Μην χασετε

Ναταλία Τσαλίκη: «Hταν μια γάγγραινα όλo αυτό, ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει»

Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Ναταλία Τσαλίκη το απόγευμα της Τετάρτης στης ΕΡΤ1. Η αγαπημένη ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν βρέθηκε στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», αναφέρθηκε μέσα σε όλα στο «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Τσαλίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι σχολές υποκριτικής έχουν μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσουν τα παιδιά για αυτό που τους περιμένει. Ότι δεν θα βγουν και θα είναι ο σκηνοθέτης ο γκουρού. Ότι πει δηλαδή ο σκηνοθέτης και εμείς θα σκύβουμε το κεφάλι. Όχι.

Είμαστε συνδημιουργοί σε μια παράσταση. Ακόμα και στη σχολή εγώ μαθαίνω από τα παιδιά».

Advertisements

 

«Να ξέρουν οι νέοι συνάδελφοι ότι το σωματείο μας ξανασυστήνεται. Μπορούν να απευθυνθούν εκεί γιατί δημιουργείται μια ομάδα που εμπεριέχει μια ομάδα ειδικών και ξέρουν ποια είναι η νομική οδός. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας ανώνυμα και να λέει «μου έτυχε αυτό και αυτό». Δεν αφορά και κανέναν, αυτό είναι κουτσομπολιό και ριάλιτι. Δεν μας αφορά και είναι κρίμα για το θέατρο.

Δεν το αξίζουμε» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός. «Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που βγαίνουν στη φόρα πράγματα, μπορεί να μας λυπεί για αυτά που μαθαίνουμε και κόσμος να πέφτει από τα σύννεφα, αλλά ήταν μια γάγγραινα. Ήταν ένα σπυρί που έπρεπε να σπάσει».

 

Advertisements

Σαφής η Ναταλία Τσαλίκη στις τοποθετήσεις της…

 

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα