Μην χασετε

Οι τρεις αλλαγές που θα κάνουν το look σου πιο classy

Και ενδεχομένως δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις τίποτα.

Advertisements

Οι καιροί που για να φαίνεσαι πιο elegant και chic, έπρεπε να κρατάς την τσάντα των 2.000 ευρώ και να φοράς ρούχα που κοστίζουν όσο ένα μικρό διάρι στο Κέντρο της πόλης, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η μόδα, ούτως η άλλως, διανύει μια πιο eco & money friendly περίοδο, οπότε όλη αυτή η μεταστροφή  μεταφράζεται ως keep it simple.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια tricks για να μπορέσεις να κάνεις ένα outfit να μοιάζει κάπως πιο ακριβό, όσον αφορά στην ποιότητα.

Ποιες είναι οι αλλαγές που θα κάνουν το look σου πιο classy;

Επίλεξε «πλούσια» χρώματα

Το petrol, το burnt orange, το κυπαρισσί και το βυσσινί, είναι αρκετά αριστοκρατικά χρώματα και άπαξ και τα επιλέξεις, έχεις κάνει αυτόματα το look σου, 10 φορές πιο classy.

Μονοχρωμία

Το μονόχρωμο να ξέρεις, σώζει.

Advertisements

Και δεν αναφερόμαστε καν σε total black ή σκούρες αποχρώσεις, αφού ό,τι και να φορέσεις σε total, θα δείξει πολύ πιο chic.

Μεταλλικά αξεσουάρ 

Όσο και να σου αρέσει το boho style και τα πολλά κοσμήματα, τα metallic rings, κολιέ και βραχιόλια είναι τάση και όπως είπαμε, τα μεταλλικά δαχτυλίδια για αυτή την περίοδο βρίσκονται στην κορυφή του style και πραγματικά μπορούν να αναδείξουν ένα outfit.

Της Μάρως Καρούση

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα