Μην χασετε

Οι γυναίκες απατούν για να σώσουν το γάμο τους…Πώς το εξηγούν;

Γιατί απατούν οι γυναίκες; Για το καλό του γάμου τους και για να γίνουν καλύτερες…Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται.

Advertisements

Η Alicia Walker,καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο στο Missouri εξέδωσε ένα βιβλίο στο οποίο αναφέρεται και εξηγεί τον λόγο που απατούν οι γυναίκες…Πριν τη συγγραφή του βιβλίου βέβαια, πήρε συνεντεύξεις από άπιστες γυναίκες και έβγαλε τα πιο παράδοξα συμπεράσματα.

Η κα Walker μίλησε σε περισσότερες από 50 γυναίκες ηλικίες από 24 χρονών έως και 65 χρονών, οι οποίες ήταν παντρεμένες. Και αυτό που ανακάλυψε ήταν πως οι γυναίκες οι οποίες απατούσαν δεν ήθελαν να διαλύσουν το γάμο τους, ήθελαν απλώς σ∈ξ!

Μιλώντας στο The Sun για τα ευρήματά της, η κα Walker δήλωσε πως οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες (συγκεκριμένα οι 26 από αυτές), δήλωσαν πως στον γάμο τους δεν κάνουν σ∈ξ ή δεν έρχονται σε οργασμό και γι΄αυτό απατούν τον άντρα τους.

Βέβαια, το ενδιαφέρον της καθηγήτριας επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι οι παντρεμένες γυναίκες απάτησαν τον σύζυγό τους πιο εύκολα μετά απ΄την ανάγνωση μιας μελέτης που αποκάλυψε πως οι γυναίκες στις αρχές της δεκαετίας του ’40 ήταν πιο πιθανό να απατήσουν!

Η πλειοψηφία αυτών των γυναικών δεν είχε κανένα συμφέρον να βρει έναν νέο σύντροφο σε αυτήν την ηλικία, η κα Walker ήθελε να ανακαλύψει γιατί αυτές οι γυναίκες που ισχυρίστηκαν πως αγαπούν τον άντρας τους, απατούσαν.

Όπως διαπίστωσε, λοιπόν, για πολλές απ’ τις γυναίκες η επιλογή της απιστίας δεν ήταν αυθόρμητη αλλά τη θεωρούσαν απαραίτητη. «Ήταν μια υπολογιζόμενη, σκόπιμη απόφαση για να πάρουν αυτό που τους έλειπε από το γάμο τους, κάτι που ήταν το σ∈ξ και οι οργασμοί», δήλωσε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια.

Η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε πως αναζητούσαν τις σ∈ξουαλικές σχέσεις εκτός του γάμου τους επειδή δεν έχουν τις φυσικές ανάγκες να συναναστραφούν ερωτικέw με τους συζύγους τους και θεωρούν πως αυτό είναι ο μοναδικός τρόπος να σώσουν το γάμο τους.

Είναι και αυτό μια (πειστική ; ) εξήγηση…

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα