Μην χασετε

Οι 15 κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018

Αναρωτιέστε ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018; Στην εβδομάδα μόδας «Miami Swim Week» παρουσιαστήκαν τα σχέδια, χρώματα και στυλ μαγιό που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι, κάνοντας μας να δείχνουμε εκπληκτικές στην παραλία.

Μαγιό ολόσωμα ή μπικίνι σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων κατέκλυσαν την πασαρέλα. Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας έδειξαν τις υπέροχες δημιουργίες τους που κάλυπταν όλα τα γούστα με μαγιό ιδανικά για κάθε είδος σωματότυπου.

Από τα αθλητικά μαγιό και τα κλασσικά σχέδια με κορδονάκια στο πλάι μέχρι τα σέξι και ιδιαίτερα κοψίματα, τα μαγιό του 2018 θα σας κάνουν να τα λατρέψετε. Είναι τόσο πολλά τα υπέροχα σχέδια που μπορείτε να φορέσετε στη θάλασσα, την πισίνα και γενικότερα αυτό το Καλοκαίρι που θα σας κάνουν να μπερδευτείτε μέχρι να φτάσετε στην τελική σας επιλογή.

Επιλέξτε ένα υπέροχο lace up μαγιό, ένα strappy μονοκίνι ή ένα σχέδιο με έναν ώμο και κάντε τις βουτιές σας κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Advertisements

Φέτος, όπως και πέρσι θα φορεθούν πολύ τα ψηλόμεσα bottom, όπως και τα σαγηνευτικά ολόσωμα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018. Δείτε τις, μαζί με τις υπόλοιπες στη λίστα που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για τις δικές σας υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία.

1. Μαγιό ολόσωμο ή μπικίνι με έναν ώμο

Μια υπέροχη και σαγηνευτική επιλογή μαγιό που όμως δημιουργεί ένα ιδιαίτερο μαύρισμα. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς ή σκέφτεστε πως μπορείτε απλά να κατεβάζετε και τον άλλο ώμο για να μην κάνετε σημάδι, τότε η επιλογή ενός μαγιό με έναν ώμο είναι τέλεια για τη φετινή σεζόν.

2. Μπικίνι με ψηλόμεσο bottom

Τα μπικίνι με ψηλόμεσο bottom αποτελούν μια υπέροχη επιλογή μαγιό για το Καλοκαίρι 2018. Είναι η ιδανική επιλογή bikini bottom για τις γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να φορεθεί και από τις υπόλοιπες. Απλά το κόψιμο αυτό του κάτω μαγιό μπορεί να κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο μακριά.

Advertisements

Επομένως, μπορεί εξίσου να κολακεύσει τον σωματότυπο μιας γυναίκας που θέλει να κάνει τα πόδια της να δείχνουν μακρύτερα ή να τραβήξει την προσοχή μακριά από μια γεμάτη περιφέρεια.

3. Αθλητικά ολόσωμα ή μπικίνι μαγιό

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 η επιλογή ενός αθλητικού σχεδίου. Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες ασχολούνται με τον αθλητισμό στο νερό, αλλά και για όσες λατρεύουν το sport ντύσιμο.

4. Ολόσωμα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ, ψηλό κόψιμο στο πλάι (τα High-Cut, τύπου Baywatch) και γενικότερα σέξι σχέδια

Τα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ θα είναι must φέτος και θα σας κάνουν να λάμψετε και να σαγηνέψετε τα πλήθη. Είναι σέξι, αλλά παράλληλα μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του ύψους, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μικρόσωμες γυναίκες. Επίσης ταιριάζει ιδανικά και στις γυναίκες με μικρό στήθος, οι οποίες δεν θα έχουν τον φόβο ενός αποκαλυπτικού ατυχήματος.

Τα High-Cut ολόσωμα μαγιό που θυμίζουν Baywatch αποτελούν μια ακόμη σέξι επιλογή για τη σεζόν. Πρόκειται για μια τάση που δεν ταιριάζει σε γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια, διότι τείνει να την τονίζει.

Τέλος, υπάρχουν ακόμη περισσότερα σαγηνευτικά σχέδια ολόσωμου μαγιό που θα φορεθούν φέτος. Απλά μονόχρωμα ή εμπριμέ, αλλά διακοσμημένα με κορδόνια – lace up, ανοίγματα και διαφάνεια, τα ολόσωμα μαγιό του Καλοκαιριού 2018 θα σας κάνουν να τραβήξετε τα βλέμματα.

Advertisements

5. Μαγιό με δέσιμο μπροστά ή διακοσμημένο με κρόσσια – φούντες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κορυφαία τάση του μαγιό με δέσιμο μπροστά. Όχι μόνο θα σας διευκολύνει στο δέσιμο, αλλά θα προσθέσει και μια υπέροχη παιχνιδιάρικη και διακοσμητική νότα στο επάνω μέρος του μπικίνι σας.

Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια που επιλέγουν να φορέσουν μπικίνι, διότι τραβάει την προσοχή μακριά από το κάτω μέρος του σώματος, τονίζοντας με υπέροχο τρόπο το στήθος. Επίσης, το γεγονός πως τονίζει το στήθος το κάνει ιδανικό για τις γυναίκες με μικρό μέγεθος και όχι με μεγάλο μπούστο, διότι θα το κάνει να δείχνει ακόμα μεγαλύτερο.

Εξίσου όμως εντυπωσιακά θα είναι και τα ολόσωμα ή μπικίνι μαγιό με κρόσσια και φούντες που θα διακοσμούν με υπέροχο τρόπο τόσο το πάνω μέρος, όσο και το bikini bottom. Επιλέξτε λοιπόν ένα μαγιό διακοσμημένο με κρόσσια και φούντες αναδεικνύοντας την θηλυκή και παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σας.

6. Strappy – Μονοκίνι με λωρίδες

Μια ακόμη από τις πιο αγαπημένες κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 είναι και τα strappy μονοκίνι, αυτά δηλαδή που διαθέτουν λωρίδες λεπτές ή φαρδιές στο σημείο του κορμού του σώματος.

Είναι ιδανικά για τις γυναίκες με σώμα σωλήνα, δηλαδή αυτές που η μέση τους δεν διαγράφεται. Ο λόγος είναι πως δημιουργούν την ψευδαίσθηση της καμπύλης στη μέση, λόγω των κοψιμάτων που διαθέτουν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το strappy monokini δεν μπορεί να φορεθεί και από τις υπόλοιπες γυναίκες. Είναι σέξι και πολύ εντυπωσιακό, ενώ θα το δούμε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων φέτος, κάνοντας έτσι την επιλογή μας πιο εύκολη.

7. Lace up – Μπικίνι με κορδόνια

Μια υπέροχη διακοσμητική ιδέα για ένα μπικίνι είναι και αυτή του Lace up ή των κορδονιών. Επιλέξτε λοιπόν ένα μαγιό με κορδόνι που σφίγγει όσο θέλετε και δένει ή κάποιο που έχει απλά λεπτές λωρίδες και κλέψτε τις εντυπώσεις με την μοδάτη σας επιλογή.

Τα κλασσικά μαγιό με κορδονάκια στο πλάι που είναι ιδανικά για petite σιλουέτες και για γυναίκες με σωματότυπο σωλήνα είναι must. Μπορούν να κάνουν το σώμα σας πιο χαριτωμένο και θηλυκό, προσθέτοντας επίσης ένα είδος κίνησης.

Αντίστοιχα μοντέρνα επιλογή αποτελούν και τα κάτω μαγιό μπικίνι με κοψίματα και λωρίδες στα πλάγια. Αυτού του είδους τα μαγιό είναι πολύ θηλυκά και ιδανικά για σώματα χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, αφού τείνουν να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν.

8. Πλεκτά μαγιό

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 που δεν έχει να κάνει με το σχέδιο και το κόψιμο, αλλά με το υλικό κατασκευής, είναι τα πλεκτά μαγιό. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα που έχει υιοθετηθεί κυρίως στα μπικίνι και θα κατακλύσει τις παραλίες.

Τα σχέδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος έχουν μεγάλη ποικιλία και καλύπτουν όλα τα γούστα. Παιχνιδιάρικα, σαγηνευτικά και απλά πλεκτά μαγιό θα φορεθούν πολύ αυτή τη σεζόν.

9. Μαγιό από βελούδο

Άλλο ένα ιδιαίτερο υλικό κατασκευής που προτίμησαν οι κορυφαίοι οίκοι μόδας για να δημιουργήσουν τις εμπνεύσεις τους ήταν το βελούδο. Βελούδινα μαγιό σε ολόσωμα, μονοκίνι ή μπικίνι έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε όλες σχεδόν τις πασαρέλες. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

10. Μαγιό σε απαλές παστέλ αποχρώσεις

Μια από τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα για τη σεζόν είναι τα παστέλ χρώματα, δεν γινόταν λοιπόν να λείπουν από τον τομέα των μαγιό.

Μπικίνι, ολόσωμα ή μονοκίνι σε υπέροχα απαλά ροζ, κίτρινα, ροδακινί, μωβ και γενικότερα παστέλ χρώματα θα είναι must για την εποχή. Θυμίζουν ζαχαρωτά και αποπνέουν μια υπέροχη παιχνιδιάρικη διάθεση. Εξάλλου, τα παστέλ είναι στα κορυφαία χρώματα για την σεζόν.

11. Μεταλλικές αποχρώσεις και λαμπερά σχέδια στα μαγιό

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 έχει να κάνει με τα glamorous και λαμπερά σχέδια σε μπικίνι ή ολόσωμο. Μεταλλικές αποχρώσεις λοιπόν σε ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό, ανθρακί κλπ θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

12. Μαγιό με αστεία ή ιδιαίτερα μοτίβα, με ρίγες ή mismatched bikini sets

Αν πάλι το μονόχρωμο σχέδιο δεν είναι του γούστου σας και θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο μπορείτε να παίξετε με τις ρίγες και τα αστεία prints ή μοτίβα.

Ενδιαφέρουσα επίσης επιλογή μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 είναι και τα mismatched bikini sets. Τα μπικίνι δηλαδή που αποτελούνται από διαφορετικό σουτιέν και bottom που έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

13. Μαγιό με ζώνη, τιράντες ή λουριά

Τα μαγιό με ζώνη θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις παραλίες για το 2018. Πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα μαγιό που τονίζει την μέση, κάνοντας την να δείχνει λεπτότερη.

Επίσης, μπορούν να φορεθούν εξίσου με αποτελεσματικό τρόπο από τις γυναίκες με σωματότυπο σωλήνα, δηλαδή αυτές που έχουν ίσια μέση, αφού μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως υπάρχει καμπύλη σε αυτό το σημείο του κορμιού τους.

14. Thongs – Μαγιό με κοφτό μπραζίλιαν / στρινγκ bottom

Ιδιαίτερα αγαπητή επιλογή στα μαγιό αποτελούν και τα thongs, γνωστά και ως κοφτό μαγιό μπραζίλιαν ή στρινγκ bottom. Το παρτό αυτό κόψιμο στο κάτω μέρος του μπικίνι είναι ιδανικό για τις γυναίκες με πλούσιους γλουτούς, τους οποίους μπορούν να αναδείξουν, κάνοντας τους ωστόσο να δείχνουν πιο μαζεμένοι.

15. Βάλτε πάνω από το μαγιό κάτι που ταιριάζει με το σχέδιο του ή είναι διάφανο

Τέλος, μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα είχε να κάνει με το τι να φορέσετε πάνω από το μαγιό σας. Επιλέξτε λοιπόν ένα παρεό, ένα φόρεμα ή ένα καφτάνι όμοιο ή που να ταιριάζει με το μαγιό σας, είτε κάποιο διάφανο πλαστικό σχέδιο.

Εξάλλου το διάφανο πλαστικό έχει αποτελέσει κορυφαία επιλογή υλικού σε όλους τους τομείς, από τα ρούχα και τα παπούτσια μέχρι τις τσάντες και τα αξεσουάρ.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα