Μην χασετε

Ντάιαν Κίτον: Έχω να βγω ραντεβού εδώ και 35 χρόνια

«Έχω πολλούς άνδρες φίλους, αλλά δεν βγαίνω ραντεβού. Ποτέ. Ας το ξεκαθαρίσουμε. Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 35 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός
Συνέντευξη στο περιοδικό In Style παραχώρησε η Ντάιαν Κίτον. Η πρωταγωνίστρια του Annie Hall και πρώην σύντροφος του Woody Allen είναι μια από τις ταλαντούχες και ελκυστικές ηθοποιούς της γενιάς της.

Στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι έχει να βγει ραντεβού 35 χρόνια, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες δεν την προσέχουν πια, παρότι έχει πολλούς φίλους άνδρες.

«Έχω πολλούς άνδρες φίλους, αλλά δεν βγαίνω ραντεβού. Ποτέ. Ας το ξεκαθαρίσουμε. Δεν έχω βγει ραντεβού εδώ και 35 χρόνια. Έχω πολλούς άνδρες φίλους, πολλούς φίλους γενικά, αλλά όχι ραντεβού», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I NEVER THOUGHT ALL THESE HATS WOULD GET ME THE SUBSCRIBER COVER OF INSTYLE! @instylemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diane Keaton (@diane_keaton) στις

Advertisements

Η Νταιάν Κίτον δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά υιοθέτησε δύο παιδιά στην ηλικία των 50 και, όπως είχε πει δεν ήθελε ποτέ να γίνει σύζυγος κάποιου. «Το σκέφτομαι συχνά το θέμα του γάμου. Είμαι 73 ετών και νομίζω πως είμαι η μόνη της γενιάς μου, ίσως και της προηγούμενης, που είμαι ελεύθερη όλη μου τη ζωή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα