Μην χασετε

Οι 19 κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Λένε πως… οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Αυτό ακριβώς ισχύει και με τα αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνιση μιας γυναίκας, προσθέτοντας στυλ, κομψότητα, αλλά και νεανικό ύφος.

Παράλληλα με τη μόδα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019 όπου οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις προτάσεις τους σε υφάσματα, στυλ και χρώματα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα κοσμήματα και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που θα δώσουν ζωντάνια στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο μας.

Ποια θα είναι όμως τα top αξεσουάρ για την σεζόν; Και συγκεκριμένα ποια σχέδια σε σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια ή άλλα accessories θα φορεθούν φέτος, απογειώνοντας το καθημερινό ή βραδινό μας ντύσιμο;

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 και δείτε πως μπορείτε να τα συνδυάσετε με το υπόλοιπο σύνολο σας.

Advertisements

20+1 υπέροχες ιδέες για να συνδυάσετε ένα σακάκι με παντελόνι

Top trends στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα του 2019

Το βασικότερο και συχνότερο αξεσουάρ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες προκειμένου να ολοκληρώσουν το ντύσιμο τους είναι τα κοσμήματα. Τα σκουλαρίκια, τα κολιέ, τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια.

Πέρα βέβαια από αυτές τις κλασσικές επιλογές, υπάρχουν και κάποια πιο ιδιαίτερα κοσμήματα. Πάρτε για παράδειγμα αυτά που κοσμούν ολόκληρο το σώμα, αλλά και τα βραχιόλια αστραγάλου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή την περίοδο του έτους.

Ας δούμε λοιπόν τα στυλ και τα διακοσμητικά στοιχεία που θα στολίζουν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα του 2019 μέσα από τη λίστα που ακολουθεί!

Advertisements

Πέρλες, στρας, κρόσσια και φιόγκοι είναι must στα κοσμήματα της σεζόν

Μια όμορφη πρόταση των ειδικών για κομψά κοσμήματα αποτελούν οι πέρλες. Μπορούν να υπάρχουν σε ολόκληρο το αξεσουάρ ή να είναι τοποθετημένες σαν μικρές λεπτομέρειες που δίνουν έναν πολυτελή και chic τόνο. Τα κοσμήματα αυτά είναι ιδανικά για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Βέβαια μπορούν εξίσου να φορεθούν και το πρωί. Ανάλογα πάντα με το ύφος τους και την ένταση που προσδίδουν στο ντύσιμο σας.

Τα στρας είναι επίσης ένα πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Κάποια κοσμήματα διαθέτουν διακριτικές μικρές πινελιές από swarovski, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που λαμπυρίζουν από μακριά. Τα πρώτα μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ τα πιο φανταχτερά είναι κυρίως βραδινά και κατάλληλα για disco καταστάσεις!

Ένα ακόμη διακοσμητικό στοιχείο που χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι διάσημοι σχεδιαστές είναι τα κρόσσια. Τα είδαμε να διακοσμούν ρούχα, παπούτσια, αλλά και τσάντες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην στολίσουν και τα αξεσουάρ.

Τέλος, άλλη μια λεπτομέρεια που διακόσμησε τόσο τα ρούχα, όσο και τα παπούτσια της σεζόν είναι οι φιόγκοι, τους οποίους θα δούμε και στα κοσμήματα. Σε μεγάλα ή μικρά σχέδια οι φιόγκοι δίνουν στα αξεσουάρ μια παιχνιδιάρικη και ρομαντική νότα, που αποπνέει νεανικότητα και θηλυκότητα.

Κοσμήματα σε σχήμα U

Ένα ιδιαίτερο σχήμα που χρησιμοποίησαν κάποιοι οίκοι μόδας για τα κοσμήματα τους ήταν το γράμμα U. Το είδαμε να αποτελεί ένα διαφορετικό είδος κρίκου, ο οποίος είναι ανοιχτός στο κάτω μέρος του, αλλά και να συνδυάζεται με πολλούς άλλους δημιουργώντας εντυπωσιακά κολιέ όπως αυτό της εικόνας.

Advertisements

Μπορεί να μην αποτέλεσε το σχέδιο που παρουσιάστηκε από όλους τους διάσημους σχεδιαστές, αλλά η εμφάνιση του ήταν τόσο ξεχωριστή που δεν γινόταν να μην αποτελέσει μια από τις κορυφαίες τάσεις των αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.

Λεπτομέρειες με λουλούδια και κοχύλια στα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα του 2019

Τα λουλούδια είναι σήμα κατατεθέν της Άνοιξης, επομένως δεν θα γινόταν να περιοριστούν μόνο στα φλοράλ prints. Τα ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά αξεσουάρ της σεζόν λοιπόν θα έχουν σχήματα λουλουδιών.

Αντίστοιχα χαρακτηριστικά για την εποχή είναι και τα κοχύλια που μας θυμίζουν την θάλασσα και τις ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές των διακοπών και όχι μόνο. Βασισμένοι σε αυτό οι κορυφαίοι οίκοι μόδας τα χρησιμοποίησαν για να κατασκευάσουν τα κοσμήματα τους. Μάλιστα πολλά από τα κομμάτια που δημιουργήθηκαν με τα κοχύλια έχουν ένα πιο boho style αέρα, τον οποίο έχουμε δει να κυριαρχεί και στους υπόλοιπους τομείς της μόδας.

Ιδιαίτερα κοσμήματα με σχήματα από την καθημερινότητα ή το Logo του οίκου

Αν σας αρέσουν τα περίεργα και αξιοπρόσεκτα κοσμήματα, τότε τα σχέδια που είναι εμπνευσμένα από την καθημερινότητα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Σκουλαρίκια που θυμίζουν πιρούνι, μανταλάκι ή ανοιχτήρι είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις.

Το ίδιο ιδιαίτερα είναι και τα αξεσουάρ που έχουν εμφανές το λογότυπο. Εξάλλου αυτή η τάση έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια ενώ την είδαμε να παρουσιάζεται και στα παπούτσια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού.

Boho κοσμήματα με πέτρες, φτερά και μενταγιόν για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Τα χαρακτηριστικά boho style αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι διακοσμημένα με πέτρες (ακατέργαστες και κατεργασμένες), φτερά, αλλά και μενταγιόν. Πρόκειται για στοιχεία που αποτελούν σήμα κατατεθέν για το bohemian στυλ και θα τα δούμε σε πολλά από τα κοσμήματα της σεζόν. Επιλέξτε τα και συνδυάστε τα με το κατάλληλο μπόχο σύνολο, κάνοντας μια εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει.

Εντυπωσιακοί τεράστιοι κρίκοι

Οι κρίκοι είναι διαχρονικοί και μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα. Κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Όμως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019 θα είναι must οι τεράστιοι και εντυπωσιακοί κρίκοι που φαίνονται από μακριά.

Φορέστε τους κι εσείς πιάνοντας ψηλά τα μαλλιά σας με ένα ανοιξιάτικο / καλοκαιρινό χτένισμα σύμφωνα με τις τάσεις της σεζόν και απογειώστε την εμφάνιση σας.

Κρεμαστά σκουλαρίκια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα αξεσουάρ για την σεζόν είναι τα πολύ μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια. Πρόκειται για σχέδια διακοσμημένα με κάθε λογής λεπτομέρεια που φτάνουν μέχρι τον ώμο ή ακόμη παρακάτω. Ταιριάζουν εκπληκτικά με τα μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο, αλογοουρά ή πλεξούδα και προσθέτουν στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο αυτό ακριβώς που χρειάζεται για να είναι εκθαμβωτικό.

5+1 μυστικά για vα ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε

Αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι φορέσετε ένα μόνο ή δυο διαφορετικά σκουλαρίκια

Αν σας αρέσει να ξεχωρίζετε, η κορυφαία τάση στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 προτείνει να φορέσετε ένα μόνο ή δυο διαφορετικά σκουλαρίκια.

Γιατί λοιπόν να παιδεύεστε να διαλέξετε όταν μπορείτε να κάνετε έναν απλό συνδυασμό δυο σκουλαρικιών που δεν είναι ίδια; Δοκιμάστε το για μια μοντέρνα εμφάνιση.

Ear Cuffs που καλύπτουν όλο το αφτί

Τα σκουλαρίκια που καλύπτουν ολόκληρο το αφτί, τα λεγόμενα ear cuffs, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή τις τελευταίες σεζόν. Είναι πολύ εντυπωσιακά και έχουν ένα ροκ ύφος. Συνδυάζονται υπέροχα με πολλαπλά σκουλαρίκια στο άλλο αφτί.

Η ξεχωριστή αυτή τάση στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 θα φορεθεί πολύ, τραβώντας τα βλέμματα και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Choker με κρόσσια ή χαλαρά στο λαιμό

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τα choker να είναι κολλημένα στο λαιμό και να έχουν πολλά διαφορετικά υλικά κατασκευής. Η μόδα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού όμως τα ανανεώνει και τους δίνει μια πιο περίτεχνη και ιδιαίτερη όψη. Ο λόγος για τα τσόκερ με κρόσσια, είτε για εκείνα που δεν είναι εφαρμοστά στο λαιμό, αλλά λίγο πιο χαλαρά.

Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές χοντρές αλυσίδες

Οι αλυσίδες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας. Αυτές όμως που ξεχώρισαν ήταν οι χοντρές αλυσίδες σε μορφή choker που έδωσαν μια πιο επιβλητική και «επιθετική» νότα στα σύνολα των μοντέλων.

Boho style με κολιέ σε επίπεδα και χοντρά βραχιόλια

Το boho style στα κοσμήματα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού ήταν εμφανές σε πολλές περιπτώσεις. Μια εξ αυτών ήταν και το layering με κολιέ σε διάφορα σχέδια που συνδυάζονταν μεταξύ τους.

Μια ακόμη τάση στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 θα είναι και τα πολλά χοντρά βραχιόλια σε μπόχο στυλ που διακοσμούν τα χέρια. Μεταλλικά, πλαστικά, αλλά και δερμάτινα βραχιόλια στολισμένα με φτερά, ονειροπαγίδες, πέτρες και άλλα bohemian style στοιχεία μπορούν να φορεθούν ταυτόχρονα απογειώνοντας το look σας.

Πολλά δαχτυλίδια, μια ακόμη τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2019

Ένα ογκώδες δαχτυλίδι πέρα από εντυπωσιακό είναι ιδανικό για τις γυναίκες με χοντρά δάχτυλα, αφού έχει την ικανότητα να τραβάει πάνω του την προσοχή και να κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν λεπτότερα. Αν μάλιστα συνδυάσετε περισσότερα από ένα χοντρά δαχτυλίδια ή φορέσετε ένα πολλαπλό δαχτυλίδι με ογκώδη διακοσμητικά στοιχεία, όπως προστάζουν τα αξεσουάρ της σεζόν, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βραχιόλια μπράτσου

Τα βραχιόλια μπράτσου αποτελούν ακόμη μια τάση στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Τοποθετούνται στο μπράτσο ή τη μέση του βραχίονα του χεριού και είναι πολύ εντυπωσιακά, προσθέτοντας μια άλλη όψη στο σύνολο. Το ιδιαίτερο αυτό κόσμημα ταιριάζει απόλυτα σε boho chic style look.

Συνήθως είναι μεταλλικά – χρυσά ή ασημένια, ενώ υπάρχουν και κάποια σχέδια διακοσμημένα με στρας ή άλλες λεπτομέρειες.

20+1 υπέροχες ιδέες για να συνδυάσετε ένα σακάκι με παντελόνι

Κομψά βραχιόλια αστραγάλου

Τόσο την Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι, τα πόδια μας είναι πιο εκτεθειμένα στα βλέμματα. Αν λοιπόν θέλετε να τα στολίσετε, πέρα από την επιλογή ενός όμορφου παπουτσιού, μια πολύ καλή πρόταση είναι και τα βραχιόλια αστραγάλου.

Στα καταστήματα θα βρείτε ένα σωρό διαφορετικές ιδέες τέτοιων αξεσουάρ. Κάποια είναι διακριτικά και φτιαγμένα από λεπτή αλυσίδα, ενώ υπάρχουν και ορισμένα που είναι πιο περίτεχνα και χρωματιστά. Γιατί λοιπόν να μην φορέσετε κι εσείς ένα βραχιόλι αστραγάλου στις φετινές σας εξορμήσεις στην παραλία ή τις διακοπές;

Κοσμήματα σώματος για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Ακόμη ένα πρωτότυπο και κορυφαίο για τη σεζόν αξεσουάρ είναι και τα κοσμήματα σώματος. Πρόκειται για σέξι αξεσουάρ που κοσμούν όλο τον κορμό και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Μπορούν να φορεθούν πάνω από τα ρούχα ή να αποκαλύπτονται μέσα από αυτά.

Τα πιο διακριτικά και δημοφιλή σχέδια είναι οι αλυσίδες και τα στρας. Στα καταστήματα ωστόσο θα βρείτε και πιο ιδιαίτερα σχέδια με κρεμαστά στοιχεία.

Top trends στα αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Εκτός από τα κοσμήματα υπάρχουν πολλά ακόμη αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο μας. Τα κυρίαρχα για την εποχή είναι αυτά που θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί.

Εντυπωσιακά γάντια

Τα γάντια ίσως είναι ένα από τα αξεσουάρ που δεν περιμένατε να δείτε στις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και αυτό διότι είναι συνυφασμένα με τις πιο κρύες εποχές του χρόνου. Παρόλα αυτά αποτελούν μια κομψή και πολύ θηλυκή διακοσμητική λεπτομέρεια που μπορεί να φορεθεί σε όλη τη διάρκεια του έτους προσθέτοντας στυλ στο ντύσιμο μιας γυναίκας.

Βέβαια τα γάντια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού δεν είναι μάλλινα και χοντρά, αλλά chic και φτιαγμένα από δροσερά πολυτελή υφάσματα όπως η διαφάνεια, η δαντέλα και το σατέν.

Φουλάρια και μαντήλια στο λαιμό

Μια πολύ ωραία ιδέα για να δώσετε χρώμα και στυλ στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο σας είναι τα φουλάρια στο λαιμό. Πρόκειται για ένα trend που αποπνέει τον αέρα της δεκαετίας των ’50s, αλλά έχει διαχρονική αξία.

Κομψές ζώνες για το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο

Ολοκληρώνοντας την λίστα με τα top αξεσουάρ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, αφήσαμε για το τέλος τις ζώνες, οι οποίες έχουν τόσο λειτουργικό όσο και διακοσμητικό χαρακτήρα.

Χρησιμοποιούνται για να κρατούν ένα ρούχο στη θέση του, αλλά και για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση της κομψής μέσης. Παράλληλα όμως δίνουν στο ντύσιμο της γυναίκας μια λεπτομέρεια που θα το κάνει ακόμη πιο όμορφο.

Κάποιες ζώνες είναι απλές και δερμάτινες, ενώ υπάρχουν και σχέδια που θυμίζουν περισσότερο κοσμήματα. Επιλέξτε την ιδανική για τις ανάγκες σας και στολίστε το καθημερινό ή βραδινό σας ντύσιμο με τον πιο απλό τρόπο.

5+1 μυστικά για vα ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα