληθινοί. Άλλωστε είναι καλύτερα να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις παρά να ζεις στην άγνοια! Right?

Advertisements

Λόγος #1: Τα πράγματα στη σχέση σας προχωράνε υπερβολικά γρήγορα!
Μπορεί ο ίδιος να σου ζητάει να βγείτε καθημερινά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να το κάνεις. Να θυμάσαι πως οι άνδρες ξέρουν τι θέλουν αλλά δεν ξέρουν τι χρειάζονται. Προτίμησε μικρά και συχνά ραντεβού παρά μεγάλα ραντεβού. Άφησέ τον να θέλει να διεκδικεί περισσότερο χρόνο μαζί σου και έτσι θα διεκδικήσει και άλλα πράγματα από τη σχέση σας.

Λόγος #2: Δεν έχει μάθει να ζει μέσα σε μια σχέση
Αν ήταν μόνος του ή έκανε περιστασιακές σχέσεις για πάρα πολλά χρόνια δεν είναι εύκολο να δει τον εαυτό του ως παντρεμένο άντρα ακόμα και αν είστε μαζί πλεόν 1-2 χρόνια. Άφησέ τον να βρει τις ισορροπίες του και να συνηδειτοποιήσει πως θα έχει την ελευθερία του ακόμα και αν παντρευτείτε ή αποκτήσετε οικογένεια. Να θυμάσαι ότι τους αρκεί να νιώθουν ελεύθεροι και όχι απαραίτητα να βγαίνουν, να πίνουν και να ξεσαλώνουν όλη την ώρα με τους κολλητούς τους.

Λόγος #3: Φοβάται το μέλλον
Οι γυναίκες φοβούνται μην μείνουν μόνες και οι άνδρες φοβούνται μην γίνουν «σύζυγοι». Η συνηδειτοποίηση ότι δεν θα πρέπει να πηγαίνουν με άλλες γυναίκες είναι σοκαριστική για πολλούς άνδρες. Δείξτε κατανόηση και μιλήστε μαζί τους. Είμαι σίγουρη πως θα τους κάνετε να καταλάβουν πως αν έχουν εσάς δεν χρειάζονται καμία άλλη.

Λόγος #4: Φοβάται τη δέσμευση
Άκου τι υπάρχει στο μυαλό κάποιων ανδρών: «Αν την παντρευτώ θα είναι πιο δύσκολο να τη χωρίσω;», «Αν κάνουμε οικογένεια και δεν τη θέλω πια τι θα κάνω μετά»; Όλες αυτές οι σκέψεις συνήθως υπάρχουν στα μυαλά ανδρών που οι συντροφοί τους είναι κολλημένες επάνω τους. Προσπάθησε να βρεις την ανεξαρτησία τους και δείξτους πως ό,τι και να συμβεί στο μέλλον εσύ μπορείς να τα βγάλεις πέρα περίφημα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα