Μην χασετε

Να γιατί εξαφανίστηκε από τη σχέση σας, σύμφωνα με το ζώδιό του

Ενδεχομένως να μην υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το ghosting σε μία σχέση ή έστω γνωριμία. Όταν όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και ξαφνικά από το πουθενά κάποιος από τους δύο εξαφανίζεται, δεν απαντάει σε κλήσεις και μηνύματα ή φεύγει για τσιγάρα και δεν επιστρέφει ποτέ, πέρα από τη δειλία και ανεντιμότητα που υποδηλώνει αυτή η συμπεριφορά, πληγώνει βαθύτατα εκείνον που μένει πίσω χωρίς να ξέρει τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Το ghosting στο μεταξύ, φύλο μπορεί να μη γνωρίζει, έχει όμως ζώδιο. Θεωρητικά καθένας από τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου μπορεί να μπει στη διαδικασία να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του χωρίς να ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο, όμως θα έχει το δικό του λόγο για τον οποίο θα το κάνει. Αφού λοιπόν έχουμε ήδη αναλύσει ποια ζώδια γίνονται πυρ και μανία από τις αιφνίδιες εξαφανίσεις, ήρθε η ώρα να δούμε γιατί εξαφανίζεται το καθένα:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ο Κριός αν έχει σχέση, είναι εκεί 100%, αλλιώς δεν έχει καθόλου. Αν δε συμμερίζεσαι τον ενθουσιασμό του, θεωρήσει ότι δεν είστε στην ίδια φάση και δεν παίρνει αυτό που θέλει, έχει ήδη φύγει και χαμπάρι δεν έχεις πάρει. Ή μάλλον θα το καταλάβεις όταν την κάνει χωρίς καμία προειδοποίηση, τη μέρα που θα γυρίσει ο διακόπτης που έχει μέσα του.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Σιχαίνεται τις αλλαγές όσο τίποτα. Αν εξαφανιστεί από το ποτέ, σημαίνει ότι δε θέλει να συμβιβαστεί, τον έχει πιάσει πείσμα που δε λες να τον καταλάβεις παρά τις αναλύσεις του, βαρέθηκε να προσπαθεί και πλέον δεν έχει όρεξη να πει ούτε μία λέξη. Δε μπόρεσε να σε φέρει με τα νερά του; Κουράστηκε και έχει κλείσει την πόρτα πίσω του.

Advertisements

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Ο Δίδυμος τρελαίνεται για το κυνήγι. Αν σταματήσεις να του εξάπτεις την περιέργεια και νιώσει τη στασιμότητα στο πετσί του, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Το σημείο που θα συνειδητοποιήσει ότι τον βλέπεις σοβαρά, θα έχεις λάβει και το τελευταίο του μήνυμα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Ο master του ghosting. Γενικά δεν πολυεπικοινωνεί με το γύρω περιβάλλον – παρότι στην αρχή μπορεί να πέσει με τα μούτρα πάνω σου. Ενδεχομένως κάτι να τον πείραξε – και όσο ασήμαντο κι αν είναι αυτό, η κυκλοθυμία του θα τον ωθήσει να εξαφανιστεί χωρίς να το συζητήσει, ούτε καλά καλά να το σκεφτεί. Γι’ αυτό και επιστρέφει τις περισσότερες φορές σα βρεγμένη γάτα ή κάνει ανεπαίσθητες εγωιστικές κινήσεις, μήπως ψαρώσεις και προσπαθήσεις να τον επαναπροσεγγίσεις. Γενικώς… τραβάτε με κι ας κλαίω και δεν τον πολυνοιάζει γιατί συνήθως το παίζει σε διπλό-τριπλό ταμπλό.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Ο Λέων γενικά πιστεύει πως αν η σχέση αξίζει δε θα του περάσει καν από το μυαλό ότι πρέπει να την τελειώσει. Αν εξαφανιστεί, πολύ απλά δεν ικανοποιείς τα «θέλω» του για στοργή και προσοχή. Ενδεχομένως βέβαια, να μην αναγνωρίζει επίσης τις δικές σου ανάγκες και ο εγωισμός του να υπερισχύει.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Στα κουτάκια του μυαλού του παρθένου υπάρχουν ειδικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίς για να δεσμευτεί μαζί σου. Θα εξαφανιστεί όταν και αν θεωρήσει ότι ξεφεύγεις από αυτές τις νόρμες ή έστω ότι δεν ταιριάζεις στο πως έχει τις σχέσεις στο κεφάλι του. Μέση λύση δεν υπάρχει για εκείνον.

Advertisements

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Το ghosting δεν πολυαρέσει στο ζυγό, αλλά σιχαίνεται ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο να χρειαστεί να παρηγορήσει κάποιον. Για να αποφύγει τις αλήθειες που τσούζουν, θα ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Συνήθως τρομάζει όταν συνειδητοποιεί ότι μέσα σε μία σχέση εκτός από το ρομάντζο υπάρχουν και οι υποχρεώσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Γενικά του αρέσει να εξερευνεί όλες τις υπάρχουσες επιλογές, οπότε μία από αυτές είναι και το ghosting αν δεν είσαι το «τέλειο» όπως το έχει φανταστεί. Ενδεχομένως να επιστρέψει σε σένα, σε περίπτωση που δε μπορεί να βρει κάτι καλύτερο και ακόμη, αλλά ούτε με τσιγκέλι δεν πρόκειται να του βγάλεις το γιατί συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο τοξότης θα σε απορρίψει με αυτόν τον τρόπο γιατί α. πιέστηκε β. δεν είσαι πολύ ενδιαφέρων για τα γούστα του και θεωρεί ότι χάνει το χρόνο του μαζί σου. Ναι, το ghosting είναι μία συνηθισμένη μανιέρα για εκείνον.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 ιανουαρίου)
Γενικά προτιμά να σου πει με όλη του τη γκρίνια γιατί δεν του κάνεις. Θα καταφύγει στο ghosting μόνο αν νομίσει ότι ένας σωστός χωρισμός δε συμφέρει κανέναν από τους δυο σας. Πόσω μάλλον, αν σε θεωρήσει «κακή επένδυση».

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Έχει τους δικούς του χρόνους και ρυθμούς με αποτέλεσμα να κατηγορεί εύκολα τον άλλον ότι προσπαθεί να του επιβάλλει το δικό του χρονοδιάγραμμα – άσχετα αν δε συμβαίνει αυτό σχεδόν ποτέ και απλώς δε σε πολυθέλει. Το ghosting για εκείνον είναι η εύκολη λύση. Τόσο νοιάζεται (καθόλου), τόσο πράττει ο συμφεροντολόγος του ζωδιακού.

Advertisements

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Υπεραναλύει τα πράγματα με τη δική του μοναδική λογική και καταλήγει σε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσει σωστά τα δεδομένα. Πιθανότατα να πιστεύει ότι τον έχεις γραμμένο και εξαφανίζεται στο δικό του κόσμο για να σώσει τον εαυτό του από εσένα που θέλεις να παίξεις με τα συναισθήματά του. Θέλει… να σε προλάβει! (Wtf;)

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα