Μην χασετε

Ξέσπασμα Μητέρας Μάρκου Σεφερλή: «Η Ακρίτα βγήκε με τις πλάτες της μάνας και του πατέρα της»

Η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα συνεχίζεται, με τις εκατέρωθεν δηλώσεις τους να δημιουργούν μια έντονη διαμάχη, κατά τη διάρκεια της οποίας, μάλιστα, ο ηθοποιός υπέβαλε μήνυση κατά της δημοσιογράφου.

 

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές της διαμάχης, αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν θέση και διάλεξαν “πλευρά”, όπως έκανε και ο γνωστός κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο οποίος υποστήριξε τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

Θέση στην κόντρα αυτή πήρε και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία βγήκε μπροστά για να υποστηρίξει το παιδί της, μιλώντας με ειλικρίνεια και με πολύ όμορφα λόγια για τον γιο της, που έγινε στόχος αρνητικών σχολίων.

Advertisements

Η κυρία Χαρίκλεια Σεφερλή μίλησε στην εφημερίδα Espresso και έδωσε τη δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα με τα εξής λόγια: “Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί”.

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή πρόσθεσε με συγκίνηση: “Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της;”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στο ότι ο γιος της ό,τι κατάφερε το έκανε μόνος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε”

Τι είχε συμβεί

Advertisements

Υπενθυμίζεται, πως η διαμάχη μεταξύ του ηθοποιού και της δημοσιογράφου ξεκίνησε μετά από τη δημοσίευση ενός κειμένου της Έλενας Ακρίτα, όπου γίνονταν αναφορές στο είδος θεάτρου που υπηρετεί ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά και στο κοινό που τον ακολουθεί.

Ο ηθοποιός ξέσπασε στον αέρα τηλεοπτική εκπομπής, ενώ, παράλληλα, υπέβαλε μήνυση κατά της Έλενας Ακρίτα, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει και η ίδια, όπως δήλωσε πρόσφατα. Ο έντονος “διάλογός” τους συνεχίζεται μέσα από αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δηλώσεις και μηνυτήριες αναφορές.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα