Μην χασετε

Νυφικά 2020: Οι κορυφαίες τάσεις της χρονιάς για έναν ονειρεμένο γάμο

Η ώρα που θα ντυθείτε νύφη και θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό σας πλησιάζει και οι προετοιμασίες για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ξεκίνησαν. Ένα από τα σημαντικότερα βήματα, φυσικά δεν είναι άλλο από το νυφικό που θα φορέσετε. Αυτό δηλαδή που θα σας κάνει να λάμψετε και να αφήσετε όλους τους καλεσμένους με ανοιχτό το στόμα. Ποια είναι όμως τα κορυφαία σχέδια σε νυφικά το 2020;

Λίγο πολύ όλες μας έχουμε σκεφτεί πως περίπου θέλουμε να είναι αυτό το φόρεμα. Ωστόσο πολλές φορές υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2020, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό σχέδιο ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία φορεμάτων και διακοσμητικών στοιχείων. Πρόκειται για γαμήλια ρούχα που καλύπτουν κάθε μέλλουσα νύφη που αναζητά το πριγκιπικό, κομψό ή σαγηνευτικό αυτό ντύσιμο που θα κάνει την εμφάνιση της εκθαμβωτική.

Κομψά crepe νυφικά φορέματα

Τα κομψά μεταξωτά, σατέν και από ταφτά κρεπ νυφικά φορέματα θα έχουν την τιμητική τους το 2020. Τα μίνιμαλ αυτά σχέδια μπορεί να διαθέτουν μικρές λεπτομέρειες από δαντέλα ή στρας, είτε να είναι εντελώς σκέτα. Όλα τους όμως αποπνέουν μια βασιλική φινέτσα.

Advertisements

Στις συλλογές των διάσημων οίκων νυφικών θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια πριγκιπικά, γοργονέ, αλλά και σε ίσια γραμμή, για όλα τα γούστα και κάθε σωματότυπο.

Ογκώδη νυφικά γι’ αυτή τη σεζόν

Γενικότερα τα φορέματα με όγκο αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας για τη σεζόν. Δεν γινόταν λοιπόν αυτό το fashion trend να μην επηρεάσει και τα νυφικά 2020.

Πέρα λοιπόν από τα κλασσικά πριγκιπικά σχέδια με τις φουσκωτές φούστες, top επιλογή για κάθε μέλλουσα νύφη αποτελούν και τα υπόλοιπα φορέματα με ογκώδεις λεπτομέρειες. Θα δείτε λοιπόν σχέδια με μεγάλους φιόγκους, φουσκωτά μανίκια, αλλά και γενικότερα όγκο σε όλο τους το μήκος.

Νυφικά με διπλή φούστα για το 2020

Μια κομψή και θηλυκή ιδέα στα νυφικά του 2020 είναι αυτή της διπλής φούστας. Είτε πρόκειται για μόνιμη ή για αποσπώμενη, η φούστα που πέφτει πάνω από το βασικό σκελετό του νυφικού είναι must για τη σεζόν.

Advertisements

Μάλιστα το συγκεκριμένο στυλ νυφικού μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα και με παντελόνι ή σορτς που θα φορεθεί επίσης αυτή τη χρονιά από τις νύφες που θέλουν να κάνουν την διαφορά.

Μίνιμαλ σχέδια νυφικών εμπνευσμένα από τον παλιό Χολιγουντιανό κινηματογράφο

Ο κινηματογράφος του Hollywood ενέπνευσε φέτος τους σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτικά chic νυφικά φορέματα με μίνιμαλ ύφος και σατέν ύφασμα.

Σκισίματα, λαιμόκοψη χαμόγελο, στράπλες και απλά slip dresses είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα ξεχωρίσουν.

Κοντά νυφικά ή φορέματα δεξίωσης

Αν και τα μακριά νυφικά είναι τα πιο δημοφιλή, υπάρχουν νύφες που προτιμούν να αναδείξουν τα πόδια τους φορώντας ένα κοντό σχέδιο. Φέτος λοιπόν τα νυφικά μέχρι το γόνατο θα αποτελέσουν τάση και θα διευκολύνουν όσες λατρεύουν το χορό και θέλουν να ευχαριστηθούν την γαμήλια δεξίωση τους.

Ασύμμετρα νυφικά 2020

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση νυφικού που θα φορεθεί και φέτος είναι το ασύμμετρο. Πρόκειται για τα σχέδια φορεμάτων που είναι κοντά μπροστά και αναδεικνύουν τα πόδια, χωρίς όμως να περιορίζουν την ύπαρξη μιας εντυπωσιακής μακριάς ουράς.

Advertisements

Επιλέξτε λοιπόν κι εσείς ένα κοντό μπροστά και μακρύ πίσω νυφικό και ζήστε τον ονειρεμένο γάμο σας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Νυφικά φορέματα με έναν ώμο

Άλλη μια τάση της μόδας που επηρέασε και τη νυφική συλλογή είναι ο ένας ώμος. Φορέματα στενά, αέρινα, γοργονέ ή πριγκιπικά που αφήνουν τον ένα ώμο εκτεθειμένο θα είναι μια πολύ κομψή και όμορφη πρόταση για τους γάμους του 2020.

Φορέστε λοιπόν κι εσείς στο γάμο σας αυτή την κολακευτική πινελιά στο επάνω μέρος του σώματος σας και τονίστε το με τον πιο όμορφο τρόπο.

Πλεκτή δαντέλα στα νυφικά φορέματα

Οι crochet δαντέλες, δηλαδή οι πλεκτές, θα είναι must στα νυφικά της σεζόν. Το συγκεκριμένο σχέδιο αποπνέει ένα boho style και είναι ιδανικό για τις νύφες που λατρεύουν αυτό το ντύσιμο.

Θα τις δούμε να κοσμούν εξ ολοκλήρου νυφικά φορέματα, αλλά και μέρος αυτών. Το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με το κατάλληλο boho νυφικό χτένισμα.

Ρομαντικά νυφικά με φουσκωτά μανίκια

Ο όγκος και ιδιαίτερα στα μανίκια θα είναι must στο γυναικείο ντύσιμο το 2020. Η ρομαντική αυτή διακοσμητική λεπτομέρεια μπορεί να κάνει ένα νυφικό φόρεμα πολύ εντυπωσιακό, αλλά και εκκεντρικό. Ανάλογα πάντα με την ένταση και τον όγκο που θα έχει.

Εσείς θα το τολμούσατε για έναν φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο;

Διακοσμητικά φτερά στα νυφικά 2020

Τα φτερά αποτελούν ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο μόδας που προσθέτει κομψότητα, θηλυκότητα, αλλά και θεατρικότητα σε ένα ρούχο. Η λεπτομέρεια αυτή θα κάνει αισθητή την παρουσία της και στα νυφικά 2020.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο σχέδιο φορέματος που θα τραβήξει τα βλέμματα, τότε αυτό είναι ιδανικό για εσάς.

Νυφικά με σορτς

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τα νυφικά να παίρνουν και μια πιο ανδρική όψη. Αν λοιπόν τα κοστούμια ή οι ολόσωμες φόρμες δεν σας αντιπροσωπεύουν, οι διάσημοι οίκοι νυφικών πρότειναν κάτι ξεχωριστό για το 2020. Ο λόγος για τα νυφικά με σορτς. Σκέτα ή συνδυασμένα με αποσπώμενες φούστες, τα γαμήλια σορτσάκια είναι ιδανικά για να αναδείξετε τα πόδια σας χωρίς τον φόβο των αποκαλύψεων.

Γυναικεία νυφικά κοστούμια για το 2020

Τις τελευταίες σεζόν τα γυναικεία κοστούμια, ακόμη και στην περίπτωση μιας νύφης έχουν γίνει must. Ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και κάνουν την γαμήλια εμφάνιση της εκκεντρική, αλλά εντυπωσιακή.

Μάλιστα για φέτος, οι ειδικοί προτείνουν και τον συνδυασμό τους με αποσπώμενη φούστα ή ουρά, γεγονός που τα φέρνει πιο κοντά στα κλασσικά νυφικά φορέματα.

Ωστόσο, αν και κορυφαία τάση στον συγκεκριμένο τομέα, λίγες είναι οι γυναίκες που τολμούν κάτι τόσο διαφορετικό. Θα μπορούσατε να είστε κι εσείς μια από αυτές;

Νυφικές ολόσωμες φόρμες με ή χωρίς ουρά

Αντίστοιχα με τα γυναικεία νυφικά κοστούμια υπάρχουν και οι ολόσωμες φόρμες. Μπορούν επίσης να φορεθούν με αποσπώμενη ουρά, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση φορέματος.

Μάλιστα η πρόταση αυτή για την μέρα του γάμου διευκολύνει και στο πάρτυ μετά την τελετή, αφού θα είστε άνετη να κινηθείτε και να χορέψετε, απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο.

Χρωματιστά και μαύρα νυφικά φορέματα

Μια ακόμη ιδέα για μια ξεχωριστή νύφη είναι και τα χρωματιστά φορέματα. Στα νυφικά 2020, πέρα από τα κλασσικά λευκά, ιβουάρ, nude και ροζ, θα κυριαρχήσουν τα μαύρα. Πρόκειται για ένα χρώμα πολύ ασυνήθιστο για την χαρούμενη αυτή ημέρα, μιας και έχει δυστυχώς συνδυαστεί με άλλου είδους τελετές, ωστόσο φέτος θα το δούμε να σπάει τα ταμπού.

Αν το ολόμαυρο νυφικό σας ακούγεται too much, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ασπρόμαυρο ή ένα σχέδιο με μαύρες λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα, top χρώματα για τη χρονιά θα είναι και το ginger, το απαλό πράσινο, το μωβ και το γκρι.

Κάπες και νυφικά μπουφάν

Ένα νυφικό μπορεί να απογειωθεί πλήρως με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως μια κάπα, μια ετόλ ή ένα νυφικό μπουφάν. Βέβαια τα συγκεκριμένα accessories συνήθως ολοκληρώνουν ένα φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο νυφικό ντύσιμο, μιας και ο καιρός απαιτεί το κάτι παραπάνω.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα