Μην χασετε

Οι νέοι κανόνες στο smokey eye μακιγιάζ: Πώς να το κάνεις σωστά και όλα τα μυστικά

Μπορεί ένα κόκκινο κραγιόν να είναι πάντα μία σ∈ξι επιλογή, ωστόσο το smokey μακιγιάζ ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις, μιας και δίνει έμφαση στο βλέμμα τονίζοντας το πιο δυνατό σου σημείο, τα μάτια!

Όμως, πώς θα το κάνεις αυτή τη σεζόν; Τι αλλάζει;

Δείτε το παρακάτω smokey eye tutorial:

Advertisements

Ξεφεύγοντας από τα βαρετά, το smokey μπορεί να γίνει χρωματιστό με μοβ αποχρώσεις ή ακόμα και φούξια! Θα το δοκιμάσεις;

Το smokey σε μορφή cat eye είναι η πιο σ∈ξι εκδοχή του που αλλάζει αμέσως το βλέμμα αλλά και την όψη του προσώπου.

Μας αρέσει το γεγονός ότι το smokey μακιγιάζ συνδυάζεται με ένα wet look που δεν αποσπά καθόλου την προσοχή από το πρόσωπο αλλά το αφήνει γυμνό με τα μάτια να κλέβουν την παράσταση.

Advertisements

Το smokey μακιγιάζ τονίζει το χρώμα των ματιών σου και συγκεντρώνει όλη την ένταση εκεί. Η Dakota Johnson το τόλμησε σε καφέ αποχρώσεις με έντονες γωνίες για ένα πιο cool αποτέλεσμα.

Η πιο ελαφριά εκδοχή του σε θέλει να περνάς μία σκιά στο επάνω βλέφαρο και να διατηρεί την φρεσκάδα στο πρόσωπο, για ένα πιο καθημερινό look.

Μεταλλικό, αυστηρό, σκληρό και σε γκρι αποχρώσεις ένα smokey που θέλει κότσια αλλά ξέρεις ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Σίγουρα το κερασί lip gloss στα χείλη της Rita Ora διατηρεί τις ισορροπίες.

Η διαφορά στο μακιγιάζ της Natalie Portman που έχει ως πρωταγωνιστές το smokey μακιγιάζ της είναι στο γεγονός ότι τα χείλη της έχουν μία απίστευτη ροδαλή όψη, δίνοντας έτσι στο μακιγιάζ μία απροσδόκητη φυσικότητα.

missbloom.gr

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα