Μην χασετε

Ξέσπασε η Νίκη Βίσση στον Αρναούτογλου κατά Ψινάκη! «Πώς μπορεί να κοιμάται μετά από αυτό;»

«Πες ότι εκείνη τη μέρα έφταιγαν όλοι οι άλλοι και δεν έφταιγε ο Δήμος, την επόμενη μέρα που είσαι; Που είσαι; Που δεν ήρθε ποτέ».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν στο The 2night Show ήταν η Νίκη Βίσση Μπούφη, η οποία περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε εκείνη και η οικογένεια της, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι και κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της.

Μίλησε για την στήριξη που είχε από την αδελφή της, Άννα Βίσση, για τον Ηλία Ψινάκη και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα, 8 μήνες μετά την πυρκαγιά, αφού διαμένει στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο δωμάτιο που μπόρεσε να διασωθεί από τις φλόγες.

Δείτε επίσης: MasterChef 3: Έξαλλος ο Κοντιζάς με τη Σπυριδούλα

Advertisements

«Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι, είναι 500 σπίτια ολοσχερώς καμένα. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου και τα παιδιά να μείνουμε στο υπόγειο του καμένου μας σπιτιού. Το βράδυ της πυρκαγιάς ήμουν με την Άννα για συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Ζήσαμε τον απόλυτο θάνατο. Ένιωσα το ίδιο συναίσθημα όταν έχασα τον πατέρα μου. Θύμωσα πολύ με τον Δήμο, με τον Δήμαρχό μας, τον Ψινάκη. Όχι, δεν τον είχα ψηφίσει. Είδα τη συνέντευξή του στον Σρόιτερ και τη σχολίασα στο facebook. Δεν μπορεί να πει κάποιος άνθρωπος ότι κοιμάται μετά από αυτό. Και καλά να είχε κάνει, δεν κοιμάσαι.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ ακόμα, παίρνω χάπια για να κοιμηθώ. Βλέπω φίλους μου, βλέπω παιδάκια, βλέπω ανθρώπους που το ζήσανε και λέω ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος πώς μπορεί και κοιμάται; Δεν έβαλα την Άννα να τον πάρει τηλέφωνο, τον πήρα εγώ, γιατί τον ξέρω και πήγα και τον βρήκα. Δεν είναι κακός, απλά δεν ξέρει. Πες ότι εκείνη τη μέρα έφταιγαν όλοι οι άλλοι και δεν έφταιγε ο Δήμος, την επόμενη μέρα που είσαι; Που είσαι; Που δεν ήρθε ποτέ. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι είναι στο επιχειρησιακό κέντρο», είπε μεταξύ άλλων η Νίκη Βίσση.

Δείτε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 12 κιλά σε ελάχιστο χρόνο – Αυτή είναι η διαλειμματική νηστεία

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα