Μην χασετε

Ξέσπασε ο Παπανώτας για τη Μενεγάκη: «Ποιος; Η Ελένη…»

Το θέμα που ξέσπασε μετά από κάποια σχόλια που έγιναν στο Happy Day για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται ότι παίρνει ολοένα και νέες διαστάσεις, καθώς εμπλέκονται στη διαμάχη ολοένα και περισσότερα άτομα.

Advertisements

 

Η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της Πέμπτης εκθείασε το κείμενο στήριξης στη γυναίκα του που ανάρτησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στα social media. Ωστόσο, μέσα στο κείμενο, ο τραγουδιστής μιλούσε για «άντρες» και «δημοσιογράφους», αφήνοντας υπονοούμενα. Ο Δημήτρης Παπανώτας, απάντησε στον Θοδωρή Μαραντίνη μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Όμως, φαίνεται ότι τον ενόχλησε αρκετά η τοποθέτηση που έκανε η Ελένη.

 

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στην έναρξη του Happy Day: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι.

 

Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα