Μην χασετε

Ξέσπασε ο πατέρας της Σπυριδούλας του MasterChef: «Έχω αηδιάσει»!

“Και τα χρήματα την ενδιαφέρουν και ο τίτλος την ενδιαφέρει, άλλωστε γι αυτό πήγε εκεί”!

Advertisements

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της συμπεριφοράς που φαίνεται να έχει απέναντι στους συμπαίκτες της στο MasterChef. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πατέρας της με την εκπομπή Ευτυχείτε, ξέσπασε:

«Όταν θα φτάσει η ώρα να αποχωρήσει πιστεύω ότι θα πάρει θέση. Εγώ τόσο καιρό που παρακολουθώ δεν βλέπω κάτι άσχημο. Το ότι αντιδρά σε ορισμένα πράγματα είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος. Κάτι θα έχει συμβεί για να το κάνει αυτό η Σπυριδούλα, δεν είναι τέτοιο παιδί, ούτε επιθετική είναι. Είναι ένα παιδί πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι ο χαρακτήρας της αυτός που βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό πιστεύω πως έχει δημιουργηθεί περισσότερο όχι από τα τηλεοπτικά, όσο από το Ίντερνετ κλπ.

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής έπαιξε στη μεγαλύτερη σειρά όλων των εποχών – Έκανε τον Ιωσήφ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Εγώ πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω κριτικές γιατί έχω αηδιάσει σαν άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει να βρίζει κάποιον ούτε να μαλώνει με κάποιον. Τα ότι λέει αλήθεια δεν νομίζω πως είναι μείον σε έναν άνθρωπο. Πέστε μου που είναι το λάθος στο ότι θέλει να κερδίσει. Και τα χρήματα την ενδιαφέρουν και ο τίτλος την ενδιαφέρει, άλλωστε γι αυτό πήγε εκεί, δεν πήγε για να περάσει την ώρα της. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι ότι μαγειρικά η Σπυριδούλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή».

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής έπαιξε στη μεγαλύτερη σειρά όλων των εποχών – Έκανε τον Ιωσήφ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα