Μην χασετε

Νύχια Χειμώνας 2018 – 2019: Δείτε 60+ σχέδια για εκπληκτικό μανικιούρ

Ανακαλύψτε μια νέα συλλογή με προτάσεις για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια που θα ανανεώσουν το χειμωνιάτικο μανικιούρ σας. Πρόκειται για προτάσεις βασισμένες στις κορυφαίες τάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Advertisements

Ποια είναι όμως τα χρώματα βερνικιών που θα φορεθούν αυτή τη σεζόν στα νύχια και ποια nail art σχέδια θα τα απογειώσουν;

Ρίξτε μια ματιά στα εντυπωσιακά νύχια για τον Χειμώνα 2018 – 2019 που ακολουθούν και πάρτε ιδέες!

 

Κορυφαία χρώματα στα νύχια για τον Χειμώνα:

Σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για τον Χειμώνα, τα χρώματα μανό που θα κυριαρχήσουν είναι τόσο τα ουδέτερα όσο και τα σκούρα.

Τα nude νύχια θα αποτελέσουν και αυτή την περίοδο μια πολύ όμορφη επιλογή για εντυπωσιακά χειμωνιάτικα μανικιούρ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ και του απαλού καφέ, καθώς και του ανοιχτόχρωμου γκρι για να βάψετε τα νύχια σας.

Εξίσου αισθητή θα κάνουν την παρουσία τους και τα διαχρονικά, σαγηνευτικά κόκκινα νύχια σε έντονους ή πιο σκούρους τόνους, όπως και οι αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων.

Μιας και αναφερόμαστε στα νύχια του Χειμώνα, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την χρωματική παλέτα του μανικιούρ τα σκούρα βερνίκια. Δοκιμάστε λοιπόν το μαύρο, καφέ, γκρι, μπλε και μωβ που είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των γυναικών.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε ένα πιο λαμπερό βάψιμο νυχιών, μπορείτε να επιλέξετε τα γκλίτερ βερνίκια, αλλά και τα μεταλλικά. Στολίστε λοιπόν τα νύχια σας κάνοντας holographic ή mirror nails και θα κλέψετε αναμφίβολα τις εντυπώσεις.

Advertisements

 

Νουντ χειμωνιάτικα νύχια:

Τα νύχια σε νουντ αποχρώσεις είναι πάντα αγαπημένα. Συνδυάζονται όμορφα με ότι κι αν φορέσετε, ενώ κάνουν τα χέρια να δείχνουν περιποιημένα χωρίς να είναι έντονα βαμμένα.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν nude χρώματα μανό για να κάνετε εκπληκτικά σχέδια μανικιούρ και half moon nails. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε και τα νύχια με γαλλικό, που η κλασσική τους εκδοχή είναι σε νουντ αποχρώσεις.

Από εκεί και πέρα μπορείτε να προσθέσετε μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές χρυσόσκονης, δημιουργώντας ένα πιο λαμπερό ουδέτερο μανικιούρ.

 

Ροζ νύχια για τον Χειμώνα:

Οι girly αποχρώσεις του ροζ στα νύχια είναι εξίσου αγαπητές από όλες τις ηλικίες. Μπορούν να φορεθούν μόνες τους ή να στολιστούν με γκλίτερ, στρας και άλλα διακοσμητικά στοιχεία που απογειώνουν ένα μανικιούρ.

Advertisements

Κι επειδή ο μινιμαλισμός είναι φέτος κορυφαία τάση της μόδας, γιατί να μην δοκιμάσετε απλά και διακριτικά σχέδια στα νύχια; Ζωγραφίστε γραμμές, καμπύλες ή μικρά γεωμετρικά σχέδια που θα μεταμορφώσουν πλήρως ένα απλό ροζ χρώμα μανό.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό, τα ροζ νύχια καθρέφτης θα σας δώσουν μια όμορφη εναλλακτική πρόταση.

 

Χειμωνιάτικα κόκκινα νύχια:

Το κόκκινο της φωτιάς, της καυτερής πιπεριάς, αλλά και το πορτοκαλοκόκκινο είναι μερικές μόνο από τις έντονες αποχρώσεις που μπορείτε να βάψετε τα νύχια για τον Χειμώνα. Σε περίπτωση όμως που θέλετε ένα πιο σκούρο χρώμα βερνικιού, μπορείτε να δοκιμάσετε το red wine, το burgundy, αλλά και το μπορντό.

Συνδυάστε το κόκκινο μανό με γκλίτερ, στρας και μεταλλικά διακοσμητικά, κάνοντας εκπληκτικά μανικιούρ για την εποχή. Αν από την άλλη δεν θέλετε κάτι λαμπερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο βερνίκι ή λευκό για να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια πάνω στα νύχια.

 

Χειμερινά μπορντό νύχια:

Κι ενώ το κόκκινο χρώμα είναι γενικότερα πολύ δημοφιλές, το μπορντό είναι must στα νύχια για τον Χειμώνα. Πρόκειται για μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου που συνδυάζεται εύκολα με όλα τα ρούχα και είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του.

Χρησιμοποιήστε το σκέτο ή ως βάση για εντυπωσιακό γαλλικό στα νύχια. Εναλλακτικά, συνδυάστε το με λαμπερές λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα άκρως εκθαμβωτικό μανικιούρ.

 

Μαύρα χειμωνιάτικα νύχια:

Εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Χειμώνα είναι και τα μαύρα ή ασπρόμαυρα μανικιούρ.

Το μαύρο χρώμα βερνικιού είναι από μόνο του μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή. Αν όμως συνδυαστεί με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, δημιουργεί εκπληκτικές αντιθέσεις που τραβούν τα βλέμματα. Συνδυάστε λοιπόν το μαύρο μανό με λευκό, ροζ, κόκκινο και νουντ, κάνοντας υπέροχα σχέδια στα νύχια.

Οι γραμμές και το γκλίτερ αποτελούν ορισμένες από τις πιο εύκολες επιλογές για να απογειώσετε το μαύρο μανικιούρ. Αν όμως σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τα νύχια σας ως καμβά, μπορείτε να ζωγραφίσετε οτιδήποτε επιθυμείτε.

 

Σκούρα μανό στα νύχια:

Πέρα από το μαύρο, δημοφιλείς σκούρες αποχρώσεις για τα νύχια του Χειμώνα είναι και το μπλε, το καφέ ή το γκρι. Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα μανικιούρ με πράσινο ή μωβ χρώμα.

Βάψτε τα νύχια με μια από τις παραπάνω επιλογές και συνδυάστε τις με πιο ανοιχτόχρωμα μανό για να τα φωτίσετε. Αν πάλι θέλετε να διατηρήσετε τον σκούρο τόνο, δοκιμάστε ένα σκουρόχρωμο mirror nails ή κάντε σκούρα σχέδια πάνω στην επιφάνεια του νυχιού.

 

Ματ σχέδια στα νύχια για τον Χειμώνα:

Μπορεί τα glossy – γυαλιστερά μανικιούρ να είναι πιο διαδεδομένα, ωστόσο τα ματ νύχια για τον Χειμώνα μπορούν να σας χαρίσουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Η δημιουργία τους είναι απλή και το αποτέλεσμα πολύ ξεχωριστό.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν ένα ματ top coat και μεταμορφώσετε τόσο τα σκούρα, όσο και τα ανοιχτόχρωμα νύχια σας με μια μόνο κίνηση. Κι αν το ματ φινίρισμα δεν σας αρέσει σε όλα τα δάχτυλα, μπορείτε να το περιορίσετε σε ένα ή δυο. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι πολύ εντυπωσιακό!

Δοκιμάστε το τόσο σε μονόχρωμα μανικιούρ, όσο και σε σχέδια νυχιών.

 

Advertisements

Animal print σχέδια στα νύχια:

Το animal print και κυρίως το λεοπάρ σχέδιο έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της μόδας φέτος. Επομένως, θα το δούμε να κοσμεί και τα νύχια του Χειμώνα, δημιουργώντας εκπληκτικά μανικιούρ.

Ζωγραφίστε ζεβρέ, τιγρέ, λεοπάρ και κροκό μοτίβα στα νύχια σας και θα εντυπωσιάσετε σε κάθε εμφάνιση.

 

Μερικά ακόμη σχέδια στα νύχια για τον Χειμώνα 2018 – 2019:

πηγή

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα