Μην χασετε

Οι 12 κορυφαίες αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος τον χειμώνα

Μια από τις πιο συνηθισμένες απορίες όταν σκεφτόμαστε το βάψιμο στα νύχια μας είναι «τι μανό να επιλέξω;». Με τόσα πολλά διαφορετικά χρώματα στα βερνίκια νυχιών για το Χειμώνα, είναι λογικό να μπερδευόμαστε.

Μην ανησυχείτε όμως! Αυτή η λίστα με τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις στο μανικιούρ για τη φετινή χρόνια, θα σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη.

 

Nude περλέ βερνίκι νυχιών σε μπεζ απόχρωση

Οι απαλές nude αποχρώσεις είναι πάντα μέσα στη μόδα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κάνουμε ένα διακριτικό, αλλά όμορφο μανικιούρ που ταιριάζει με όλα.

Advertisements

Είναι κομψό και ιδανικό για όλες τις ώρες, κάνοντας σας να δείχνετε περιποιημένη χωρίς υπερβολές.

 

Απαλό ροζ χρώμα στα νύχια

Τα ροζ νύχια είναι ακόμη μια επιλογή που έχει διαχρονική αξία. Κάποιες φορές σε πιο girly και άλλες σε πιο απαλή απόχρωση, το ροζ βερνίκι αποτελεί μια πολύ θηλυκή πρόταση μανικιούρ.

Advertisements

Ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και συνδυάζεται με όλες τις αποχρώσεις, δίνοντας μας την ευκαιρία να παίξουμε με τα χρώματα στο ντύσιμο μας.

 

Σκούρο nude μανό για το Χειμώνα

Εξίσου εντυπωσιακό και διακριτικό με το απαλό nude μανό είναι και το σκούρο.

Αυτό το μπεζ – καφέ χρώμα είναι πολύ chic και φοριέται από κάθε ηλικία, κάνοντας μας να δείχνουμε περιποιημένες.

Advertisements

Πρόκειται για ένα βερνίκι νυχιών που ταιριάζει με ότι κι αν φορέσετε και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

 

Μεταλλικό μπρονζέ χρώμα

Αν σας αρέσει η λάμψη, τότε τα μεταλλικά χρώματα στα βερνίκια νυχιών για το Χειμώνα θα σας βοηθήσουν να την αποκτήσετε.

Μια όμορφη πρόταση είναι και το μπρονζέ. Ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και διαθέτει μια γλυκιά και απαλή λάμψη που θα λατρέψετε.

 

Σκούρο κόκκινο μανό για το Χειμώνα

Διαχρονικό, αγαπημένο και must για τη σεζόν δεν είναι άλλο από το βαθύ κόκκινο. Το σαγηνευτικό αυτό χρώμα σε μια πιο χειμωνιάτικη απόχρωση μπορεί να δώσει στα νύχια μας την κομψή, αλλά παράλληλα εκθαμβωτική όψη που αναζητούμε.

Πρόκειται για μια απόχρωση που ξεφεύγει από το κατακόκκινο της φωτιάς και πλησιάζει περισσότερο προς το μπορντό και το burgundy. Δεν παύει όμως να αποτελεί μια από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών για το Χειμώνα.

 

Πολύ σκούρο burgundy χρώμα νυχιών

Κι αν το σκούρο κόκκινο σχεδόν μπορντό σας φαίνεται ανοιχτό, δοκιμάστε ένα πολύ σκούρο burgundy που πλησιάζει στο καφέ και το μαύρο.

Είναι επίσης πολύ μοντέρνο και ιδανικό για το Χειμώνα. Τονίζει όμορφα τα νύχια χωρίς να έχει αυτή την άγρια όψη του gothic μαύρου βερνικιού.

 

Μεταλλικό μωβ βερνίκι νυχιών

Ένα ακόμη από τα βερνίκια νυχιών που φοριέται πολύ το Χειμώνα είναι και το μωβ.

Αν βέβαια θέλετε να το στολίσετε μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του χρωματολογίου των μανό. Ταιριάζει εκπληκτικά με άσπρο, μαύρο και ροζ, καθώς και με άλλα χειμωνιάτικα βερνίκια.

 

Μωβ γκρι σκούρο μανικιούρ

Ένα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον χρώμα για τα νύχια είναι και το γκρι μωβ.

Πρόκειται για μια άτονη, αλλά όμορφη απόχρωση που συνδυάζει το σκούρο γκρι με το ανοιχτό μωβ και ταιριάζει πολύ στην εποχή.

Αν λοιπόν δεν θέλετε να επιλέξετε κάποιο κλασικό χρώμα από τα βερνίκια νυχιών για το Χειμώνα, αυτός ο τόνος θα σας δώσει την λύση.

 

Σκούρα νύχια με μελιτζανί βερνίκι για το Χειμώνα

Γενικότερα τα μωβ νύχια είναι πολύ δημοφιλή κατά τους χειμερινούς μήνες και το μελιτζανί μανό αποτελεί μια όμορφη εναλλακτική πρόταση για το μανικιούρ της σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε μια αλλαγή από τα απαλά nude και ροζ νύχια, αλλά και από τα σκούρα καφέ, μπλε, μαύρα, κάνοντας κάτι πιο ιδιαίτερο στο μανικιούρ σας.

 

Μπλε μανό με χρυσόσκονη ή απλό

Το μπλε χρώμα μανό είναι επίσης μια πολύ καλή πρόταση για το Χειμώνα. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις του και μπορεί να διαθέτει διακριτική λάμψη από χρυσόσκονη ή ένα απλό μπλε χρώμα.

Όποιο κι αν επιλέξετε είναι ιδανικό για την εποχή και μπορεί να κάνει το μανικιούρ σας εκθαμβωτικό. Ίσως βέβαια οι σκούρες αποχρώσεις να είναι λίγο πιο δημοφιλείς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια σας αρέσει.

 

Σκούρο πράσινο χρώμα στα νύχια

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα επιλογή στα βερνίκια νυχιών για το Χειμώνα είναι και το πράσινο. Σε σκούρους κυρίως τόνους, όπως το κυπαρισσί ή το σμαραγδί, μπορεί να κάνει το μανικιούρ σας να τραβήξει τα βλέμματα.

Δείχνει εκπληκτικό τόσο σε ματ, όσο και glossy όψη, αλλά μπορείτε κάλλιστα να προσθέσετε μια μικρή δόση λάμψης, επιλέγοντας ένα μεταλλικό πράσινο χρώμα.

 

Το κλασσικό και αγαπημένο μαύρο βερνίκι νυχιών

Ότι πιο σκούρο στην χρωματική παλέτα για τα βερνίκια νυχιών του Χειμώνα, το μαύρο μανό είναι άκρως εντυπωσιακό!

Μπορεί να θεωρηθεί gothic, αλλά και να αποτελέσει τη βάση για ένα κομψό μανικιούρ ιδανικό για την εποχή και όχι μόνο. Άλλωστε το μαύρο πλέον έχει γίνει must καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Κυκλοφορεί σε κάθε εταιρεία και αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα