Μην χασετε

Ξέρεις τι πιστεύουν πραγματικά οι makeup artists για τα σφουγγαράκια και τα πινέλα του μεικάπ;

Για πολλές από εμάς, το σφουγγαράκι είναι μονόδρομος όταν μιλάμε για την εφαρμογή του foundation. Το λατρεμένο μας beauty blender χαρίζει άψογη, airbrushed εφαρμογή και δεν το αλλάζουμε με τίποτα. Υπάρχουν όμως και κορίτσια που προτιμούν το πινέλο. Το πινέλο βλέπεις, χαρίζει το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα και πλήρη κάλυψη. Ποιο είναι όμως το αγαπημένο των makeup artists; Των ειδικών που ξέρουν τα πάντα για το μεικάπ και την εφαρμογή του; Κανένα από τα δύο!

Advertisements

Οι ειδικοί προτιμούν την εφαρμογή με τα χέρια αφού η θερμότητα από τις παλάμες ζεσταίνει το προϊόν και το κάνει να «λιώνει» επάνω στο δέρμα χαρίζοντας πραγματικά άψογο αποτέλεσμα. Εννοείται, πρέπει να έχεις πολύ καθαρά χέρια για να το κάνεις αυτό καθημερινά αλλά ναι, είναι η μέθοδος που αγαπούν περισσότερο από όλες.

Βέβαια, όλοι τους, όταν πρόκειται να μακιγιάρουν κάποια πελάτισσα ή μοντέλα για φωτογραφίσεις  και shows, χρησιμοποιούν πινέλα και σφουγγαράκια για λόγους υγιεινής και για τους ίδιους λόγους τα απολυμαίνουν μετά από κάθε χρήση (όπως ελπίζουμε πως κάνεις και εσύ). Όλα αυτά βέβαια, δεν σημαίνουν πως πρέπει να αρχίσεις και εσύ να εφαρμόζεις το μεικάπ σου με τα χέρια αλλά σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις μία φορά και ίσως δεις διαφορά. Εμείς που το κάναμε, πλέον εναλλάσσουμε το σφουγγαράκι με τα χέρια ανάλογα με την περίσταση! Give it a go!

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα