Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού σε Ζαφείρη Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη. Δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα»

Το δεύτερο μέρος της αντιπαράθεσης Ζαφείρη Μέλα – Ναταλίας Γερμανού είδαμε σήμερα.

 

Το «Έλα Χαμογέλα» παρουσίασε τις εξηγήσεις του τραγουδιστή μετά τις «ατυχείς» δηλώσεις του περί «κουνήματος ουράς» απαντώντας στη Ναταλία Γερμανού ότι η κόρη του θα σκότωνε όποιον την πλησίαζε με λάθος διαθέσεις διότι όπως είπε «είναι αντράκι».

 

Advertisements

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και μίλησε άσχημα για την κόρη μου. Αν κάποιος πλησίαζε την κόρη μου δεν θα ζούσε, όχι από μένα, από την κόρη μου γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κ. Γερμανού γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη» είπε.

 

Όπως είναι φυσικό, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη «δευτερολογία»του τραγουδιστή λέγοντας:

Advertisements

 

«Έχω ζητήσει πολλές φορές στη ζωή μου συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι είναι μια λέξη ιερή. Ειλικρινά δεν βλέπω γιατί πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κ. Μελάς τον οποίο εκτιμώ ως φωνή επανέλαβε όσα είπε στην συνέντευξη με τον Κώστα (Τσουρό). Είπε ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα γιατί είναι αντράκι σαν να υπονοούσε ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στην τραγική θέση του να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση δεν ήταν αντράκια. Τι ήταν δηλαδή; Γυναικούλες; Κότες; Θύματα; Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, κύριε Μελά. I am sorry but I am not sorry. Δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα, δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας, ίσα ίσα που δεν θα έπρεπε να τα λέτε αυτά και εσείς επιμένετε να τα λέτε. Δεν είπα κάτι που να θέλω να πάρω πίσω».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα