Μην χασετε

Οι Καμπυλωτοί Καναπέδες Θέλουν τον Τρόπο τους! Δείτε πώς Πρέπει να τους Διακοσμήσετε.

Οι καναπέδες που είναι καμπυλωτοί είναι πολύ ωραίοι για ένα σαλόνι αλλά συνήθως αποτελούν διακοσμητικό πρόβλημα καθώς είναι λίγο πιο δύσκολο να ενταχθούν σε ένα χώρο.

 

Δείτε 6 διαφορετικούς τρόπους για να βάλετε τους στρογγυλεμένους καναπέδες σας στο χώρο και να υιοθετήσετε μια μοντέρνα διακόσμηση στο σαλόνι σας.

 

Advertisements

Προσθέστε και άλλες στρογγυλές επιφάνειες Μια πολύ καλή διακοσμητική συμβουλή είναι να προσθέσετε στο χώρο σας και άλλα έπιπλα με γωνίες ή με στρογγυλεμένες λεπτομέρειες. Αν έχετε καναπέ που δημιουργεί καμπύλη καλό θα ήταν να επιλέξετε στρογγυλό τραπέζι ενώ μπορείτε να προσθέσετε και ένα με δύο ακόμα αντικείμενα με στρογγυλές άκρες. Αν βάλετε έναν γωνιακό καναπέ με στρογγυλεμένες γωνίες θα πρέπει να αποφύγετε να βάλετε μόνο έπιπλα με αυστηρές ίσιες γωνίες γιατί τότε ο καναπές σας θα δείχνει παράταιρος.

Σε αυτό το σαλόνι έχουν τοποθετηθεί και άλλες στρογγυλεμένες επιφάνειες (όπως ο καθρέφτης και το τραπεζάκι) για να υπάρχει μια αρμονία στο χώρο.

 

Βάλτε δύο καναπέδες Οι στρογγυλεμένοι καναπέδες ταιριάζουν ακόμα καλύτερα ανά ζεύγος. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τον έναν απέναντι από τον άλλον και στη μέση να βάλετε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Προσπαθήστε να βάλετε τους δύο καναπέδες περίπου στη μέση του δωματίου για πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Αυτοί οι καναπέδες έχουν τοποθετηθεί απέναντι και στη μέση έχει μπει ένα στρογγυλό τραπεζάκι.

 

Advertisements

Δημιουργήστε κύκλο Έχοντας έναν καμπυλωτό καναπέ έχετε ήδη δημιουργήσει το μισό ενός κύκλου στο δωμάτιό σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τον κύκλο προσθέτοντας καρέκλες και πολυθρόνες στη συνέχεια του καναπέ.

Αυτός ο καναπές μαζί με τις καρέκλες δημιουργούν έναν νοητό κύκλο.

 

Βάλτε τον καναπέ να κοιτάει προς τη θέα Αν έχετε ωραία θέα από το σαλόνι σας τότε μπορείτε να βάλετε τον καναπέ σας να κοιτάει προς το μπαλκόνι ή την αυλή σας. Επίσης μπορείτε να βάλετε τον καναπέ να κοιτάει προς την τηλεόραση μιας και οι καμπυλωτοί καναπέδες ταιριάζουν καλύτερα σε χώρους με τηλεοράσεις και είναι και πολύ πιο άνετοι.

Εδώ ο καναπές “κοιτάει” προς την αυλή

 

«Ευθυγραμμίστε» τον με τον τοίχο Αν έχετε γωνιακό τοίχο στο σαλόνι σας, τότε ο στρογγυλός καναπές θα ταιριάξει γάντι. Φροντίστε να έχουν και ο τοίχος και ο καναπές την καμπύλη προς την ίδια φορά για να δείχνει η διακόσμηση πιο ομοιόμορφη. Με τη σωστή διακόσμηση και χρησιμοποιώντας μερικές ακόμα στρογγυλεμένες επιφάνειες θα καταφέρετε να έχετε ένα όμορφο σαλόνι με σοφιστικέ λουκ.

Advertisements
Ένας στρογγυλεμένος καναπές κάνει μία γωνία να φαίνεται πιο αρμονική.

 

Δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω πώς έχουν διακοσμήσει τους καναπέδες τους διάφοροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα