Μην χασετε

Ξέσπασε η Σκορδά: «Ερχόντουσαν κάθε μέρα στο Πρωινό και τώρα λένε… πάω μόνο στον Παπαδόπουλο»!

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου στο Πρωινό!

 

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Πέννυ Μπαλτατζή στο Πρωινό, η ομάδα σχολίασε πως υπάρχουν κάποιοι τραγουδιστές που σνομπάρουν τις πρωινές εκπομπές.

 

Advertisements

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Υπάρχει ένα λαϊκό κατεστημένο ότι τα μεγάλα ονόματα δεν πάνε σε πρωινές εκπομπές, αυτοί χάνουν».

Και τότε η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή».

Και ο Άρης δήλωσε: «Τα μεγάλα ονόματα δεν καταδέχονται να πάνε σε πρωινές εκπομπές. Τι είναι εδώ; Είναι κρεματόριο που τους σφάζουμε; Τι είναι εδώ; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα ονόματα δεν πηγαίνουν στις πρωινές εκπομπές για συνέντευξη».

 

Advertisements

Και τότε η Φαίη έξω φρενών είπε: «Τώρα θες να το αναλύσουμε αυτό; Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από 2 χρόνια λένε «πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο»; Εντάξει…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα