Μην χασετε

Οι 12+1 κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018

Τι θα φορεθεί την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018; Ποιοι θα είναι οι κορυφαίοι χρωματισμοί και τα μοτίβα που θα κυριαρχήσουν; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες τάσεις και κάντε υπέροχους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Advertisements

Μάθετε ποια θα είναι τα υλικά που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως το πλαστικό, το jean, οι πούλιες και οι διαφάνειες και ακολουθήστε τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 που ακολουθούν στην συνέχεια.

Δείτε τη λίστα με τα 12+1 top fashion trends της νέας σεζόν, ρίξτε μια ματιά και πάρτε ιδέες για να λάμψετε την περίοδο αυτή, χρησιμοποιώντας όσα προτείνουν οι διάσημοι οίκοι.

Παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις που θυμίζουν παγωτό θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε ένα μονόχρωμο σύνολο ή να συνδυάσετε διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις δημιουργώντας εντυπωσιακά outfit για κάθε ώρα και στιγμή. Το ροζ, το φιστικί, το λιλά, το πράσινο κλπ χαρίζουν έναν χαρούμενο τόνο στο σύνολο σας και αποπνέουν φρεσκάδα. Εξάλλου το μωβ στον τόνο του ultra violet, είναι σύμφωνα με το Pantone το κορυφαίο χρώμα της εποχής.

Έντονα χρώματα και color block συνδυασμοί

Τόσο η Άνοιξη, όσο και το Καλοκαίρι είναι οι καταλληλότερες εποχές για έντονα χρώματα και υπέροχους color block συνδυασμούς. Επιλέξτε λοιπόν να φορέσετε τα βασικά χρώματα και τις neon αποχρώσεις, δημιουργώντας τέλεια ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σύνολα.

Καμπαρντίνα

Ένα από τα απαραίτητα πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπει από καμία ανοιξιάτικη γυναικεία ντουλάπα είναι η καπαρντίνα. Πρόκειται για ένα πολύ στιλάτο και ελαφρύ κομμάτι που χαρίζει θηλυκότητα και μυστήριο σε μια εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα σας τα ρούχα και να ολοκληρώσει οποιοδήποτε σύνολο, προσφέροντας μια μικρή ζεστασιά τις ημέρες που έχει λίγη δροσιά.

Pencil φούστες

Οι κομψές pencil φούστες κάνουν δυναμικό come back και ολοκληρώνουν ένα chic θηλυκό σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. Οι εφαρμοστές φούστες αυτού του τύπου έρχονται για να αντικαταστήσουν προσωρινά τουλάχιστον τις full-skirted midi φούστες που ανοίγουν προς τα κάτω. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία στο μήκος τους, αλλά και τα χρώματα ή μοτίβα και είναι ιδανικές για επίσημες, επαγγελματικές και όμορφες σαγηνευτικές εμφανίσεις. Φορέστε τις με καλσόν ή χωρίς αυτό, ανάλογα με τον καιρό, και γόβες με ψηλό ή kitten (πολύ χαμηλό) τακούνι.

Σορτσάκια

Οι μίνι φούστες αφήνουν λίγο την θέση τους στα σορτσάκια που μπορούν να φορεθούν όλη την ώρα και σε κάθε περίσταση. Επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για την παραλία και τις πρωινές σας βόλτες και συνδυάστε το με ένα απλό μπλούζακι. Ή φορέστε ένα πιο βραδινό σχέδιο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας μαζί με ένα ημιδιάφανο μπλουζάκι. Τα σορτς μπορούν να έχουν όποιο μήκος θέλετε. Επιλέξτε ένα μίνι ή κάποιο μέχρι το γόνατο και ταιριάξτε το με ένα όμορφο τοπ. Για τις μέρες που χρειάζεται κάποιο πανωφόρι, επιλέξτε ένα κομψό σακάκι.

Slip dress

Τα ριχτά και αέρινα slip dress που πέφτουν προς τα κάτω, δεν έχουν όγκο και θυμίζουν το σχέδιο νυχτικού, θα φορεθούν πολύ την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Επιλέξτε ένα σχέδιο απλό και μονόχρωμο, κάποιο με σχέδια είτε διακοσμημένο με στρας, τούλι ή πούλιες και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε σας βήμα. Πρόκειται για ένα είδος φορέματος που κολακεύει κάθε γυναίκα και μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πασπαρτού κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Advertisements

Ημιδιάφανα ρούχα – Διαφάνειες

Τα ρούχα με διαφάνειες σε όλο τους το μήκος ή σε κάποια σημεία θα αποτελέσουν μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Φορέματα ημιδιάφανα από τούλι, πλαστικό ή μετάξι για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις θα είναι ιδανικά. Φορέστε με ένα τοπ και σορτς ή με εφαρμοστό μίνι φορεματάκι για να μην αποκαλύπτετε τα πάντα και λάμψτε στις εξόδους σας.

Jean ύφασμα

Το jean ύφασμα θα είναι must κομμάτι για την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού 2018. Φορέσετε το σε ένα total denim – jean outfit ή συνδυάστε το με ότι σας αρέσει. Είναι βολικό και πολύ άνετο, καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Το jean παντελόνι, καθώς και το τζιν πανωφόρι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Πούλιες

Η λάμψη του glitter και της πούλιας ήταν έντονη στις πασαρέλες των κορυφαίων οίκων μόδας που παρουσίασαν τις τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Ρούχα στολισμένα εξ’ ολοκλήρου με παγιέτες μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες. Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορείτε να συνδυάσετε κάποιο κομμάτι με πούλιες με ένα απλό πουλοβεράκι.

Πλαστικό υλικό στα ρούχα

Τα ρούχα, οι καμπαρντίνες, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ από πλαστικό θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους αυτή την περίοδο. Πρόκειται για ένα υλικό που προστατεύει από την βροχή, αλλά προσθέτει και υπέροχο φουτουριστικό στυλ σε ένα σύνολο. Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας ή το διάφανο και κλέψτε τις εντυπώσεις αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Κρόσσια

Τα κρόσσια σε ρούχα και αξεσουάρ επιστρέφουν στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 και δημιουργούν εντυπωσιακά σύνολα. Κρόσσια από κλωστές, δέρμα ή οποιοδήποτε υλικό μπορείτε να φανταστείτε κοσμούν μέρος ή ολόκληρο το κομμάτι της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Οι διάσημοι οίκοι το παρουσίασαν τόσο σε πανωφόρια και παπούτσια, όσο και σε φορέματα ή τσάντες.

Καρό

Ποιος είπε πως το καρό είναι ένα μοτίβο που φοριέται μόνο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα; Φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, το plaid pattern, όπως αλλιώς αποκαλείται, θα έχει την τιμητική του. Θα το δούμε τόσο σε πανωφόρια, όσο και σε ρούχα ή παπούτσια. Καρό σε πιο φωτεινές αποχρώσεις, αλλά και στις κλασσικές γήινες παραλλαγές του.

Βολάν

Το βολάν θα παραμείνει στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 προσθέτοντας μια θηλυκή νότα στο καθημερινό, αλλά και βραδινό σύνολο που θα επιλέξετε. Βολάν στα τοπ, στα φορέματα, αλλά και στις φούστες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα