Μην χασετε

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δηλώσεις του 21χρονου: «Είναι τύραννος, σαδιστής, ανθρωπόμορφο τέρας»

«Είναι τύραννος, σαδιστής, μισογύνης, ένα ανθρωπόμορφο τέρας, χωρίς αισθήματα, χωρίς ψυχή και καρδιά» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, για τον Αλβανό κατηγορούμενο, με αφορμή τους ισχυρισμούς του πως η φοιτήτρια «ήρθε με την θέλησή της» και «δεν βιάστηκε ποτέ».

«Είναι δολοφόνος, βιαστής και τίποτα δεν αλλάζει με το να βγαίνει και να παρουσιάζει άλλο ένα πρόσωπο. Είναι τύραννος, σαδιστής, μισογύνης, ένα ανθρωπόμορφο τέρας, χωρίς αισθήματα, χωρίς ψυχή και καρδιά» είπε η κυρία Αρμουτίδου στο STAR.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασαν μετά τα λεγόμενα του καταδικασμένου για τη δολοφονία και τον βιασμό.

«Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα ήρθε με την θέλησή της. Δεν βιάστηκε ποτέ η Ελένη, ποτέ, δεν της αφαίρεσα τη ζωή. Σας το ορκίζομαι στη δικιά μου τη ζωή. Δεν μπόρεσα να την προστατέψω. Δεν μπόρεσα πραγματικά. Και για αυτό το πράγμα θα το κουβαλάω για όλη μου τη ζωή. Δεν μπόρεσα να σώσω μία τέτοια κοπέλα, μια δίμετρη κοπέλα. Θα την έχω πάντα στη σκέψη μου, ας είμαι και μέσα στη φυλακή. Μα δεν θέλω να βγαίνω πως ήμουν κάποιος βιαστής γιατί δεν ήμουνα. Εγώ βάζω ενοχές στον εαυτό μου και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να την σώσω, δεν μπόρεσα» είπε ο καταδικασμένος για τη δολοφονία στο STAR.

Advertisements

Έντονη ήταν η αντίδραση και της οικογένειας της 19χρονης ΑμεΑ που κατηγορείται ότι βίασε ο καταδικασμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αφού ισχυρίστηκε πως «η κοπέλα με γούσταρε γι αυτό ήρθε μαζί μου. Δεν υπήρχε βιασμός, δεν χρησιμοποιήθηκε βία. Η κοπέλα ήρθε με την συναίνεσή της».

«Ούτε λίγο ούτε πολύ φάνηκε πόσο ψυχρός, αδίστακτος, κυνικός και μεγάλος ψεύτης είναι. Όπως αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Τοπαλούδη, την ίδια γραμμή θέλει να περάσει και στο Μικτό Ορκωτό της Κω για την υπόθεση του βιασμού» σημείωσε η δικηγόρος της 19χρονης ΑμεΑ, Μαρία Κρικοπούλου.

Πηγή: Reader.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα