Μην χασετε

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς!

Την επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους εκφράζουν ολοένα και πιο έντονα τελευταία η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς, από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Μάξιμος, μοιάζουν να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία.

Advertisements

Παρόλο, όμως, που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την όμορφη ηθοποιό έγκυο για δεύτερη φορά, κάτι τέτοιο, για την ώρα τουλάχιστον, δεν ισχύει. Από πέρυσι τον Μάρτιο που γέννησε, η Αθηνά Οικονομάκου έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην ανατροφή του γιου της. «Ο ερχομός του παιδιού διατάραξε τις ισορροπίες μας, ειδικά το πρώτο διάστημα, ωστόσο αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερα από ποτέ», είχε δηλώσει εκείνο το διάστημα η δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Δείτε επίσης: MasterChef 3: Έξαλλος ο Κοντιζάς με τη Σπυριδούλα

Φυσικά, έχει τις ανησυχίες της για τη μητρική ευθύνη και για τις υποχρεώσεις, οι οποίες θα διπλασιαστούν στην περίπτωση ενός ακόμη παιδιού, όμως η επιθυμία της να χαρίσει στον Μάξιμο ένα αδελφάκι υπερκαλύπτει τον όποιο φόβο. «Θέλω να κάνω σίγουρα δεύτερο παιδί. Είμαστε πολύ καλά και με το ένα. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί… ένα ίσον κανένα. Ωστόσο, επειδή και εγώ έχω αδελφό και ξέρω πώς είναι να μην έχεις, από φίλους μου που είναι μοναχοπαίδια, ξέρω ότι το να έχεις ένα δεύτερο παιδάκι βοηθάει στην ψυχοσύνθεσή του, να μην είναι τόσο ανταγωνιστικός», λέει χαρακτηριστικά. Αυτό το καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος θα αφήσουν το Νησί των Ανέμων, όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους από τότε που είναι μαζί, και θα βάλουν πλώρη για Σαντορίνη.

Ο λόγος; Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιχειρηματία, εξαιτίας των οποίων η οικογένεια θα εγκατασταθεί για όλο το καλοκαίρι στο κυκλαδίτικο νησί. Κάτι που περιμένει πώς και πώς η όμορφη ηθοποιός, καθώς θα αδράξει την ευκαιρία για να ηρεμήσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας συγχρόνως και όμορφες στιγμές με τους δύο άντρες της ζωής της.

Δείτε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 12 κιλά σε ελάχιστο χρόνο – Αυτή είναι η διαλειμματική νηστεία

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα