Μην χασετε

Οι 12 κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το 2021

Είτε είστε λάτρης του χρώματος είτε προτιμάτε το μίνιμαλ είτε σας αρέσει η τέχνη στα νύχια ήρθε η στιγμή να κανετε ένα διάλειμμα από τα ακρυλικά και να αγκαλιάσετε τα έλαια για τα επονύχια και τα βερνίκια χωρίς χημικά.

Advertisements

Δείτε τι θα φέρει το 2021 για τα νύχια σας.

Βελούδινα νύχια

Για τους λάτρεις της υφής, σας παρουσιάζουμε την τάση ανάκλασης του φωτός για τα νύχια για να πέτυχετε μια βελούδινη εμφάνιση. Μπορεί να δημιουργηθεί με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά επιλέξτε ένα εορταστικό χρυσό ή κλασικό μπορντό τον Δεκέμβριο.

Φλοράλ αρνητικού χώρου

Τα αρνητικού χώρου νύχια εξακολουθούν να είναι τάση. Ωστόσο, αντί για γραμμές και σχήματα, περιμένετε το 2021 να δείτε περισσότερα σχέδια εμπνευσμένα από λουλούδια.

 

Το «γυμνό» μανικιούρ

Ακριβώς όπως τα γυμνά νύχια, τα διαφανή χρώματα και γυαλιστικά επιστρέφουν. Σκεφτείτε το γαλλικό μανικιούρ, αλλά με ελάχιστο χρώμα και λεπτότερη λεπτομέρεια.

Advertisements

Μεταλλικά

Τα ανακλαστικά χρωμιομένα νύχια μπορεί να είχαν την λαμπερή στιγμή τους, αλλά ένα αδελφικό μεταλλικό γίνεται το αγαπημένο χρώμα. Το ασήμι είναι μια κλασική επιλογή, αλλά το γαλαζοπράσινο και το σμαραγδί θα φαίνονται επίσης καταπληκτικά τον χειμώνα.

 

Νύχια που ταιριάζουν με τη μάσκα προστασίας

Ξεκίνησε με το μακιγιάζ των ματιών και τώρα ταιριάζουμε τις μάσκες μας με τα μανικιούρ μας. Αυτό είναι το επίπεδο οργάνωσης που θα θέλαμε να δούμε το 2021.

Marshmallow ρίγες

Τα νύχια σαν ζαχαρωτά είναι πάντα χαριτωμένα. Συνδυάστε ένα μοτίβο ουράνιου τόξου με ματ χρώματα και θα έχετε marshmallow ρίγες.

Το «όλα ταυτόχρονα»

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια τάση, χρώμα ή οποιοδήποτε σχέδιο; Το «όλα ταυτοχρόνως» είναι για εσάς. Κάθε νύχι έχει τον δικό του μοναδικό σχεδιασμό και η σύγκρουση της δημιουργικότητας είναι εντυπωσιακή.

Advertisements

 

Πλεκτά νύχια

Η καλλιτέχνης νυχιών της Σεούλ, Park Eunkyung (ευρέως γνωστός ως Unistella), είναι ο εγκέφαλος πίσω από πολλά σχέδια νυχιών του Instagram. Η τελευταία της μοναδική σχεδίαση; Το πλεκτό νύχι.

Καφέ νύχια

Το 2020 μπορεί να έχει να κάνει με τα νύχια που μοιάζουν με διαφορετικές αποχρώσεις Smarties, αλλά το 2021 έχει να κάνει με τη γλυκιά σοκολάτα που έχουν μέσα.

Βερνίκια χωρίς χημικά

Τα μη τοξικά βερνίκια νυχιών αυξάνονται και αυτό που ξεκίνησε ως 3-free ανέβηκε σύντομα σε 5-free, και τώρα, υπάρχουν ακόμη και 17-free. Αυτοί οι αριθμοί αναφέρονται στα τοξικά και δυνητικά επιβλαβή συστατικά που τα υπόλοιπα βερνίκια έχουν.

Νέον

Αν δεν θέλετε να ντρέπεστε για το χρώμα, βάλτε λίγο νέον στα νύχια σας. Επιλέξτε το κλασσικό λαμπερό κίτρινο, πορτοκαλί ή τοποθετήστε χαλκομανίες κεράσια σε φωτεινά φούξια νύχια.

Νύχια κοχύλια

Εάν δεν μπορείτε να πάτε στην παραλία αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τη ζήσετε μέσω ενός μανικιούρ εμπνευσμένου από κοχύλια.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα