Μην χασετε

Ντύσιμο για παραλία: Ιδέες και fashion tips για τέλειο στυλ στη θάλασσα

Μια από τις συχνές σκέψεις που απασχολεί εμάς τα κορίτσια πριν πάμε στη θάλασσα είναι σχετικά με το ιδανικό ντύσιμο για παραλία. Δηλαδή τι μπορούμε να φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας για να δείχνουμε όμορφες και στυλάτες χωρίς υπερβολές.

Τι είναι λοιπόν κατάλληλο και τι όχι για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας στην αμμουδιά; Τι επιλογές υπάρχουν και τι ταιριάζει καλύτερα στην κάθεμια από εμάς;

Ανακαλύψτε τα μυστικά για να διαλέξετε σωστά τα ρούχα παραλίας αλλά και για τις διακοπές, έτσι ώστε να κάνετε εμφανίσεις που θα κλέψουν την παράσταση.

Ντύσιμο για παραλία: Τι να φορέσω και τι να αποφύγω;

Γενικότερα, τα ρούχα που επιλέγουμε για την εμφάνιση μας στην παραλία θα πρέπει να αποπνέουν χαλαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει να ντυθούμε με ότι βρούμε μπροστά μας, αλλά ούτε να το παρακάνουμε.

Advertisements

Ας δούμε λοιπόν μερικά tips για την σωστή επιλογή του τέλειου συνόλου για την παραλία.

Do’s για όμορφο beach look

  • Το βασικό είναι να επιλέξουμε το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπο μας. Αυτό δηλαδή που θα μας κολακεύει περισσότερο απ’ όλα.
  • Τα φορέματα παραλίας σε μακρύ ή κοντό μήκος αποτελούν την No1 επιλογή των γυναικών για πάνω από το μαγιό. Είναι ανάλαφρα και μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε μια ταβέρνα μετά το μπάνιο, όπως συνηθίζεται στις διακοπές και όχι μόνο.
  • Ένα τζιν είτε υφασμάτινο σορτσάκι με το ολόσωμο μαγιό ή το μπικίνι μας αποτελεί μια όμορφη ιδέα για την παραλία. Αν θέλουμε μάλιστα, μπορούμε να το συνδυάσουμε και με ένα μπλουζάκι ή ένα αέρινο κιμονό.
  • Οι μακριές πουκαμίσες, τα shirt dresses ή τα ανδρικά πουκάμισα είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή στο ντύσιμο για παραλία.
  • Τα καφτάνια σε οποιοδήποτε μήκος είναι εξίσου ιδανικά για τη θάλασσα. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα αέρινο χρωματιστό σχέδιο που ταιριάζει με το μαγιό μας ή να επενδύσουμε στο κλασσικό και αγαπημένο λευκό που πηγαίνει με όλα.
  • Όμορφη ιδέα αποτελούν και τα πλεκτά φορέματα για την παραλία.
  • Οι πλαστικές ή δερμάτινες απλές σαγιονάρες, είτε ένα απλό ζευγάρι σανδάλια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σύνολο μας για να ολοκληρωθεί.
  • Τα αξεσουάρ στο ντύσιμο για παραλία θα πρέπει να είναι διακριτικά και λεπτεπίλεπτα.
  • Απαραίτητο είναι όμως το καπέλο (ψάθινο ή panama hat), το οποίο μας προστατεύει από τον ήλιο και προσθέτει στυλ στην εμφάνιση μας.

Don’ts στο ντύσιμο παραλίας

  • Αποφεύγουμε τις υπερβολές στα ρούχα και ξεχωρίζουμε τα φορέματα θαλάσσης από τα βραδυνά.
  • Τα παπούτσια με τακούνι δεν είναι κατάλληλα για την παραλία. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης και δυσκολίας στο περπάτημα πάνω στην άμμο, αλλά κρύβουν και κινδύνους τραυματισμού.
  • Αν φορέσουμε πουκάμισο δεν το συνδυάζουμε με παντελόνα ή μακριά φούστα. Το φοράμε σκέτο αν είναι μακρύ ή το συνδυάζουμε με ένα κοντό σορτς.
  • Τα καπέλα τζόκεϋ ταιριάζουν με σπορ ντύσιμο και όχι με ένα καφτάνι.
  • Αποφεύγουμε το έντονο μακιγιάζ και περιοριζόμαστε σε μια αντιηλιακή κρέμα με χρώμα, αν θέλουμε να καλύψουμε κάποια σημάδια. Άλλωστε η φυσική ομορφιά είναι must στην εποχή μας.
  • Αντίστοιχα, δεν χτενίζουμε τα μαλλιά μας λες και θα βγούμε για ένα βραδινό ποτάκι. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές με χτενίσματα για παραλία.

Ιδέες με εντυπωσιακό ντύσιμο με στυλ στην παραλία

Η συλλογή από φωτογραφίες που ακολουθεί θα σας δώσει μερικές προτάσεις για υπέροχους συνδυασμούς ρούχων για τη θάλασσα. Πρόκειται για σύνολα που καλύπτουν όλα τα γούστα, από τα σαγηνευτικά και κομψά καφτάνια – φορέματα μέχρι τα σπορ chic ντυσίματα για παραλία με σορτς και t-shirt.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα