Μην χασετε

Οι πιο στυλάτοι τρόποι για δέσιμο φουλαριού ή μαντηλιού στο λαιμό

Ένα από τα πιο γνωστά αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα και γρήγορα ένα απλό ντύσιμο είναι και το φουλάρι. Χρησιμοποιείται τόσο για να μας προστατεύσει από το κρύο, όπως η πασμίνα, όσο και για να δώσει χρώμα και στυλ στο ντύσιμο μας.

Οι τρόποι για να το φορέσουμε είναι αμέτρητοι. Κάποιοι εξ αυτών είναι πιο κλασσικοί, υπάρχουν όμως και πολλές πρωτότυπες τεχνικές που θα κάνουν το ντύσιμο σας ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Εσείς πόσες εναλλακτικές γνωρίζετε για το δέσιμο ενός φουλαριού γύρω από λαιμό;

Δείτε στη συνέχεια μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο που παρουσιάζουν βήμα βήμα τον τρόπο για να φορέσετε ένα φουλάρι ή ένα μαντήλι και πάρτε ιδέες για ανανέωση στο στυλ σας!

Advertisements

Δείτε επίσης: 5 στιλιστικά tricks που θα δείξουν τη μέση σου λεπτότερη

Δέσιμο φουλαριού στο λαιμό σε cowboy style

Πρόκειται για έναν από τους κλασσικούς τρόπους δεσίματος ενός τρίγωνου ή τετράγωνου μαντηλιού που ταιριάζει απόλυτα σε casual ντυσίματα. Φορέστε το με ένα απλό μονόχρωμο μπλουζάκι και ένα παντελόνι ή το αγαπημένο σας τζιν και είστε έτοιμη για τη βόλτα, τον καφέ ή το σχολείο / σχολή σας. Εξίσου εντυπωσιακός είναι βέβαια και ο συνδυασμός του με φόρεμα.

Η μικρή αυτή λεπτομέρεια θα απογειώσει την εμφάνιση σας και θα δώσει περισσότερο χρώμα, αλλά και ενδιαφέρον στο ντύσιμο σας.

Μετατρέψτε ένα μεταξωτό φουλάρι σε infinity

Αν ψάχνετε για έναν όμορφο και εύκολο τρόπο για να δέσετε ένα μαντήλι στο λαιμό σας, η παραπάνω πρόταση είναι ιδανική. Μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε σχήμα φουλαριού. Βέβαια το ιδανικό είναι το μακρόστενο.

Advertisements

Σε περίπτωση που δεν έχετε μακρόστενο μαντήλι ή απλά θέλετε το δέσιμο σας να έχει περισσότερο όγκο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τετράγωνο ή ένα τριγωνικό. Πρώτα όμως θα πρέπει να το διπλώσετε ώστε να μοιάζει με μακρύ. Μετά ακολουθείτε τα βήματα της εικόνας.

Το συγκεκριμένο δέσιμο φουλαριού μοιάζει με έναν γιακά. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα και να φορεθεί σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, προσθέτοντας κομψό στυλ και χρώμα σε ένα casual ή χαλαρό βραδινό ντύσιμο.

Το πιο κλασσικό δέσιμο για ένα τετράγωνο μαντήλι στο λαιμό

Εξίσου κομψός είναι και ο κλασσικός αυτός τρόπος δεσίματος. Η βασική του διαφορά από το infinity φουλάρι είναι ο διακοσμητικός κόμπος στο πλάι, ο οποίος προσθέτει μια ακόμη ενδιαφέρουσα νότα στο σύνολο και το κάνει πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να το φορέσετε έτσι για να πάτε στη δουλειά ή την βραδινή σας casual έξοδο.

Πως να φορέσετε το φουλάρι χρησιμοποιώντας έναν ειδικό κρίκο για μαντήλια

Μια πολύ όμορφη και πανεύκολη ιδέα δεσίματος ενός φουλαριού είναι η παραπάνω που γίνεται με την βοήθεια ενός ειδικού κρίκου. Στα καταστήματα με αξεσουάρ θα βρείτε ένα σωρό διαφορετικά σχέδια από μονόχρωμα πλαστικά και μεταλλικά κρικάκια. Μάλιστα υπάρχουν και κάποια που μοιάζουν με κοσμήματα, είναι δηλαδή διακοσμημένα με πέτρες κλπ.

Η χρήση τους μπορεί να μετατρέψει τελείως την όψη ενός μαντηλιού και να το κάνει εκθαμβωτικό. Παράλληλα διευκολύνει το δέσιμο τους, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μικρό μαντήλι στο λαιμό.

Advertisements

Μπορεί μάλιστα να τοποθετηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και ένας εξ αυτών φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Φουλάρι δεμένο σαν choker

Το δέσιμο ενός μικρού μαντηλιού γύρω από το λαιμό σαν choker είναι πολύ εντυπωσιακό και κομψό. Ταιριάζει απόλυτα με κάθε στυλ ντυσίματος, ακόμη και με ένα κομψό και αυστηρό γυναικείο κοστούμι.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δέσιμο φουλαριού είναι ιδανικό και για τις μεγάλες κυρίες που θέλουν να κρύψουν τα σημάδια του χρόνου από τον λαιμό τους.

Κομψό δέσιμο στο λαιμό για ένα τετράγωνο μαντήλι

Το ανάλαφρο δέσιμο που έχει το μεταξωτό μαντήλι της εικόνας ολοκληρώνει ένα chic γυναικείο ντύσιμο σε κάθε περίσταση. Μπορείτε να δέσετε με αυτόν τον τρόπο το φουλάρι σας από το πρωί μέχρι το βράδυ και από τη δουλειά μέχρι την βραδινή σας έξοδο. Πρόκειται για μια κομψή και αέρινη πρόταση που κερδίζει τις εντυπώσεις και απογειώνει μια εμφάνιση.

Στριφογυριστό πλάγιο δέσιμο στο φουλάρι που θυμίζει τριαντάφυλλο

Ένας πρωτότυπος και εντυπωσιακός τρόπος για να δέσετε ένα φουλάρι – μαντήλι στο λαιμό σας είναι κι αυτός. Μπορεί να φαίνεται περίτεχνος και δύσκολος να επιτευχθεί, αλλά προσέχοντας τα βήματα για την δημιουργία του, θα δείτε πως είναι πολύ απλός.

Γιατί άλλωστε να παραμένετε στις κλασσικές επιλογές, όταν μπορείτε να εντυπωσιάσετε με κάτι ξεχωριστό;

Ψεύτικος κόμπος – Απλό και χαλαρό δέσιμο του φουλαριού μπροστά

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για δέσιμο φουλαριού. Απλή στην εκτέλεση, αλλά το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε ένα φουλάρι ή ένα μαντήλι με αυτό τον τρόπο, προσθέτοντας όμορφο και κομψό στυλ στο ντύσιμο σας. Ο συγκεκριμένος κομψός κόμπος μπορεί να φορεθεί τόσο με μπλούζα, όσο και με φόρεμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και στις βραδινές σας εξόδους.

Μαντήλι σε δέσιμο Napoleon

Ένας απλός, αλλά κομψός τρόπος για να φορέσετε ένα φουλάρι στο λαιμό είναι και το δέσιμο Napoleon. Μπορεί να δημιουργηθεί με ένα μικρό μαντήλι και να δείχνει πολύ εντυπωσιακό με όλα σας τα ρούχα.

Είναι κομψός και μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση. Επιλέξτε αυτό το δέσιμο για το φουλάρι σας στο γραφείο ή την βόλτα και θα τραβήξετε τα βλέμματα!

Δείτε επίσης: To νέο trend στις τσάντες που έχει κατακλύσει το Instagram

Μερικοί ακόμη τρόποι δεσίματος ενός φουλαριού – μαντηλιού

Τα βίντεο που ακολουθούν θα σας δείξουν βήμα βήμα πως να φορέσετε ένα φουλάρι ή μαντήλι στο λαιμό, ολοκληρώνοντας κάθε σας ντύσιμο με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα μαντήλι ή φουλάρι βέβαια δεν έχει θέση μόνο στον λαιμό, αφού οι στιλιστικές επιλογές που προσφέρει είναι πολλές. Δείτε για παράδειγμα στο σχετικό άρθρο μερικούς εντυπωσιακούς τρόπους για να δέσετε ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα