Μην χασετε

Ξέσπασαν Αντελίνα και Χάρης για τα αρνητικά σχόλια: «Θα στηρίζουμε ό,τι γουστάρουμε»

Ορκισμένους οπαδούς έχει αποκτήσει το Survivor από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να προβάλλεται και μάλιστα οι αντιδράσεις ορισμένων, απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν με τη δική τους άποψη είναι ακραίες και προσβλητικές.

Advertisements

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει χυδαία σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποδέκτες κυρίως τους επώνυμους και εκείνους που στις εκπομπές τους αφιερώνουν ένα μεγάλο κομμάτι στο reality επιβίωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς η Αντελίνα και ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης, το ζευγάρι, το οποίο έχει αναλάβει το «Σου Κου family» και εκτός από καλεσμένους από το Survivor, συζητά αρκετά για το τηλεπαιχνίδι. Κάποιοι, φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα λεγόμενά τους και βρίσκουν σωστό να γράφουν αρνητικά σχόλια στα social media, γεγονός που έκανε την Αντελίνα να ξεσπάσει.

 

«Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ότι σας διαβάζω πάντα στα break και μπαίνω σε όλες τις πλατφόρμες και διαβάζω κάποια σχόλια που με απογοητεύουν πάρα πολύ κι όχι γιατί έρχονται αντίθετα με αυτά που θεωρώ και πιστεύω για το Survivor. Πραγματικά με λυπεί ο τρόπος που σκέφτεστε κάποιοι. Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας βλέπει διαφορετικά τα πράγματα και στηρίζει με τον τρόπο του κάθε παίκτη. Αυτό είναι το ωραίο.

Οπότε χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και το ωραίο στη ζωή είναι να μπορούμε να ακούμε όλες τις απόψεις. Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που παρακολουθεί η οικογένεια. Το έχουμε ζήσει και με τον Χάρη στο Big Brother. Αν σας περνά από το μυαλό ότι στηρίζουμε κάποιον, είναι της φαντασίας σας. Σέβομαι την κάθε άποψη αλλά είναι bullying αυτό πίσω από κάθε λογαριασμό που μπορεί να βρίσει ή να προσβάλλει. Ο τρόπος που γράφουμε κάτι, είναι τι έχουμε μέσα στην ψυχή μας» είπε η παρουσιάστρια, με τον Χάρη Βαρθακούρη να προσθέτει:

 

«Για ένα θέμα που σε δύο μήνες θα το έχουμε ξεχάσει εντελώς. Και αν στηρίζουμε, έτσι γουστάρουμε».

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα