Μην χασετε

Οι απειλές του δολοφόνου κατά της παίκτριας του GNTM: «Ζείτε γιατί το θέλω»

Με βρισιές και απειλές αντέδρασε στο άκουσμα της ποινής των ισοβίων που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο 34χρονος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της πρώην παίκτριας του GNTM Αγάπης Τουραντζίδου, τον Απρίλιο του 2014, στο Μενίδι.

 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον κατηγορούμενο, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Η απόφαση να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον 34χρονο προκάλεσε την οργή του ίδιου και της οικογένειας του, που άρχισαν να βρίζουν την πρώην παίκτρια του GNTM και την αδελφή της Αλεξάνδρα, με την οποία ο κατηγορούμενος έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

 

Advertisements

Ζείτε γιατί το θέλω εγώ, όχι γιατί το έχει επιλέξει ο Θεός”, φώναξε ο 34χρονος, που χαρακτήρισε άδικη την απόφαση της έδρας, ενώ η μητέρα του που βρισκόταν στην αίθουσα, άρχισε να βρίζει χυδαία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

“Κύριε πρόεδρε, εγώ βρισκόμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Ήρθαν πολύ αργά το βράδυ, μπήκαν στον χώρο μου και φώναζαν και μου έλεγαν ‘Γιάννη, σήκω’. Βγήκα έξω και έβριζαν πολύ άσχημα, ντρέπομαι να τα πω. Άρχισαν να με χτυπάνε” είπε ο 34χρονος και περιγράφοντας το τι ακολούθησε δήλωσε:

Βρήκα ένα μαχαίρι για όλες τις δουλειές κάτω και άρχισα να τον χτυπάω. Μετά έφυγα, πήγα στα βουνά, δεν έμεινα σπίτι γιατί φοβήθηκα, αλλά μετά γύρισα στην αδελφή μου”.

 

Advertisements

Ο 34χρονος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της Αγάπης Τουραντζίδου, την οποία θεωρεί υπαίτια για τον χωρισμό του από την αδελφή της.

“Εγώ σεβάστηκα πιο πολύ τον Στανισλάβ από την ίδια του την αρραβωνιαστικιά. Αυτή σε 17 ημέρες πήγαινε στα μπαρ, έχουμε φωτογραφίες”, σημείωσε ο 34χρονος και αναφερόμενος στην αδελφή του μοντέλου είπε: “Είχα διαφωνίες με τη γυναίκα μου και χωρίσαμε. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο την Αγάπη, διότι ήθελα να μιλήσω με τη γυναίκα μου. Με την Αλεξάνδρα αγαπιόμαστε. Ερχόταν στα επισκεπτήρια και με έβλεπε. Μου είχε στείλε και γράμμα. Εγώ έχω τατουάζ με το όνομά της και εκείνη με το δικό μου. Δεν την κακοποίησα ποτέ, δεν τη χτύπησα ποτέ. Πέντε χρόνια είμαι μέσα, δεν έχω δει ακόμα το μωρό μου, δεν το έχω δει το κοριτσάκι μου”.

 

Η Αγάπη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» για την καταδίκη του δολοφόνου του αγαπημένου της. Όταν άκουσε τις απειλές του κατηγορούμενου προς εκείνη προσπάθησε με νύχια και με δόντια να συγκρατηθεί και να μην του απαντήσει: «Κρατιόμουν με το ζόρι. Είχα τη μητέρα του συντρόφου μου αλλά και τον δικηγόρο μου και μου είπαν να μη πέσω στο επίπεδό του. Ξεπέρασα τα όρια μου».

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα