Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού για Θάνο Καλλίρη: «Μετάνιωσα γι’ αυτό που είπα για το κερατάκι – Ήμουν λίγο άδικη και σκληρή μαζί του»

«Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι», είχε πει η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της, ωστόσο, φαίνεται πως μετάνιωσε για το συγκεκριμένο σχόλιο, όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα.

 

«Η Ναταλία έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha. Έχω ανανεώσει από πέρυσι για άλλα δύο χρόνια, οπότε είμαστε εδώ και είμαστε καλά. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να φανταστώ το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Από την άλλη όμως μου είναι πολύ εύκολο να φανταστώ το Dancing with the stars με τη Βίκυ. Ήταν πολύ έξυπνη η σκέψη του Star ότι η Βίκυ Καγιά θα είναι η ιδανική παρουσιάστρια για το DWTS», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε και για τον Θάνο Καλλίρη και την ατάκα της για το… κερατάκι: «Ήμουν λίγο άδικη και σκληρή μαζί του, το μετάνιωσα γιατί το παράκανα λίγο με το χιούμορ. Είναι και αλήθειες, αλλά δεν ήταν τόσο πια πολύ όπως τα είπα. Εντάξει, λίγο με ταλαιπώρησε, λίγο τον ταλαιπώρησα, αλλά στην ουσία περάσαμε πεντέμισι πολύ ωραία χρόνια και αγαπηθήκαμε πολύ».

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα