Μην χασετε

Νεκρή μια 38χρονη γυναίκα λίγες ημέρες μετά τον φυσιολογικό τοκετό της: «Κανείς δε μου λέει από τι πέθανε»

Απαντήσεις ψάχνει ο σύζυγος της 38χρονης γυναίκας, η οποία σχεδόν μια εβδομάδα μετά από φυσιολογικό τοκετό σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, έχασε τη ζωή της.

 

«Έχουν περάσει 40 μέρες κι ακόμη περιμένω. Για πόσο θα περιμένω, μέχρι πότε; Να περάσει ένας χρόνος να ξεχαστεί; Ζητάω δικαιοσύνη, τίποτα άλλο. Δεν μου λέει κανένας από τι πέθανε η γυναίκα μου» είπε ο σύζυγός της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Advertisements

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι τους. Η φαρμακευτική αγωγή που της είχαν δώσει δεν ήταν αποτελεσματική, ενώ παρά τις εκκλήσεις τους, δεν την εξέτασε χειρούργος. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε και η 38χρονη παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα στο πόδι.

 

Τότε, επισκέφθηκαν άλλο νοσοκομείο, όμως τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Η γυναίκα περίμενε επί 13 ώρες να εξεταστεί, όπως λέει ο σύζυγός της, και οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι της. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο, εισήχθη σε ΜΕΘ και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

«Έχουν κάνει αμέλεια στη γυναίκα μου, την είχαν παραμελήσει, δεν την κοιτάξανε καθόλου. Μου έχει αφήσει ένα παιδί πίσω και παλεύω μέρα με την ημέρα τώρα να το μεγαλώσω και ζητώ δικαιοσύνη. Από τι πέθανε η γυναίκα μου; Δε μιλάει κανένας» είπε ο σύζυγος. Μάλιστα έχει κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Advertisements

 

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο. Η γυναίκα, η οποία έχει άλλα πέντε παιδιά, ήταν αθλήτρια της ενόργανης και είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τη χώρα της.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα