Μην χασετε

Οι 15 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά που θα φορεθούν το 2021

Το 2020 ήταν μια καταστροφική χρονιά για τα σχέδια εκατομμυρίων ανθρώπων και δυστυχώς ούτε οι γάμοι κατάφεραν να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις συνέπειες της πανδημίας.

Advertisements

Κοιτάμε όμως το μέλλον με αισιοδοξία! Κάθε νύφη που ανέβαλε τον γάμο της ή σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στο 2021, έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει το νυφικό της φόρεμα και να σκέφτεται τις προετοιμασίες.

Ο γάμος άλλωστε αποτελεί για τις περισσότερες γυναίκες ένα όνειρο ζωής. Γι’ αυτό όταν πλησιάζει η στιγμή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας θέλουν η εμφάνιση τους να είναι εκθαμβωτική. Και κάπου εδώ έρχονται οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά του 2021.

Πάρτε λοιπόν ιδέες για τα στυλ και τα σχέδια που θα κυριαρχήσουν στα νυφικά φορέματα για φέτος και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με το ανάλογο νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ που θα σας απογειώσει.

Μίνιμαλ crepe νυφικά, κυρίως από σατέν

Minimal crepe νυφικό με βαθύ ντεκολτέ – Nicole

Ο μινιμαλισμός στα νυφικά έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τάση. Πρόκειται για φορέματα με καθόλου ή ελάχιστες διακοσμητικές λεπτομέρειες φτιαγμένα συνήθως από σατέν, μετάξι ή ταφτά.

Τα σχέδια τους έχουν μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλα τα γούστα και κάθε σωματότυπο, με τα πριγκιπικά, τα στενά, αλλά και τα γοργονέ να αποτελούν τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Φουσκωτά νυφικά με πριγκιπικό στυλ

Φουσκωτό στράπλες πριγκιπικό νυφικό με ουρά – Arka Wedding

Πολλές νύφες έχουν ως όνειρο τους να ντυθούν έστω και για μέρα σαν πριγκίπισσα. Τα φουσκωτά και εντυπωσιακά αυτά νυφικά αποτελούν λοιπόν το ιδανικό κομμάτι για να κάνετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο γάμο σας.

Και δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα νυφικό να είναι φτιαγμένο από δαντέλα για να είναι πριγκιπικό. Μπορεί κάλλιστα να έχει μια ογκώδη φούστα και να είναι μίνιμαλ.

Εντυπωσιακά φουσκωτά μανίκια και στα νυφικά

Vintage νυφικό με φουσκωτά μανίκια – yianna couture

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα που έχει επηρεάσει και τα νυφικά είναι τα φουσκωτά μανίκια. Χαρίζουν ένα ξεχωριστό ρετρό στυλ που τραβάει τα βλέμματα και θα σας κάνει να λάμψετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Advertisements

Εμπνευσμένα λοιπόν από τη δεκαετία των ’80s, τα νυφικά αυτά φορέματα αποπνέουν ρομαντισμό. Τι πιο όμορφο λοιπόν για έναν εντυπωσιακό γάμο με vintage επιρροές;

Κοντά νυφικά / φορέματα δεξίωσης και το 2021

Κοντό νυφικό με τούλινη φούστα – Arka Wedding

Αν και τα μακριά νυφικά με ουρά είναι πιο δημοφιλή, υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν κάτι πιο κοντό για το γάμο τους. Σε γραμμές Α, ίσιες, στενές ή τύπου κοκτέιλ με μήκος μέχρι το γόνατο τα φορέματα αυτά αποτελούν την τέλεια επιλογή.

Φτιαγμένα από τούλι, σατέν, οργάντζα, δαντέλα ή οποιοδήποτε άλλο ύφασμα για νυφικό προτιμάτε, τα κοντά αυτά νυφικά μπορούν να είναι εξίσου εντυπωσιακά. Και μάλιστα είναι πολύ πιο βολικά για την δεξίωση μετά το μυστήριο ή για έναν πολιτικό γάμο.

Και φυσικά αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα νυφικά παπούτσια που έχετε επιλέξει.

Ρομαντικά νυφικά με δαντέλα και διαφάνεια

Ρομαντικό γοργονέ νυφικό φόρεμα – Demetrios

Ένας γάμος πρώτα απ’ όλα αποπνέει ρομαντισμό, αφού πρόκειται για τη στιγμή που ένα ζευγάρι αποφασίζει να επισημοποιήσει την αγάπη του.

Αν λοιπόν είστε από τις νύφες που σας αρέσει αυτό το συναίσθημα, τότε το ιδανικό νυφικό είναι κάποιο διακοσμημένο με δαντέλα ή διαφάνεια σε μικρές είτε μεγαλύτερες δόσεις.

Νυφικά φορέματα με έναν ώμο

Εβαζέ κρεπ νυφικό με έναν ώμο – Pronovias

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για μια εντυπωσιακή εμφάνιση είναι και το νυφικό με έναν ώμο. Όπως όλα τα φορέματα με έναν ώμο, αυτή τη χρονιά έχουν την τιμητική τους. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσετε και στον γάμο σας;

Το σχέδιο αυτό αποπνέει θηλυκότητα, μυστήριο και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε γραμμή νυφικού. Στους οίκους μόδας θα βρείτε πριγκιπικά, γοργονέ, στενά, ίσια, αλλά και σε Α γραμμή φορέματα με έναν ώμο που θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά και να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες.

Advertisements

Εντυπωσιακή πλάτη στα νυφικά του 2021 με φιόγκους ή διαφάνεια

Νυφικό με δαντέλα στην πλάτη και φιόγκο – Melitini

Μια ανοιχτή, διακοσμημένη με δαντέλα ή φιόγκους πλάτη μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση μιας νύφης. Σε συνδυασμό με την ουρά του νυφικού φορέματος, το τελικό αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και τραβάει τα βλέμματα.

Τολμήστε λοιπόν να αναδείξετε το πίσω μέρος του σώματος σας με ένα φόρεμα που διαθέτει διαφάνεια σκέτη ή στολισμένη με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, είτε προτιμήστε έναν σικάτο μεγάλο φιόγκο.

Boho ή chic νυφικά με τοπ και φούστα

Σατέν νυφικό με τοπ και φούστα – Arka Wedding

Πέρα από τα ενιαία φορέματα, υπάρχουν και νυφικά με δυο κομμάτια, δηλαδή μπλούζα και φούστα. Πρόκειται για ένα σχέδιο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλές.

Κάποια εξ αυτών είναι πιο κομψά και στυλάτα με αέρινη ή φουσκωτή φούστα, ενώ δεν λείπουν και τα boho style που θα σας κάνουν να λάμψετε με μια πιο χαλαρή διάθεση.

Τα υλικά κατασκευής τους έχουν μεγάλη ποικιλία που κυμαίνεται από το σατέν και το τούλι μέχρι τη διαφάνεια και τη δαντέλα, αλλά και τον συνδυασμό αυτών.

Νυφικά διακοσμημένα με τρισδιάστατα ή μη λουλούδια

Στράπλες νυφικό με τρισδιάστατα λουλούδια – Pronovias

Ακόμη ένα διακοσμητικό στοιχείο που το 2021 θα έχει την τιμητική του στα νυφικά είναι τα λουλούδια. Σχεδιασμένα σε δαντέλα, ανάγλυφα ή τρισδιάστατα, τα άνθη θα δώσουν στο φόρεμα σας μια ρομαντική και όμορφη όψη.

Το στόλισμα αυτό μπορεί να καλύπτει όλο το μήκος του φορέματος ή να περιορίζεται σε μια μικρή περιοχή αυτού. Ότι κι αν επιλέξετε όμως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό.

Cutouts νυφικά για να εντυπωσιάσετε

Cutout στράπλες νυφικό φόρεμα – Demetrios

Τα φορέματα με ανοίγματα στην πλάτη, τη μέση ή το μπούστο παραμένουν στην κορυφή και φέτος. Επομένως, και ένα νυφικό με αυτές τις σαγηνευτικές λεπτομέρειες θα αποτελέσει τέλεια πρόταση για το γάμο σας.

Τα κοψίματα αυτά μπορεί να αφήνουν το δέρμα εντελώς γυμνό ή να καλύπτονται από διαφάνεια, τούλι ή δαντέλα. Σε κάθε περίπτωση είναι κολακευτικά και ιδιαίτερα, κάνοντας και την εμφάνιση σας σα νύφη ξεχωριστή!

Νυφικά με εντυπωσιακό κορσέ για το 2021

Νυφικό με εντυπωσιακό κορσέ – Pronovias

Πέρα από τα νυφικά σε δυο κομμάτια υπάρχουν και αυτά που συνδυάζουν τον κορσέ στο μπούστο με μια φούστα. Είναι άκρως σαγηνευτικά και κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Το μπούστο μπορεί να είναι στράπλες, είτε να διαθέτει λεπτό ή χοντρό τιραντάκι, ενώ η φούστα μπορεί να έχει ίσια γραμμή, να είναι αέρινη ή φουσκωτή. Ο συνδυασμός κορσέ και φούστας δίνει μεγάλο περιθώριο για αυτοσχεδιασμό και δημιουργία διαφορετικών νυφικών φορεμάτων.

Vintage style νυφικά για κομψές νύφες

Vintage style νυφικό – Melitini

Η ρετρό εποχή της μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά, επηρεάζοντας όχι μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ της σεζόν, αλλά και τα νυφικά. Αν λοιπόν ανήκετε στις νύφες που λατρεύουν το vintage στυλ, τότε ένα φόρεμα που αποπνέει αυτόν τον αέρα θα σας κάνει να λάμψετε.

Οι επιλογές είναι πολλές και κυμαίνονται από τα boho νυφικά και τα αέρινα βικτοριανού τύπου μέχρι τα κοντά τύπου κοκτέιλ και αυτά που έχουν ίσια γραμμή.

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο στα ρετρό νυφικά είναι η δαντέλα, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα απόλυτο.

Νυφικά με παντελόνι και το 2021

Νυφικό με παντελόνι – Demetrios

Τα τελευταία χρόνια οι νύφες έχουν στραφεί και σε πιο ξεχωριστές επιλογές όπως είναι τα κοστούμια ή τα jumpsuits. Πρόκειται για μια πιο ιδιαίτερη επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αλλά δεν παύει να είναι άνετη και στυλάτη.

Μάλιστα υπάρχουν και σχέδια που διαθέτουν αποσπώμενη φούστα, έτσι ώστε την ώρα του μυστηρίου να φαίνεται πως φοράτε ένα κλασσικό νυφικό και στη δεξίωση μπορείτε να την αφαιρέσετε.

Ροζ και γενικότερα παστέλ χρώματα στα νυφικά

Ροζ boho νυφικό φόρεμα – Porra Wedding

Πέρα από τα πιο συνηθισμένα χρώματα όπως είναι το λευκό, το ιβουάρ και όλοι οι παρεμφερείς αυτοί τόνοι, τα νυφικά πολλές φορές διαθέτουν και χρώμα.

Αν λοιπόν θέλετε να βγείτε λίγο από την πεπατημένη, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό και γλυκό παστέλ χρώμα. Με το ροζ να αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή, αλλά και το γαλάζιο ή το λιλά να κοντράρονται στην μάχη της επικράτησης, τα παστέλ νυφικά φέτος θα αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να ξεχωρίσετε από τις άλλες νύφες.

Νυφικές κάπες

Νυφική κάπα με κέντημα – Porra Wedding

Εκτός από το φόρεμα, μια νύφη μπορεί να ολοκληρώσει την εμφάνιση της με μια στυλάτη και αέρινη κάπα. Είναι ιδανική για τις μέρες που έχει λίγο κρύο ή απλά για να προσθέσετε μια ακόμη πινελιά στυλ στο ντύσιμο σας.

Στις νυφικές κάπες υπάρχει μεγάλη ποικιλία με τις μακριές να κατέχουν ίσως την κορυφαία θέση. Συνήθως είναι φτιαγμένες από το ίδιο ύφασμα με το νυφικό και βέβαια διατηρούν το αντίστοιχο ύφος, έτσι ώστε να δένουν αρμονικά με το φόρεμα.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα