Μην χασετε

Νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019: Οι κορυφαίες τάσεις σε σχέδια και χρώματα για τη νέα σεζόν

Όπως κάθε σεζόν, οι διάσημοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τα fashion trends που θα κυριαρχήσουν στους δρόμους του κόσμου. Κάποια εξ αυτών είναι ίδια με την προηγούμενη περίοδο, ενώ υπάρχουν και ορισμένες νέες προσθήκες στις κορυφαίες επιλογές.

Πέρα όμως από τα ρούχα που θα κυριαρχήσουν στη μόδα Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, ένας ακόμη βασικός τομέας που μας ενδιαφέρει όλες είναι το μανικιούρ και τα καινούργια nail trends.

Ποιες είναι λοιπόν οι δημοφιλείς και κλασσικές τάσεις στα νύχια που θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, αλλά και ποιες οι καινούργιες; Επίσης, ποιες είναι οι extreme επιλογές που προτείνουν οι ειδικοί;

Ακολουθούν οι λίστες με τις κορυφαίες αποχρώσεις, τα top nail art, αλλά και τα σχήματα νυχιών που θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο.

Advertisements

Τα χρώματα μανό που θα φορεθούν την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Κάθε εποχή φέρνει τις δικές της προτάσεις και την συγκεκριμένη υπάρχουν κάποια βερνίκια που θα κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Παρακάτω θα δείτε τη λίστα με τις βασικότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις προκειμένου να πάρετε ιδέες για όμορφα και μοντέρνα μανικιούρ.

Nude αποχρώσεις στα νύχια

Τα ουδέτερα χρώματα μανό παραμένουν και πάλι στην κορυφή. Μη διστάσετε λοιπόν να βάψετε τα νύχια σας σε αποχρώσεις όπως μπεζ, ζαχαρί, απαλό ροζ ή καφέ, καθώς και σάπιο μήλο. Πρόκειται για βερνίκια που συνδυάζονται με οποιοδήποτε χρώμα κι αν επιλέξετε στο ντύσιμο σας.

Μάλιστα οι τόνοι αυτοί είναι ιδανικοί και για μίνιμαλ νύχια, τα οποία θα φορεθούν πολύ αυτή την περίοδο.

Ροδακινί και ροζ νύχια

Αν προτιμάτε κάτι πιο girly και γλυκό, δοκιμάστε το ροδακινί και το ροζ μανό. Θα προσθέσει ελαφρώς χρώμα στο μανικιούρ σας και θα το απογειώσει.

Advertisements

Άλλωστε, οι αποχρώσεις αυτές είναι ιδανικές για τα φλοράλ νύχια της Άνοιξης, αλλά και τα καλοκαιρινά νύχια.

Κόκκινα νύχια

Μια από τις κλασσικές επιλογές βερνικιού που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει στη λίστα με τα κορυφαία νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι το κόκκινο. Το σαγηνευτικό και λατρεμένο αυτό χρώμα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και κάθε περίσταση, αρκεί να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση για εντυπωσιακά κόκκινα νύχια.

Κίτρινα νύχια

Το Pantone τοποθέτησε στην κορυφή της χρωματικής παλέτας για την περίοδο αυτή πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του κίτρινου. Για το λόγο αυτό και οι ειδικοί στα νύχια ενίσχυσαν αυτή την άποψη προσθέτοντας το στα must χρώματα για τα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 και κατακλύζοντας όλες τις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας.

Σκούρα μονόχρωμα μανικιούρ

Μπορεί στην ιδέα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού να σκεφτόμαστε περισσότερο έντονα και ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα σκούρα νύχια δεν θα αποτελέσουν τοπ επιλογή και γι’ αυτή τη σεζόν.

Τα σκούρα μπλε, πράσινα και τα μαύρα νύχια κυριάρχησαν στις πασαρέλες και καθιερώθηκαν στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων χρωμάτων για τα φετινά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά νύχια.

Advertisements

Νύχια με γκλίτερ και λαμπερά στοιχεία

Αν θέλετε να κάνετε ένα αστραφτερό και glamorous μανικιούρ, η καλύτερη λύση είναι να προσθέσετε γκλίτερ. Η ποσότητα του glitter που θα χρησιμοποιήσετε είναι καθαρά θέμα γούστου. Από εκεί και πέρα στις περισσότερες πασαρέλες είδαμε μοντέλα με απαλούς χρωματισμούς ή nude νύχια στολισμένα με ελάχιστη διάσπαρτη χρυσόσκονη.

Μεταλλικά βερνίκια νυχιών

Οι μεταλλικές αποχρώσεις μανό παραμένουν και αυτή τη σεζόν στην κορυφή των επιλογών μας. Χρησιμοποιήστε τα σκέτα ή στολίστε τα με τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία.

Επίσης, μπορείτε να εφαρμόσετε ως βάση ένα χρυσό μεταλλικό μανό και να κάνετε σχέδια τύπου animal print – leopard, τα οποία είναι πολύ εντυπωσιακά και μοντέρνα.

Σχέδια στα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Αν ψάχνετε για κάτι πιο ενδιαφέρον από ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ στις αποχρώσεις της σεζόν, δοκιμάστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια σύμφωνα με τα παρακάτω nail trends.

Μανικιούρ με πλαίσιο

Στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είδαμε πολύ την δημιουργία ενός χρωματιστού ή αλυσιδωτού πλαισίου γύρω από ένα μανό βάσης. Πρόκειται για ένα trend αρκετά ιδιαίτερο που όμως εντυπωσιάζει. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσετε κι εσείς;

Μινιμαλισμός στο μανικιούρ

Ένα σχέδιο που παρουσιάστηκε κατά κόρον για τη σεζόν αυτή είναι το μινιμαλίστικο. Πρόκειται για νύχια άβαφα, είτε βαμμένα σε νουντ χρώματα, με μικρά – διακριτικά σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία.

Η δημιουργία τους είναι πολύ εύκολη και μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και από την πιο αρχάρια. Γιατί λοιπόν να ψάχνετε περίτεχνα και πολύπλοκα nail art σχέδια, όταν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή την πιο απλή, αλλά εντυπωσιακή τάση στα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019;

Σχέδια στα νύχια με αυτοκόλλητα ή χωρίς

Σε αντίθεση με το μίνιμαλ ύφος στο μανικιούρ έρχεται η δημιουργία ιδιαίτερων ζωγραφιών ή η χρήση αυτοκόλλητων νυχιών που θα απογειώσει την εμφάνιση σας. Αν και η πρώτη, δηλαδή η ζωγραφική, χρειάζεται όχι μόνο χρόνο αλλά και ταλέντο για να πραγματοποιηθεί, η δεύτερη επιλογή των nail stickers μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως τα νύχια σας με μια απλή και γρήγορη κίνηση.

Ξεφτισμένα – ξεφλουδισμένα βερνίκια νυχιών / Chipped nails

Ένα από τα nail art σχέδια που δεν περίμενε να δει κανείς στις επιδείξεις μόδας ήταν τα chipped νύχια. Πρόκειται για ένα σχέδιο που μοιάζει με τα νύχια στα οποία ξεφλουδίζει το μανό. Επομένως, αν αρχίσει να χαλάει το χρώμα που τα έχετε βάψει, μην βιαστείτε να τα ξεβάψετε. Αφήστε τα έτσι και ακολουθήστε την κορυφαία τάση για τα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 που προτείνουν όλοι οι διάσημοι οίκοι.

Νύχια με τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία

Τα στρας και οι χρωματιστές πέτρες είναι μόνο μερικά από τα 3D διακοσμητικά στοιχεία που πρότειναν οι ειδικοί για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά νύχια του 2019. Σε πολλές πασαρέλες είδαμε επίσης να κοσμούν τα νύχια των μοντέλων λεπτές αλυσίδες, κρίκοι, χρυσά κοσμήματα, αλλά και πολλά ακόμη τρισδιάστατα διακοσμητικά.

Σχέδια νυχιών με δυο τόνους

Ακόμη ένα μινιμαλιστικό σχέδιο στα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019 είναι η διχρωμία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε δυο χρώματα μανό και να περάσετε το ένα ως βάση. Στη συνέχεια με τον άλλο τόνο ζωγραφίστε τις άκρες κάνοντας όποιο σχήμα προτιμάτε και έτσι απλά θα έχετε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ.

Ψεύτικα νύχια

Ένα από τα nail trends της σεζόν που είναι αρκετά ιδιαίτερο και μη αναμενόμενο είναι η εφαρμογή διάφανων ψεύτικων νυχιών σε διάφορα χρώματα, τα οποία έχουν μακρύ τετράγωνο σχήμα.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από τις πασαρέλες των διάσημων οίκων, τα ψεύτικα νύχια έμειναν άβαφα. Πρόκειται για μια τάση εμπνευσμένη από τις διάφανες τσάντες και τα PVC υλικά που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις εβδομάδες μόδας.

Σχήματα νυχιών που θα κυριαρχήσουν την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019

Πέρα από τα κορυφαία χρώματα και σχέδια στα νύχια, οι ειδικοί παρουσίασαν και τα σχήματα που θα επικρατήσουν για την σεζόν αυτή. Ανακαλύψτε τα στην παρακάτω λίστα!

Κοντά Squoval νύχια

Το squoval σχήμα είναι ιδανικό για τα κοντά νύχια. Τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα και είναι κομψά όπως τα τετράγωνα νύχια χωρίς όμως τις έντονες και αιχμηρές γωνίες.

Αμυγδαλωτά νύχια

Το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια είναι μια κλασσική επιλογή που δείχνει όμορφη σε κάθε μήκος. Επομένως, επιλέξτε απλά το μάκρος που σας ταιριάζει ή σας βολεύει.

Μακριά και τετράγωνα νύχια

Τα μακριά τετράγωνα νύχια που είδαμε κατά κόρον στις πασαρέλες, δημιουργούν μια πιο ιδιαίτερη όψη, ειδικά όταν προστεθούν σε αυτά τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία.

Νύχια στιλέτο

Το περίεργο και πολύ ξεχωριστό αυτό σχήμα νυχιών δεν είναι ιδιαίτερα βολικό. Έχει μεγάλο μήκος και λεπτό σχήμα με αποτέλεσμα να είναι ενοχλητικό και αρκετά εύθραυστο. Γι’ αυτό το λόγο συνήθως σχηματίζεται με ακρυλικό ή τζελ στα νύχια.

Αυτά ήταν λοιπόν τα χρώματα, σχέδια και σχήματα που θα κυριαρχήσουν στα νύχια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019. Το μόνο που μένει είναι να προσαρμόσετε τις τάσεις της σεζόν στο προσωπικό σας στυλ!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα