Μην χασετε

Ξεκινάμε τον μήνα με το πιο σωστό fashion tip

Το οποίο έχει να κάνει με τα χρώματα που φοράμε.

Advertisements

Μιας και σήμερα υποδεχόμαστε έναν ακόμα πιο φθινοπωρινό μήνα – στο πλαίσιο του οποίου θα φροντίσουμε να «παίξουμε» ακόμα περισσότερο με το στιλ μας, νομίζω θα ήταν ωραία να αρχίσουμε τη μέρα μας με ένα «κοινό μυστικό» για εύκολο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να δείξουμε αμέσως κομψές, καλοντυμένες και προσεγμένες είναι να επιλέξουμε το ίδιο χρώμα σε όλα μας τα ρούχα. Δεν είναι απλά  επειδή αγαπώ ιδιαίτερα τα μονόχρωμα σύνολα και τα total looks αλλά πρόκειται για μία κοινή αλήθεια: το ντύσιμο σε μία all over απόχρωση είναι το μυστικό για εμφανίσεις δυναμικές, με άποψη και ιδιαίτερα chic χαρακτήρα.

Επειδή όμως σίγουρα ο περισσότερος κόσμος ενδέχεται να το θεωρεί βαρετό και κάπως φλατ, ο τρόπος για να κάνετε ένα total look να δείξει πολύ πιο ενδιαφέρον είναι να επιλέξετε μεν ένα βασικό χρώμα αλλά να ταιριάξετε κομμάτια σε διαφορετικούς τόνους αυτής της απόχρωσης.

Διανθίστε το μαύρο σύνολό σας με ενδιαφέρουσες υφές όπως το δέρμα ή το τούλι.
Προτιμήστε πιο παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες όπως τα κρόσσια, που θα δώσουν και κίνηση στο ντύσιμό σας.
Τα μαύρα αξεσουάρ με μεταλλικές ή χρωματιστές λεπτομέρειες θα γίνουν οι πινελιές ζωντάνιας που θα αναβαθμίσουν το look σας.
Παίξτε με τους όγκους, συνδυάζοντας για παράδειγμα bomber πανωφόρια με παντελόνια σε cropped γραμμή.

Επιλέξτε ένα κομμάτι από δέρμα ή βινύλ, για ένα πιο μοντέρνο twist.

Έτσι το τελικό ντύσιμο θα δείχνει κάπως layered και ντεγκραντέ και θα είναι πολύ πιο «ζωντανό» από το να φοράγατε την ίδια ακριβώς απόχρωση από πάνω ως κάτω.

Δοκιμάστε το και… καλό μήνα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα