Μην χασετε

Οι περιέργες συνήθειες ομορφιάς των διάσημων γυναικών: 12 tips που δεν έχετε ξανακούσει!

Πώς να αντιδρούσατε αν ακούγατε ότι υπάρχουν άνθρωποι που λούζονται με coca-cola, κάνουν απολέπιση με άμμο γάτας ή χρησιμοποιούν κόλλα ως gel για τα φρύδια; Κι όμως, αυτές είναι κάποιες από τις παράξενες συνταγές ομορφιάς που ακολουθούν διασημότητες, όπως η Blake Lively και η Nicole Kidman. Οι διάσημες, αν και έχουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν για την περιποίησή τους προϊόντα που προορίζονται για άλλες χρήσεις.

Advertisements

1. Suki Waterhouse – Coca-Cola ως σαμπουάν 

Σε μία συνέντευξη της στο Us weekly, το μοντέλο υποστηρίζει ότι το λούσιμο με το αναψυκτικό αφήνει απαλά τα μαλλιά της, δίνοντάς τους φόρμα. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Καμιά φορά ξεβγάζω τα μαλλιά μου με coca- cola. Δεν μου αρέσουν συνήθως όταν είναι λουσμένα, δείχνουν απαλά και κάπως αδύναμα.Η Coca-Cola, όμως, τα κάνει να φαίνονται λες και έχω περάσει από τον Αμαζόνιο.”

2. Sienna Miller- Ketchup ως οξυζενέ για τα μαλλιά

Η αμερικανίδα ηθοποιός είχε πολύ κακή τύχη με τις βαφές μαλλιών. Σε συνέντευξή της στη Vogue, ανέφερε ότι όταν προσπάθησε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα, εκείνα έγιναν ροζ. Στη συνέχεια, όταν επιχείρησε να τα βάψει καφέ, τα μαλλιά της βγήκαν πράσινα. Προκειμένου να διορθώσει τη “ζημιά”, αποφάσισε να κάνει χένα.Το αποτέλεσμα δεν ήταν και πάλι καλό. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών της είχε χαθεί. Έτσι, η Sienna για να επαναφέρει το χρώμα των μαλλιών της, τα “μούλιαζε” σε ketchup, για ενάμιση χρόνο μέχρι που επέστρεψαν στη φυσική τους απόχρωση.

3. Beyonce– Stick κόλλας ως gel για τα φρύδια

Η Beyonce δήλωσε ότι το αγαπημένο της τρικ ομορφιάς είναι να χρησιμοποιεί stick κόλλας για να διατηρεί τα φρύδια της στη θέση τους και όχι ειδικό gel φρυδιών. Η pop star πρόσθεσε ότι τα stick κόλλας δεν φράζουν τους πόρους, είναι φιλικά προς την επιδερμίδα και ξεπλένονται πανεύκολα!

4. Black Lively– Μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών

Το μυστικό για λαμπερά, φωτεινά μαλλιά, σύμφωνα με τη Black Lively, κρύβεται στο ψυγείο μας και δεν είναι άλλο από τη μαγιονέζα. Η μαγιονέζα ενυδατώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τη θερμότητα και την ξηρότητα.

Advertisements

5. Catherine Zeta-Jones- Μπύρα ως μαλακτική μαλλιών

Δεν χρειάζεται να σου αρέσει η μπύρα για να την εντάξεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Σε συνέντευξη της στη Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι φτιάχνει μόνη της το μαλακτικό των μαλλιών της, αναμιγνύοντας μπύρα με μέλι. Αν θέλετε υγιή και λεία μαλλιά και σας αρέσει το άρωμα της μπύρας, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

6. Chloë Grace Moretz– Ελαιόλαδο ως καθαριστικό προσώπου

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην υγεία μας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το χρησιμοποιούμε ως καθαριστικό προσώπου; Η Chloë αποκαλύπτει ότι πλένει καθημερινά το πρόσωπό της με ελαιόλαδο και οι διαφορές που έχει δει είναι τεράστιες. Προσθέτει, επίσης, ότι το ελαιόλαδο τη βοήθησε να αντιμετωπίσει την κυστική ακμή.

7.  Julianne Hough- Κουρκουμάς ως οδοντόκρεμα

Όσο νόστιμος και θρεπτικός κι να είναι ο κουρκουμάς, σίγουρα δεν τον έχετε συνδυάσει με τη λεύκανση των δοντιών. Η αμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε ότι ο κουρκουμάς κάνει τα δόντια της να φαίνονται πιο λευκά σε σχέση με άλλες λευκαντικές οδοντόκρεμες που έχει δοκιμάσει.

8.  Lady Gaga–  Κολλητική ταινία ως Face lift

Για να αποφύγει τις ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό, η τραγουδίστρια του Poker Face, χρησιμοποιεί κολλητική ταινία. Σε συνέντευξή της, η Lady Gaga δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι εφαρμόζει την ταινία στο πρόσωπό της για να “τραβήξει” τα χαλαρά σημεία γύρω από τα μάτια της και άλλα μέρη στο πρόσωπό της.

Advertisements

9. Margot Robbie– Μαλακτική κρέμα για τις θηλές ως lip balm

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Robbie μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της για λαμπερά και πάντα ενυδατωμένα χείλη. H αυστραλιανή ηθοποιός ανέφερε ότι βάζει στα χείλη της κρέμα για την προστασία των θηλών, η οποία προορίζεται για τις γυναίκες που θηλάζουν. Η συγκεκριμένη κρέμα καταπολεμάει την ξηρότητα και αναπλάθει το δέρμα.

10. Nicole Kidman– Χυμός κράνμπερι ως προϊόν για τη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών

Αν ψάχνετε ένα σαμπουάν που θα συμβάλλει στη διατήρηση του χρώματος των βαμμένων σας μαλλιών, η Kidman σας έχει τη λύση. Μπορείτε να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με χυμό από κράνμπερι αν είναι κόκκινα ή με σαμπάνια αν είναι ξανθά. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

11. Shailene Woodley- Άργιλος ως οδοντόκρεμα

Η διάσημη ηθοποιός σίγουρα έχει μία τις πιο ιδιαίτερες συνταγές ομορφιάς. Σε συνέντευξή της στο InStyle, αποκάλυψε ότι αναμιγνύει ασφαλές άργιλο, όπως μπετονίτη και ζεόλιθο, με νερό καρύδας, μέντα και λάδι κανέλας για να καθαρίσει τα δόντια της.

12. Snooki– Άμμος γάτας για απολέπιση σώματος

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις απολέπιση, όπως η ζάχαρη και το αλάτι.  Η Snooki, όμως, προτείνει ένα πολύ εναλλακτικό τρόπο για να αποκτήσετε λαμπερό και νεανικό δέρμα. Συγκεκριμένα, αναμιγνύει νερό με άμμο γάτας και έτσι απομακρύνει από το σώμα της όλα τα νεκρά κύτταρα. Εννοείται ότι η άμμος της γάτας θα πρέπει να είναι καθαρή.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα