Μην χασετε

Ξεχάστε τους πάγκους και υιοθετήστε αυτή την τάση στην είσοδο του σπιτιού σας

Τα τελευταία χρόνια, τα παγκάκια στις εισόδους των σπιτιών αποτελούν ένα από τα must-have διακοσμητικά αντικείμενα. Ωστόσο τελευταία έχει παρατηρηθεί μία νέα τάση που μας αρέσει πολύ.

Τα έχετε δει στα σινεμά, σε συναυλιακούς χώρους, σε γήπεδα και ενδεχομένως τα θυμάστε και από το σχολείο σας. Τα καθίσματα στυλ «stadium» πλέον αποτελούν νέα τάση, μπαίνουν στις εισόδους των σπιτιών και τις μετατρέπουν σε πολύ ιδιαίτερους χώρους. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες και βάλτε τα και στην δική σας είσοδο.

Κάτω από ένα έργο τέχνης Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη είσοδο αν προσθέσετε μερικά από αυτά τα καθίσματα κάτω από ένα μεγάλο έργο τέχνης. Μπορεί να πρόκειται για μία σύνθεση που δεν είναι φιλική για την αποθήκευση, αλλά σίγουρα υπενθυμίζει στους καλεσμένους σας ότι πρέπει να βγάλουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι σας!

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφο είσοδο αν προσθέσετε μερικά από αυτά τα καθίσματα κάτω από ένα μεγάλο έργο τέχνης.

Ρουστίκ Αν σας αρέσει το ξύλο, τότε τα καθίσματα στυλ «stadium» είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μια ρουστίκ είσοδο και να τραβήξετε τα βλέμματα των καλεσμένων. Προτιμήστε ξύλινα καθίσματα που θα τα συνδυάσετε με άλλες ξύλινες λεπτομέρειες, όπως επένδυση από ξύλο στους τοίχους, ξύλινα κουτιά και country διακοσμητικά.

Advertisements
Αν σας αρέσει το ξύλο, τότε τα καθίσματα στυλ «stadium» είναι ιδανικά.

Αντιθέσεις Εκμεταλλευτείτε τις χρωματικές αντιθέσεις και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα αποτελέσει το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας μόλις μπουν στο σπίτι. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία τα ξύλινα καθίσματα ξεχωρίζουν σε ένα περιβάλλον όπου επικρατεί το λευκό και προσθέτουν στον χώρο μια πολύ ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά.

Εκμεταλλευτείτε τις χρωματικές αντιθέσεις και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή σύνθεση.

Απλά και πρακτικά Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη είσοδο απλώς συνδυάζοντας τα καθίσματα τύπου «stadium» με μια κρεμάστρα για τα παλτό, τις τσάντες και τα φουλάρια σας. Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη σύνθεση προσθέστε 1-2 αποθηκευτικά καλάθια ή μία παπουτσοθήκη. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να δημιουργήσετε μία απλή, πρακτική και παράλληλα κομψή είσοδο που θα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε στο σπίτι σας.

 

Εκμεταλλευτείτε τις χρωματικές αντιθέσεις και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή σύνθεση.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα