Μην χασετε

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ, έχω τάση για εμετό, έχουν κάνει τέρατα σε ανήλικα»

«Με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι, δεν είμαι γονιός αλλά πραγματικά αν είχα παιδί και έφτανε στα αυτιά μου η παραμικρή υποψία, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια»  είπε εμφανώς ταραγμένη 

Advertisements

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για γνωστό σκηνοθέτη και την παρενόχληση σε ανήλικα παιδιά, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάς από δίπλα τους και σε φτύνουν, είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια.

 

Με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι, δεν είμαι γονιός αλλά πραγματικά αν είχα παιδί και έφτανε στα αυτιά μου η παραμικρή υποψία, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια. Μιλάω ειλικρινά, δεν το θελω αυτό το θέμα, δεν μπορώ άλλο, δεν το θέλω. Να τους κλείσουν μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θέλω και να μην το παίζουμε καθόλου το θέμα» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε το βίντεο:

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα