Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού: Περίμεναν πολλοί στη γωνία – Στην TV κάνεις δεν χρωστάει καλή κουβέντα

“Μία σωστή παρουσιάστρια πρέπει να χαίρεται όταν οι συνεργάτες της αποδεικνύεται ότι ήταν δυνατά χαρτιά της”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, στην εφημερίδα Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση που είχαν ο Κώστας Τσούρος και η Φωτεινή Πετρόγιαννη από την νέα τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πώς ήταν αυτή η χρονιά για εσένα; Έχω την αίσθηση ότι ο τίτλος της εκπομπής σου «Καλύτερα δεν γίνεται» βγήκε αληθινός.

Ευτυχώς, βγήκε όντως αληθινός. Ξέρω ότι περίμεναν πολλοί στη γωνία για να μου πουν ότι θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα, ή ότι το «δεν» υπερίσχυσε του «καλύτερα», γιατί στην τηλεόραση δεν χρωστάει και κανένας να πει καλή κουβέντα στον συνάδελφο! Ευτυχώς ήμασταν όλοι στην καλύτερη μας φάση και νιώθω ότι ήταν μία σημαδιακή χρονιά αυτή που πέρασε για εμένα. Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός ήταν οι ίδιοι που είχαμε δουλέψει και στο «Μες στην καλή χαρά» και επιπλέον είχα μία πολύ δυνατή ομάδα δημοσιογράφων, αλλά και μια υπέροχη παρέα που ήταν μπροστά στις κάμερες.

Advertisements

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες ότι ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχαν πρόταση για να συνεργαστούν με τον Γιώργο Λιάγκα στον Σκάι;

Πολύ περήφανη. Μία σωστή παρουσιάστρια πρέπει να χαίρεται όταν οι συνεργάτες της αποδεικνύεται ότι ήταν δυνατά χαρτιά της. Δεν είμαι κακεντρεχής, ούτε μικρόψυχη και ζηλιάρα, δεν θέλω τα δικά μου τα παιδιά να κάθονται μονίμως στα πόδια μου και να τους διαβάζω παραμύθια. Νομίζω ότι το ταλέντο μου είναι να δημιουργώ καινούργιες ομάδες.

Το συζήτησαν μαζί σου;

Ο Κώστας βέβαια. Ήρθε και μου το είπε από την πρώτη μέρα και το συζητήσαμε. Εγώ του είπα ότι είναι μία πολύ δυνατή πρόταση η οποία θα δελέαζε ακόμα κι εμένα. Εκείνος όμως μου είπε ότι το σκέφτηκε και αποφάσισε και την επόμενη χρονιά να την περάσουμε μαζί.

Advertisements

Η Φωτεινή τι σου είπε;

Η Φωτεινή δεν μου είπε κάτι. Δεν μου μίλησε για την πρόταση που της έγινε. Έμαθα ότι ο Γιώργος της είχε κάνει πρόταση, αλλά ίσως δεν μου το ανέφερε γιατί είχε αποφασίσει ότι θα συνέχισε να είναι δημοσιογράφος του Alpha.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα