Μην χασετε

Οι ανεξάρτητες γυναίκες που λατρεύουν οι άντρες και μισούν οι γυναίκες

Γυναίκα.

Advertisements

Τι να πει κανείς για αυτό το πλάσμα. Υπάρχει κάτι που να θέλει να κατακτήσει και να μην μπορέσει;

 

Όχι.

Πάντα όλοι θαύμαζαν τις γυναίκες και πάντα όλοι θα τις θαυμάζουν. Ειδικά όταν είναι ανεξάρτητες.

Αλήθεια, τι σκέφτονται οι άντρες άραγε όταν συζητάνε με μια γυναίκα ανεξάρτητη; Πόσο τους γοητεύει μια γυναίκα που δεν έχει ανάγκη από τα λεφτά τους;

Μια γυναίκα που εργάζεται, είναι δυναμική και δεν έχει ανάγκη να γαντζωθεί από κανέναν άντρα, πιστέψτε με, είναι ασύλληπτα σeξυ.

Αρέσει αυτό στα αρσενικά, να ξέρουν ότι δίπλα τους έχουν μια γυναίκα που είναι ήρεμη δύναμη. Ήσυχη και δυναμική, ταυτόχρονα. Μια γυναίκα που αν χρειαστεί να τους στηρίξει, θα το κάνει, έτσι απλά, γιατί μπορεί.

Η οικονομική ανεξαρτησία, το ταίριασμα με τη μοναξιά, η σκέψη του “Τα χω βρει με τον εαυτό μου και γουστάρω, είμαι σούπερ και χωρίς εσένα”, φαίνεται στα μάτια μιας τέτοιας γυναίκας και την κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Ξέρεις γιατί; Γιατί όλα αυτά μαζί, φτιάχνουν την ψυχολογία της, την κάνουν να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό της, άρα και να τον φροντίζει. Κι αυτό φαίνεται στις κινήσεις της, στα λόγια της, στη συμπεριφορά της, στη ματιά της που βγάζει φλόγες.

Advertisements

 

Την ανεξάρτητη γυναίκα πιστεύω πως δε θα τη δεις με προκλητικά ρούχα. Το πιστεύω αυτό γιατί λόγω της προσωπικότητάς της, θα ξέρει πως να τραβήξει ένα αρσενικό, σωστά. Με την πουτ@νιά του μυαλού, πρώτα. Θα δείξει την προστuχιά της μέχρι εκεί που πρέπει. Αν είναι έξυπνος ο άλλος, θα την προκαλέσει να του δείξει και τα υπόλοιπα του “μυστηρίου” της.

Από την άλλη, πόσο μισητή μπορεί να είναι μια γυναίκα από τις άλλες γυναίκες;

Ξέρουμε πολύ καλά πως μεταξύ μας, αλληλοσκοτωνόμαστε.

“Μα καλά, ποια νομίζει πως είναι; Και σιγά την ανεξάρτητη μωρέ. Κάπου θα άνοιξε τα πόδια της και θα έχει τέτοια δουλειά. Κι αυτό το παλτό, κάποιος θα της το πήρε. Και σιγά το πρόσωπο στην τελική, ποιος ξέρει πόσα κιλά μακιγιάζ έχει για να βγει έξω έτσι;”

Γιατί μερικές είστε τόσο μίζερες και ζηλιάρες;

Πόσο πιο φοβερές θα ήμασταν στα μάτια των αρσενικών που τόσο αγαπάμε, αν φροντίζαμε τους εαυτούς μας όπως τους άξιζε. Αν μας αγαπούσαμε όπως έπρεπε.

Θέλεις (κατά βάθος) να έχεις το σώμα το οποίο κράζεις; Πάρα πολύ ωραία, πήγαινε στο γυμναστήριο και παράλληλα σταμάτα να καταβροχθίζεις τα πάντα. Όταν θα δεις τις αλλαγές που πάντα επιθυμούσες στο σώμα και την επιδερμίδα σου, να δεις που θα αρχίζεις να σε αγαπάς περισσότερο και τότε θα περπατάς με άλλον αέρα. Θα είσαι πιο καλά μέσα σου, χωρίς τόσο φθόνο. Κι αυτό σιγά σιγά.. θα σε οδηγήσει στη δική σου ανεξαρτησία.. Εμπιστεύσου με.

Advertisements

Θέλεις να έχεις την τσαχπινιά μα και τη μαγκιά της; Σούπερ!!

 

Βρες τα με τον εαυτό σου, ασχολήσου μαζί του, γίνε καλύτερη για σένα, ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση σου και θα δεις πως θα φανεί στους έξω αυτό. Κατ ευθείαν θα λάμψεις και θα σε λατρέψουν κι εσένα. Ξέρεις το λόγο; Γιατί Απλούστατα θα γουστάρεις εσένα και θα θες να είσαι με κάποιον απλά γιατί θα τον γουστάρεις. Δε θα τον έχεις ανάγκη κι αυτό είναι το μυστικό για να είσαι ερωτεύσιμη.

Μη ζηλεύεις και μη φθονείς κάτι το οποίο άνετα μπορείς να έχεις κι εσύ.

Για σένα, όχι για τους άλλους.

Αγαπήστε τον εαυτό σας!

Γράφει η Sandra Di Cardi

Πηγή: wp.loveletters.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα