Μην χασετε

Οδηγός κατέβασε μια μητέρα από το λεωφορείο επειδή θήλαζε το μωράκι της

Ο θηλασμός είναι μια ιδιαίτερη και ιερή στιγμή μεταξύ μητέρας και παιδιού και είναι απαράδεκτο στην εποχή μας να σχολιάζεται αρνητικά από τους γύρω σε περίπτωση που γίνεται δημόσια. Ένας οδηγός λεωφορείου όχι μόνο κατέκρινε αυτή τη νέα μαμά, αλλά την κατέβασε και επιτόπου όταν εκείνη αρνήθηκε να σταματήσει να ταΐζει το μωράκι της.

Advertisements

 

Η 28χρονη Holly Chapman θέλησε να μοιραστεί δημόσια την ιστορία της έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει περισσότερους ανθρώπους γύρω απ’ το θέμα αυτό και να δώσει κουράγιο και σε όλες τις μανούλες που ντρέπονται να θηλάσουν σε εξωτερικούς χώρους.

«Η κόρη μου η Raiya έκλαιγε όταν μπήκαμε στο λεωφορείο, oπότε με το που κάθισα άρχισα να την ταΐζω. Τότε ο οδηγός μου είπε να σταματήσω. Του εξήγησα ότι η μικρή μου ήταν πεινασμένη και γι’ αυτό έκλαιγε, όμως, εκείνος επέμενε ότι αν ήθελα να συνεχίσω θα έπρεπε να κατέβω απ’ το λεωφορείο. Ένιωσα άσχημα και ήμουν πολύ σοκαρισμένη για να πω το οτιδήποτε» είπε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αναγκάστηκε να θηλάσει στο πεζοδρόμιο μέχρι να περάσει άλλο λεωφορείο.

 

Η νεαρή μαμά ντράπηκε τόσο πολύ που δεν είπε καν στον σύντροφό της τι συνέβη. Λίγες μέρες αργότερα, καθόταν σε μια καφετέρια με την αδερφή της όταν ζήτησε από το προσωπικό την άδεια για να θηλάσει. Η αδερφή της κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι η Holly της μίλησε για την απαίσια εμπειρία της στο λεωφορείο. Όπως ήταν αναμενόμενο εκείνη εξοργίστηκε!

Τώρα πλέον η 28χρονη θέλει να δώσει κουράγιο στις άλλες μαμάδες και τις ενθαρρύνει να μιλάνε και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους όταν τις φέρνουν σε δύσκολη θέση, ενώ ο σύντροφός της Damien Davis, πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι ο δημόσιος θηλασμός εξακολουθεί να μην θεωρείται φυσιολογικός και αυτό πρέπει να αλλάξει».

 

Πηγή: thesun.co.uk

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα