Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού: Η δημόσια εξομολόγηση για την eρωτική αποτυχία που την στιγμάτισε

Viral στα social media έγινε η αποκαλυπτική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έγραψε στην γνωστή ομάδα του Facebook «Thank You Next», και οι θαυμαστές της παραληρούν με την δημόσια εξομολόγηση για την eρωτική αποτυχία που την στιγμάτισε. Η σελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό να διαδωθούν εμπειρίες που ανάγκασαν τους χρήστες να δώσουν τέλος σε κάποιον eρωτικό δεσμό και οι περιγραφές των απογοητευμένων είναι συνήθως απολαυστικές έως και ακραίες…

Η Ναταλία Γερμανού, με αυθορμητισμό, θέλησε να μοιραστεί με τους υπόλοιπους χρήστες την εμπειρία που την απογοήτευσε, όταν επιτέλους κατάφερε να κερδίσει τα ραντεβού που τόσα χρόνια περίμενε, με τον άντρα που ήταν ερωτευμένη.

Advertisements

Αποκαλυπτική, η Ναταλία περιέγραψε ότι η τελευταία βραδιά, κατέληξε σκέτη αποτυχία επειδή το «πρόσωπο» δεν έκανε καμία κίνηση για το επόμενο βήμα και αφού την άφησε στο σπίτι της, δεν την κάλεσε ποτέ ξανά…

 

 

Η ανάρτηση της Ναταλίας έγινε viral και στο twitter με πολλούς να κάνουν λόγο για fake προφίλ, κάτι που η ίδια διέψευσε, λέγοντας ότι η ανάρτηση αυτή είναι όντως δική της.

Advertisements

«Δεν ξέρω τι περιμένετε να διαβάσετε από μένα αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθω στις προσδοκίες ενός γκρουπ στο οποίο έχω διαβάσει μικρά αριστουργήματα κι έχω γελάσει πολύ. Λοιπόν.

Με το «πρόσωπο» μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ιδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο.
Μαρεσε πάντα -δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια.

Ξαναβρεθήκαμε καποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστο να το πω; Πιο ταιριαστό;
Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του eρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάρχιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά -αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά. Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό : μπουζούκια. Ελα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α)είναι και το ποτάκι β)είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ)είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιερ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να ρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (😉 οπότε βάλτε με νου σας.

 

Advertisements

 

Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δε συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο.
Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς;
Εμένα όχι.
Ναταλία»

Πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα