Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού: «Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άνδρες, έχω περάσει πάρα πολύ καλά, δεν μετανιώνω καθόλου»

Σε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις προέβη το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή, τις δηλώσεις της Ρούλας Βροχοπούλου.

Advertisements

«Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άνδρες, τουλάχιστον εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά, δεν μετανιώνω καθόλου. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς. Κάνεις τη σχέση, την ευχαριστιέσαι για όσο διαρκεί, αλλά πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η ημερομηνία λήξης είναι στην άκρη του τούνελ σαν ένα φωτάκι που σου λέει… εδώ είμαι.

Η άλλη πλευρά μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές έκανε περισσότερα όνειρα από μένα. Εγώ όμως είχα πάντα τη φωνή της λογικής να σκεφτώ ότι αποκλείεται, όχι να αναγκάσω, αλλά πώς θα παντρευτείς έναν άνθρωπο που είναι μικρότερός σου 15 χρόνια; Βέβαια είχα προτάσεις γάμου, αλλά εξηγούσα ότι “αγάπη μου, θα το μετανιώσεις. Θα έρθει μια μέρα και θα λες… ”τι βλακεία έκανα”», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα