Μην χασετε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ-Το μήνυμα με… νόημα. Σε ποιον το έστειλε;

Η συνεργασία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον ΣΚΑΪ τελείωσε και η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

Αφού ευχαρίστησε τον σταθμό και τους συνεργάτες της ονομαστικά, στο τέλος του μηνύματός της ανέφερε: «Ευχαριστώ κυρίως εσένα για όλη την αγάπη» χωρίς να εξηγεί σε ποιον απευθύνεται.

«Και κάπως έτσι ,απόψε στις 21.00,το τελευταίο @survivorpanoramagreece της χρονιάς, με τον μεγάλο νικητή @iliasgkotsis και όλη την τελική τετράδα !.Έτσι κλείνει μια ακόμα χρονιά ,με πολλές ανατροπές και αλλαγές ,αλλά και ανθρώπους που ήμασταν μαζί από την αρχή και περάσαμε μαζί από το «Εδώ», στο «Εδώ Survivor» και τέλος στο «Survivor Panorama».Ευχαριστώ πολύ @pavlosstamatopoulos , @costavasaloshd , @evridiki_valavani ,που κάνατε οοοολη αυτή την διαδρομή τόσο χαρούμενη ,όσο και αυτή η φωτογραφία που είναι αφόρητα ενδεικτική της κατάστασης μας! @d_milioglou θα έπρεπε να είσαι σε αυτή την φωτό! Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην ομάδα μας !Ευχαριστώ τον @skai_tv . Πάμε γι άλλα ,πιο ωραία ,πιο μεγάλα !

Ευχαριστώ κυρίως εσένα ,για όλη την αγάπη❤️ #endofseason #lastshow #grateful #newbeginnings #newlessons #movingon»

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα