Μην χασετε

Ξεσπά η Σταμάτη για τoν Βασιλάκο: «Eχει δεχτεί άδικη κριτική, άλλοι με 20 χρόνια δε μπορούν να μιλήσουν»

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, συζήτησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Battle of the Couples. Μάλιστα, η δημοσιογράφος υποστήριξε ανοιχτά τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ξέσπασε κατά εκείνων που τον κρίνουν σχετικά με τις ικανότητές του στην παρουσίαση αλλά και γενικότερα κατά όσων βγάζουν κακία για το εν λόγω reaility.

Advertisements

 

“Το παιδί ξεκινάει τώρα, θεωρώ ότι έχει δεχτεί τόσο άδικη κριτική… Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση και δε μπορούσαν να μιλήσουν, δε μπορούν να κάνουν συνέντευξη και ξαφνικά φταίει ο Παναγιώτης; Δεν τον υποστηρίζω επειδή είναι στο Battle of the Couples, τα έχουν βάλει με τη Δανάη Μπάρκα, με την Ιωάννα Μαλέσκου, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλαδή είναι νέα παιδιά, να μην δώσουμε χώρο;

 

Και να σου πω κάτι; Δεν γουστάρεις να το δεις; Μην το δεις! Δες κάτι άλλο. Στο Battle υπάρχουν οι βοηθοί και τώρα που θα βγει η Φάρμα και εύχομαι να πάει καλά, έχουν τους υπηρέτες. Εκεί δεν είδα να υπάρχει η ίδια εμμονή που υπάρχει με το δικό μας.

Δε χαίρομαι για τα νούμερα, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα… Φυσικά θα θέλαμε να πηγαίνει καλύτερα, όμως είναι ένα καινούργιο project που δεν το ξέρει ακόμα ο κόσμος. Είναι κάτι καινούργιο. Σέβομαι ότι δεν σου αρέσει κάτι αλλά από εκεί και πέρα σκέψου ότι δουλεύουν κάποιες οικογένειες που δεν έχουν δουλειά εδώ και ένα χρόνο”, είπε η Σάσα Σταμάτη.

 

Δες το βίντεο:

Advertisements

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα