Μην χασετε

Οι δηλώσεις Βασάλου-Βαλαβάνη για το φημολογούμενο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους – VIDEO

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι Βασάλος–Βαλαβάνη να περνάει κρίση λόγω της ύπαρξης τρίτου προσώπου. Μάλιστα σαν πέτρα του σκανδάλου είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν η παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η όμορφη Βρισηίδα έδωσε την απάντησή της σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κεν Αλεξανδράτο ξεκαθαρίζοντας πως είχαν απλά μια οικειότητα στον αέρα της εκπομπής ΕΔΩ. Μάλιστα η ίδια τόνισε πως δεν άσχολείται με το ζευγάρι Βασάλος-Βαλαβάνη

Advertisements

Η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε στα backstage του Dancing with the starsκαι η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη μίλησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τα όσα ακούγονται.

”Όλα αυτά που γράφτηκαν για τρίτο πρόσωπο είναι ανακρίβειες, είναι αστεία… Με τον Κωνσταντίνο είμαστε πάρα πολύ καλά και σύντομα θα δώσουμε τη δική μας απάντηση. Δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε ανθρώπους που διαβάζοντας αυτά μπορεί να στεναχωρηθούν. Πλέον γελάμε αλλά κάποια πράγματα ξεπερνάνε και τα όρια…”, ανέφερε η γνωστή αθλητικογράφος.

Ο Κωνσταντίνος  με τη σειρά του ξεκαθάρισε: ”Σε λίγο θα βγάλουν ότι έχουμε και κανένα εξώγαμο. Εγώ είμαι υπομονετικός και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα στη τηλεόραση, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό. Σε λίγες ημέρες θα ακούσετε την απάντησή μας. Πιστεύω ότι είναι γελοιότητες όλα αυτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο και το συγκεκριμένο άτομο (Βρισηίδα Ανδριώτου) δεν ξέρω για ποιό λόγο χρησιμοποιήθηκε”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα