Μην χασετε

Οι 17 κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που φοριέται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσφέρει προστασία στα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει το στυλ.

Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά διαφορετικά σχέδια στα γυαλιά ηλίου για να επιλέξετε το ιδανικό για το στυλ σας. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των γυαλιών παίζει το σχήμα του προσώπου, αλλά και οι αποχρώσεις των μαλλιών και της επιδερμίδας.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019, όπως παρουσιάστηκαν από τους διάσημους σχεδιαστές μόδας.

Retro φουτουριστικά Goggles

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (1)

Advertisements

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τάση στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν που συνδυάζει το ρετρό με το φουτουριστικό. Αυτά τα μεγάλου μεγέθους γυαλιά, γνωστά και ως goggles, καλύπτουν τα μάτια και μέρος του προσώπου, προστατεύοντας τα από το κρύο. Φέτος τα σχήματα τους θύμιζαν μάσκες του σκι ή γυαλιά θαλάσσης.

Γυαλιά ηλίου σε ασυνήθιστα σχήματα

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (2)

Πέρα από τα κλασσικά σχήματα σκελετών στα γυαλιά ηλίου, σε κάθε εβδομάδα μόδας παρουσιάζονται και μια σειρά από περίεργα και ιδιαίτερα σχέδια. Μερικά εξ αυτών μάλιστα είναι πολύ δύσκολο να φορεθούν.

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (3)

Advertisements

Παρά την ξεχωριστή τους όψη, τα γυαλιά ηλίου αυτά αξίζει να αναφερθούν, αφού κάποια από τα σχέδια τους αποτελούν μια όμορφη επιλογή για τις τολμηρές.

Τεράστια γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (4)

Τα τεράστια γυαλιά ηλίου αποπνέουν αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και έναν αέρα ντίβας, παράλληλα με ένα πέπλο μυστηρίου. Μπορούν να μεταμορφώσουν μια γυναίκα και να την κάνουν να μοιάζει με σταρ του σινεμά.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που ακολουθεί τις αντίστοιχες τάσεις της μόδας με τα φαρδιά ρούχα, αλλά και τις τεράστιες τσάντες.

Εντυπωσιακά boxy γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (5)

Advertisements

Τα boxy, ορθογώνια γυαλιά ηλίου προσδίδουν στο πρόσωπο μια εκπληκτικά κομψή και ντελικάτη εμφάνιση, ίσως λόγω της αντίθεσης με τις απροσδόκητες προδιαγραφές! Προσφέρουν μεγάλη κάλυψη και αποπνέουν έναν μυστηριώδη αέρα, προστατεύοντας παράλληλα το πρόσωπο από το κρύο της σεζόν αυτής.

Πρόκειται για μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το φετινό Φθινόπωρο και Χειμώνα που θα δούμε να φοριέται πολύ.

Ολοστρόγγυλα γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (6)

Τα ολοστρόγγυλα γυαλιά έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχήμα σκελετού γυαλιών ηλίου που μαλακώνει την όψη του προσώπου λόγω της μη ύπαρξης γωνιών. Ταιριάζουν με κάθε είδους χτένισμα και προσδίδουν πολυτέλεια στο ντύσιμο σας.

Η αποχή των γωνιών κάνει το σχήμα αυτό να μην ταιριάζει ιδιαίτερα σε στρογγυλά πρόσωπα, διότι τείνει να τονίσει το σχήμα τους. Αντιθέτως, είναι ιδανικό για πρόσωπα με έντονες γωνίες όπως είναι το τετράγωνο.

Γυαλιά ηλίου σε μυτερό cat eyes σχήμα

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (7)

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και έντονο σχήμα σκελετού γυαλιών ηλίου που προσθέτει στυλ στην εμφάνιση σας. Τα cat eyes γυαλιά έχουν την τάση να δίνουν πλάτος στο πρόσωπο, δημιουργώντας συμμετρική και αρμονική ισορροπία. Για τον λόγο αυτόν είναι ιδανικά για στρογγυλά ή τύπου διαμάντι πρόσωπα.

Επίσης, προσδίδουν ένα παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό ύφος με ρετρό αέρα σε όποια τα φοράει.

Γυαλιά ηλίου τύπου pilot με παχύ ή μεταλλικό στήριγμα στη μύτη

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (8)

Τα γυαλιά τύπου pilot, γνωστά και ως aviator, αποτελούν δημοφιλή επιλογή για τις γυναίκες. Κάνουν την εμφάνιση μυστηριώδη και εντυπωσιακή, αφού κολακεύουν σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου.

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (9)

Φέτος όμως οι σχεδιαστές θέλησαν να τα αναβαθμίσουν δίνοντας τους μια λίγο διαφορετική μορφή. Έκαναν λοιπόν το στήριγμα της μύτης πιο παχύ, είτε πρόσθεσαν ένα μεταλλικό στήριγμα στο επάνω μέρος της μύτης.

Φουτουριστικά γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (10)

Από τις πασαρέλες βέβαια δεν έλειψαν και τα περίεργα φουτουριστικά σχέδια γυαλιών ηλίου με ιδιαίτερα σχήματα και χρώματα. Πρόκειται για σκελετούς που μοιάζουν σα να έχουν έρθει από το μέλλον.

Γυαλιά ηλίου ταρταρούγα (Tortoiseshell)

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (11)

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 είναι και τα τύπου ταρταρούγα. Πρόκειται για ένα σκελετό γυαλιών σε διάφορα σχέδια και χρώματα που τείνει να μαλακώνει κάθε εμφάνιση. Έχει ουδέτερες αποχρώσεις με μια ιδιαίτερη νότα.

Γυαλιά ηλίου σε πράσινο χρώμα

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (12)

Μια εναλλακτική ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με όλους τους τόνους του δέρματος και κολακεύει τα καστανά μαλλιά, είναι το πράσινο χρώμα. Πρόκειται για μια γήινη απόχρωση που θα φορεθεί πολύ τόσο στο σκελετό, όσο και στον φακό του γυαλιού για τη σεζόν αυτή.

Ασπρόμαυρα γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (13)

Το άσπρο με το μαύρο συνθέτουν έναν από τους πιο διαχρονικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Η αντίθεση που δημιουργούν είναι άκρως εντυπωσιακή και θυμίζει ελαφρώς τις ασπρόμαυρες ταινίες.

Ακολουθήστε λοιπόν την συγκεκριμένη τάση της εποχής επιλέγοντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμείτε, αρκεί να συνδυάζει το λευκό με το μαύρο. Μπορείτε για παράδειγμα να φορέσετε έναν άσπρο σκελετό με μαύρους φακούς ή το αντίστροφο. Εξίσου όμως εντυπωσιακά είναι και τα γυαλιά ηλίου με δίχρωμο – ασπρόμαυρο σκελετό.

Γυαλιά ηλίου σε αποχρώσεις του ροζ

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (14)

Μια ακόμη από τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019 που θα φορεθεί κατά κόρον είναι τα ροζ. Πρόκειται για τα γυαλιά ηλίου με φακούς ή σκελετό σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, του πιο girly και θηλυκού χρώματος που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Το συγκεκριμένο χρώμα κατέκλυσε γενικά τις πασαρέλες, αφού πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που το τοποθέτησαν στην κορυφή των τάσεων για τις τσάντες και τα παπούτσια.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (15)

Ένα πιο ιδιαίτερο και θερμό χρώμα που θα δούμε να φοριέται πολύ αυτή τη σεζόν είναι το πορτοκαλί. Πρόκειται για ένα χρώμα που έχει την φήμη του δύσκολου να συνδυαστεί, αλλά και του απρόσιτου να φορεθεί. Ωστόσο, οι διάσημοι σχεδιαστές δούλεψαν σκληρά για να διαψεύσουν την άποψη αυτή και να αποδείξουν πως φοριέται εύκολα, είναι κολακευτικό και πρακτικό.

Σε τόνους του μουσταρδί, της τερακότας και του σκονισμένου μανταρινιού το πορτοκαλί έκανε αισθητή την παρουσία του στις κορυφαίες φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες τάσεις στα γυαλιά ηλίου.

Γυαλιά ηλίου με πολύχρωμους φακούς

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (16)

Πέρα όμως από τους πράσινους, τους ροζ και τους πορτοκαλί φακούς γυαλιών ηλίου, υπήρξαν πολλά ακόμη χρώματα. Το μπλε ήταν επίσης ένα πολύ δημοφιλές χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος.

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (17)

Παίξτε λοιπόν με το πόσο διάφανος ή χρωματιστός θα είναι ο φακός των γυαλιών σας και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Διάφανοι φακοί στα γυαλιά ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (18)

Οι διάφανοι φακοί θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην φαίνεται πως φοράτε γυαλιά ηλίου, αλλά γυαλιά οράσεως, ωστόσο προσθέτουν εντυπωσιακό στυλ στην εμφάνιση σας.

Κι αν πιστεύετε πως οι διάφανοι φακοί στα γυαλιά ηλίου δεν μπορούν να προσφέρουν κάλυψη και σκιά, τότε μια δοκιμή θα σας αλλάξει γνώμη.

Blackout φακοί γυαλιών ηλίου

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (19)

Στον αντίποδα των διάφανων φακών, έρχονται οι blackout φακοί, οι οποίοι θα φορεθούν επίσης πολύ αυτή τη σεζόν. Δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου και ίντριγκας και κάνουν την γυναικεία εμφάνιση σαγηνευτική.

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (20)

Συνδυάστε τους με οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα σκελετού επιθυμείτε για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Γυαλιά ηλίου με στρας

Τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 - 2019 (21)

Αν πάλι ψάχνετε για έναν σκελετό γυαλιών ηλίου που είναι πιο λαμπερός και θα σας κάνει να τραβήξετε τα βλέμματα, αυτός είναι ο διακοσμημένος με στρας. Πρόκειται για μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις που είναι ιδανική για όσες λατρεύουν τις φανταχτερές και ξεχωριστές εμφανίσεις.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα