Μην χασετε

Ξέσπασμα 58χρονης με κορονοϊό: «Και λέπρα να είχαμε δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου» (vid)

Ξεσπά η 58χρονη από τον Πύργο που διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό.

Η γυναίκα ήταν στο πρώτο γκρουπ που επέστρεψε από τους Αγίους Τόπους και όπως είπε την κάλεσαν για να την εξετάσουν επειδή οι συνταξιδιώτες της ήταν θετικοί στον ιό.

Μάλιστα τόνισε πως δεν έχει κανένα σύμπτωμα ωστόσο της είπαν ότι είναι θετική στον κοροναϊό και είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Παράλληλα ανέφερε πως ενώ προειδοποίησε τον κόσμο και είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου».

Advertisements

Αναλυτικά όσα είπε στο Mega και την εκπομπή  Live News: «Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε ταξιδέψει και παρακαλώ να έρθετε, να κάνουμε μία εξέταση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, πήγα έκανα την εξέταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, μου είπαν ότι είμαι θετική, μου είπαν να είμαι σε κατ’οίκον περιορισμό. Και είμαι.  Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου».

Ο γιος της 58χρονης μάλιστα είχε κάνει και ανάρτηση στο Facebook στην οποία ανέφερε ότι η μητέρα του είναι θετική προσπαθώντας να προειδοποιήσει τον κόσμο, αφού όπως είπε η μητέρα του δεν έχει κανένα σύμπτωμα και μέχρι να διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο και συναναστρεφόταν με κόσμο.

πηγη

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα